Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ata88

csendes tag

Sziasztok!

A következőben kérném a segítségeteket.
    Van egy mikrofonom sajnos nem tudom beazonosítani a típusát, 3,5mm jack csatlakozás ami 4 pines. A Lenovo laptop amin csak 1 csatlakozó van füles/microfonos, az felismeri és jól kezeli, viszont az asztali gépbe ha bedugom, az előlapon érzékeli hogy bedugtam de semmi, állítási lehetőség semmi hang, a hátlapon meg tudom állítani, de csak zajt vesz, semmi egyebet. És van egy esperanza mikrofonom is ami viszont 3,5mm jack 3 pines, ez teljesen jól működik az asztali gépen mind előlapon és mind hátlapon is, viszont ezt meg a laptop hibásan érzékeli mert fejhallgatónak ismeri fel, és nem is engedi átállítani.
    Asztalin a Realtek HD hangkezelőbe, ugye csatlakozáskor felkínálja hogy válasszam ki mit csatlakoztattam, viszont a laptopon nincs ilyen program, csak Realtek Audio Console ahol mutatja hogy mik vannak csatlakoztatva épp a géphez, és milyen hangerőn üzemelnek, de lényegében semmit nem lehet benne állítani.
    Valakinek valami ötlet hol mi lehet a hiba? Mindkét eszközt szeretném használni mindkét gépen. A driverek frissek.
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák