- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Na vett már valaki Surface 2-t vagy Surface 2 pro-t ?
-
WinPho
senior tag
Ma ugye kijött egy hír MA-n, miszerint a 8.1-el valami galiba volt. Tudom, tudom, ilyet ti nem tapasztaltatok.
) Ez pontosan milyen hiba volt? NAGGGGGGGGGGYON súlyos, vagy csak szimplána az a két funkció nem működött, de amúgy minden flottul ment?
-
slashpm
csendes tag
Jó, hogy szóba hoztátok a böngészőt. Én kimondottam utálom az IE-t. Viszont mikor RT-n próbáltam, meglepetésre jobban ment, mint a gyorsabb, asztali gépemen.. Viszont akkor sincs benne AdBlock, amit nehezen tudok nélkülözni. Nem szeretném, hogy minden oldal, meg youtube videó tele legyen reklámmal és azért lassú az egész, meg fogy az akksi.. szóval ez mennyiben változott az új IEben? semmi plugint nem enged feltenni ez a verzió se?
-
Dave™
nagyúr
Két böngésző van benne, az asztali teljes ie 11, a metros meg ugyanaz csak flash nélkül. Elvileg mennie kell az online filmeknek. Droidos telefonnak is látszania kell tárhelyként, teljes értékű usb port van rajta, és az explorer is ugyanazt tudja, mint a win 8-as verzió.
-
NGA
addikt
-
Zolexx
aktív tag
Tudom, legfőképpen internet, azon belül is az online filmek érdekelnének, hogy lejátssza e őket vagy se.
Vagyis hogy a böngésző asztali verzió, vagy ilyen mobilos. Mert ha utóbbi akkor arra ott a telefon is akár.
Látom elég normálisan támogatja a külső perifériákat, telefont (android) ha rádugnám észlelné mint tárhely legalább? -
Zolexx
aktív tag
Üdv.
Olvasgatom itt a topicot, és esküszöm elgondolkodtam egy ilyen ketyerén.
Inkább a pro verzión, de ha kiváltja a sima RT is amire használni akarom, akkor lehet maradok annál.
Meggondolandó a dolog. -
-
NGA
addikt
Most néztem, hogy a Surface RT-ben Nand Flash van. Ezt kell defragolni? Vagy egyáltalán szabad?
-
Dave™
nagyúr
Használtam már így, egyszerűen a felhúzott lábamra tettem a kanapén és kész. De igazából szükségét sem látom a portrait módnak. Ellenben a széles képarány miatt van lehetőség az osztott képernyőre, ami tényleg hasznos. A kettő együtt nem megy ugye, és ha választanom kell, én az osztott képernyőre teszem a voksom.
-
pzstm
titán
jó hát nyilván van benne sok idióta rész. anandtech konklúzió is elég vegyes. Én azokra a részekre figyeltem ami érdekelt, a többi hidegen hagy
Szerintem némelyik tesztelő abszolút nem jól használja a Surface2-t, s épp ezért nem is elég jó a teszt sem, vagy túl sok negatívumot sugall.
Nah de majd a betateam teszt
-
Dave™
nagyúr
Összességében mégis egy negatív teszt, tele a szokásos idióta mantrákkal. Az a baj, hogy minden tesztelő ipadként akarja használni, pedig ez nem az. Szerencsére. Nem értem pl. miért olyan nehéz belátni a széles képernyő előnyeit, illetve miért nehéz fogni, tartani, mintha valami különleges képesség kellene hozzá. Lehet én vagyok nagyon ügyes...
-
ldave
félisten
Verge-n már van teljes teszt is:
Microsoft Surface 2 review
Microsoft Surface Pro 2 review -
pzstm
titán
Microsoft Surface 2: First Impressions and Photos
Unlike the Intel systems you'll find this fall, Surface 2 will never slow down over time as can happen with traditional Windows-based PCs.
Gondolom holnap less fullos review, de ez így elöljáróban is eléggé jól hangzik
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Angliában egy bolt korán elkezdte árulni a Surface 2-t, itt van pár infó:
- alapra 17,2 GB szabad hely van a 32 GB-os modellen
- van egy 3,3 GB-os recovery partíció
- 3D Mark összehasonlítás az első Surface-szel:
- ice storm: 3754 vs maxed out
- ice storm extreme: not performed vs 9286
- ice storm unlimited: 3246 vs 13947 -
pzstm
titán
Ugy fest mi nem esunk bele abba a keves userbe
Windows RT 8.1 update temporarily removed from Windows Store. Situation affecting small number of users. Working to resolve ASAP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest