Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nálam vegyes a körkép.
Defender van a saját laptopomon! Nekem tetszik amit csináltak vele és mivel nem ma kezdtem, nekem tökéletesen megfelel egyenlőre. Ha megunom, felteszek rá mást.
Itthon a feleségem gépén Emsisoft Antimalware van fent, mert neki a Yoga 2-es gépét az nem bántja.
Az asztali gépemen Kaspersky Internet Security van fent. Ott torrentezek, játszok időnként, stb.
A Húgom gépén pedig ESS 11 van fent.Nagyon jó lett az ESS11, de én valahogy jobban bízok egy EAM-ban, mint benne. De, ez az én szubjektív véleményem, ráadásul az Eset szokása minden szarra ami nem kártevő kategória bejeleznie. Nekem ez nem szimpi.
Az új Defender nagyon jó lett. Az én véleményem, hogy ha tudod a dolgod, akkor maradhat és Edge-ben bankolj! Ha nem bízol benne, akkor mehet fel más, de ebben nem tudok tanácsot adni.
Én nem vásárolok össze mindenféle adblock meg egyéb cuccokat.Remélem, minimálisan, de tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest