Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A powerrbankok standard USB csatlakozón és 5V fesz-t adnak ki. A surface-nek sem az USB-n való töltés, sem az 5V töltőfesz nem barátja (gy.k. nem fogod tudni rádugni a proprietary csatlakozó miatt).
A surface pro 1-ben még jó hangos beépített ventillátor volt (a 2-estől kezdve már halkult, de még mindig van benne ventillátor, amit lehet hallani), erre is érdemes felkészülni mielőtt vakon bevásárol az ember.
Ja, meg h. a Pro1 már 3,5 de inkább lassan 4 éves termék. Support terén sem rózsás a helyzet mivel hivatalosan Mo-n 4 év után sem változott a helyzet és hivatalosan még mindig nem lehet megvenni SEMELYIK surface-t csak kereskedők hozzák be pl. Németo.-ból és így nem gyártói csak bolti garancia van rá (ez talán változott az elmúlt 1-2 évben, nem követtem az eseményeket, nézz utána, én annó USA-ban vett RT 1-et gariztattam német szervízbe küldve, de az még 2 év gyári garin belül volt). Pro1 esetén az 1 év garancia már biztosan lejárt, garancia időn túl (gondolom én) horror áron javítják, töltőt nem tudsz venni hozzá bármelyik boltban ha elcsesződik stb.
https://www.microsoft.com/surface/en-gb/support/warranty-service-and-recovery/microsoft-surface-warranty-faq
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Amazfit Active okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest