Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
Én csak kipróbáltam, amikor megvettem, hogy teszteljem mennyit tud, egyébként nekem töltőn lóg otthon, de egy ideje párom RT-je is (hordozni pedig ritkán hordozom, az RT-t vittem már párszor, de mióta a Pro megvan még nem kellett magammal vinnem, ott majd nyilván megint kiderül mit tud). Azért így használom, mert mint tudjuk nem cserélhető az akku reális költségek mellett, és ha minden nap kisütögetném, akkor elég gyorsan erodálna a kapacitása. Jelenleg egyébként a gyári adatokat tudja teljesíteni, 42000mAh a battstat szerint. CPU-t én is 50%-ra vettem le, BT kikapcsolva, a fényerő hasonló, végig neteztem, és kibírta a hat órát, még volt benne pár százalék, mikor töltőre tettem. Megjegyzem semmi külső perfifériát nem használtam, és a profilban is mindent energiatakarékosra lőttem be. Engem jobban zavar a melegedése, de sajnos valahogy el kell vezetnie azt a hőmennyiséget.
Megjegyzem pont a fogyasztás/melegedés miatt csak Y-os CPU-val venném az utódját majd (Pro 3 vagy ami követi), de még inkább a jövőre megjelenő Core M-mel, ami már közelíteni fogja az Atomot fogyasztásban, de annál remélhetőleg jóval erősebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest