Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Köszönöm
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben) -
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows rt-hez létezik olyan program amivel lehet FTP szerverre fájlokat felölteni (total commanderhez hasonló megoldás - jelenleg ugyanis így oldom meg).
Igazából az RT minden funkciót tud, ami nekem kell (office, net, filmek, pici játék, külső hdd) nem lenne olyan nagy probléma ha nem tudná az FTP-t (hetente 1-2 alkalommal kéne csak), de ha tudja akkor kb. kiváltaná a laptopomaz egy windows RT-s tablet (pl. Surface vagy Lumia 2520). Tényleg a 2520 vajon mikor jön hozzánk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben)