Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IBR

junior tag

válasz FLx #3582 üzenetére

Én kevésbé a vizsgára szeretnék készülni, inkább az anyagot szeretném megszerezni és elmélyíteni.
    Ezért vadászok olyan matériát (70-740-2), amiben maga az anyag található, de eddig nem igazán jártam sikerrel.

Van egy Windows Server 2016 Unleashed példányom, amiben egyébként elég sok használható infó van, de sok esetben csak üres bullet point dömping meg valami degenera marketing szagú monológ van a chapterek helyén.

Csak összehasonlítás képpen:
    Cisco CCNA ICND1/2 könyvek jutnak eszembe Wendell Odomtól. Minden, ami kell, a vizsgához benne van, de átrágja az elméletet, a szabványokat, az IOS viselkedését, megdobál külső resource elérhetőségekkel, fun factokkal, külön felhívja a figyelmed, ha valami kevésbé real world scenario, de a vizsgán kérdezik, etc.

Egy másik minőségi példa, immár MS vonalon a Manning kiadó gondozásában megjelent
    Learn "$XYZ_technológia" in a month of lunches
    széria Don Jones- és társaitól.
    Fantasztikus könyvek, minden bennük van, amire szükséged van, nem overpricedok, belemennek a dolgok mélységeibe is, tele vannak valós példákkal, up-to-date bennük minden.

Harmadik tök jó példa Linux/Unix vonalon a
    UNIX and Linux System Administration Handbook.
    Ez is egy minőségi szakkönyv. Nem fogja szorosan a kezed, de nem is hagyja, hogy elvesszél.

Ha tudtok ilyen, fentihez hasonló minőségű Windows Server könyvet/online courseot/webinart/bármit, azt szívesen venném.

Új hozzászólás Aktív témák