Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Üdv! Pár kérdésem akadt, miután vettem egy használt surface 5 pro-t (8/256).
- Szabadkézi rajzolni tervezek rajta. Melyik az a budget toll, ami működik is? Addig nem vennék MS tollat, amíg nem 100%, hogy bejön-e a digitális papír. A Wacom bamboo-tól falnak mentem, hogy képernyőn kell nézelődnöm, miközben "vakon" rajzolok. Nem azon a felületen húzom a tollat, mint ahol látom.
- Sketchbook-t vagy Clip Studio Paint-t használ valaki? Mennyire kajálja az aksit?
- Mivel nem cserélhető az ssd-je, a jó pár évvel ezelőtti ssd-s trükkök működnek? Pl Temp, stb mappákat kihajigálom microsd-re...
- Firefox működésről / nem működésről többféle infót találtam. Felrakható, megy a gépen? Már csak azért mert ott sima liba kirakni a cache-t akárhova is. A win10-t rakom vissza rá, mert 11-el vettem, de az több sebből vérzik, így még nem volt érkezésem rápróbálni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- Egérpad topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Apple MacBook
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diablo IV
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- Több db
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest