Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Üdv! Pár kérdésem akadt, miután vettem egy használt surface 5 pro-t (8/256).
- Szabadkézi rajzolni tervezek rajta. Melyik az a budget toll, ami működik is? Addig nem vennék MS tollat, amíg nem 100%, hogy bejön-e a digitális papír. A Wacom bamboo-tól falnak mentem, hogy képernyőn kell nézelődnöm, miközben "vakon" rajzolok. Nem azon a felületen húzom a tollat, mint ahol látom.
- Sketchbook-t vagy Clip Studio Paint-t használ valaki? Mennyire kajálja az aksit?
- Mivel nem cserélhető az ssd-je, a jó pár évvel ezelőtti ssd-s trükkök működnek? Pl Temp, stb mappákat kihajigálom microsd-re...
- Firefox működésről / nem működésről többféle infót találtam. Felrakható, megy a gépen? Már csak azért mert ott sima liba kirakni a cache-t akárhova is. A win10-t rakom vissza rá, mert 11-el vettem, de az több sebből vérzik, így még nem volt érkezésem rápróbálni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest