Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Újabb problémám akadt a Surface 3 Pro hütésével (i5 128 gb)... 10 perc asphalt 8 játék után 90 C-ig melegedett a processzor. Szögezzük gyorsan le, nem játékra vettem, kiváncsi voltam csupán. Mint ahogy korábban irtam volt gond a hütéssel már böngészés alatt is (google chrome).
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Egyedi a probléma? Más is tapasztalt ilyet?
Köszi a válaszokat!
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel egy hasznos kiegészítő a Surface-hez:
http://www.amazon.co.uk/Inateck-Bus-Powered-Ultrabooks-Backward-Compatible/dp/B00D5K05UW/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1420245050&sr=8-6&keywords=inateck
3 db USB 3-as csatlakozó + 1 db gigabit enthernet csatlakozó EGYBEN! (Az oldal közepén választhattok az egyéb kiszerelések között)
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a surface pro 3-am (i5 128gb) nagyon sokszor melegszik fel egyszerű böngészés vagy akár youtube (720p) közben. A ventilátor szinte maxon, a jobb felső sarok hátul pedig nagyon forró. A Windows Update szerint a rendszer naprakész... Mi lehet a gond?
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Surface Pro 3-am! Nem bántam meg, nagyon jó, gyors és már most imádom. Egy kérdésem lenne: System Recovery Image fájlt hogyan tudok késziteni? Nem kinálta fel az első bekapcsolásnál... Le szeretném menteni a gyári állapotot ha késöbb vmi gond lenne
-
RaiDan
csendes tag
És ez mennyire lehet alternatíva? Az új Broadwell procikról nagyon jókat mondanak:[link]
-
RaiDan
csendes tag
Köszi a válaszokat. Akkor Pro 3 lesz.
-
RaiDan
csendes tag
Sziasztok!
Éppen Surface pro vásárlása elött állok és nem tudok dönteni két modell között. Az egyik egy i5 8gb ram és 256gb surface pro 2 lenne £550-ért, a másik pedig egy i5 4gb ram és 128 gb surface pro 3 lenne £710-ért. Néztem teszteket, videokat, de nem tudok dönteni. Mennyire lenne kevés a 4 gb ram? Mennyivel jobb a nagyobb felbontás és méret? Plusz ugye ott van £150 különbség is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest