Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Attól azért nem tartok
Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.Nem megy fejből a linkelés, bocsi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most ismét kedvet kaptam az akku tesztelgetéséhez, kíváncsi vagyok mik jönnek ki. A korábban említett battery status-szal [L]http://users.rcn.com/tmtalpey/BattStat/ szépen lehet monitorozni is, hogy mikor mennyit fogyaszt az adott pillanatban, illetve mutatja diagramon is hogyan alakul a fogyasztás. Ismét közel leszek a hat órához vagy át is lépem úgy, hogy az elején bő egy órát zenét hallgattam fejhallgatóval és véletlenül a BT is be volt kapcsolva.