- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED monitor topic
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket.
Van egy mikrofonom sajnos nem tudom beazonosítani a típusát, 3,5mm jack csatlakozás ami 4 pines. A Lenovo laptop amin csak 1 csatlakozó van füles/microfonos, az felismeri és jól kezeli, viszont az asztali gépbe ha bedugom, az előlapon érzékeli hogy bedugtam de semmi, állítási lehetőség semmi hang, a hátlapon meg tudom állítani, de csak zajt vesz, semmi egyebet. És van egy esperanza mikrofonom is ami viszont 3,5mm jack 3 pines, ez teljesen jól működik az asztali gépen mind előlapon és mind hátlapon is, viszont ezt meg a laptop hibásan érzékeli mert fejhallgatónak ismeri fel, és nem is engedi átállítani.
Asztalin a Realtek HD hangkezelőbe, ugye csatlakozáskor felkínálja hogy válasszam ki mit csatlakoztattam, viszont a laptopon nincs ilyen program, csak Realtek Audio Console ahol mutatja hogy mik vannak csatlakoztatva épp a géphez, és milyen hangerőn üzemelnek, de lényegében semmit nem lehet benne állítani.
Valakinek valami ötlet hol mi lehet a hiba? Mindkét eszközt szeretném használni mindkét gépen. A driverek frissek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest