- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Hali!
Van egy 5 eszközös 360 licencem 1 TB hellyel.
Már használtam az Onedrivet régebben, és most kellett volna, de belépés után mindig azt kapom: Az oldal nem megjelníthető, próbája meg kicsit később.
Ha a programmal akarok kapcsolódni, akkor meg azt írja, hogy ellenőrizze a hálózati kapcsolatot.Mi lehet az Onedrive gondja?
-
World-Soft
senior tag
Nem tudja valaki, hogy powerpointban hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy dián amikor az utolsó animáció véget ér (pl. egy elemet elhajványítok a dián, de nem mindet), akkor utána automatikusa ugorjon a következő diára,és ne kelljen még egy SPACE-t nyomni?
Illetve hogy tudok alap helyzetben egy objektumot (pl.képet) eltüntetni úgy, hogy ne az animációt használjam?
Több kép van, és megfelelő időben előtűnnek és eltűnnek.Ha animációval csinálom az elején azt, hogy amit kell alapban eltüntetek, akkor igaz működik, de ha elkezdek a BACK-al visszalépni, akkor úgy megy a dia elejére, hogy ezek az elemek kint maradnak. És egy plusz gomb kell, hogy a DIA elején lévő kérésem (tűnj el) csak akkor hajtódik végre ha nyomok egy SPACE-t.Ha esetleg VBA script kell az nem gond, mert EXCEL-ben csináltam már ilyet (igaz prowerpointban nekem még semmi nem jött össze, mert úgy csinál mintha nem írtam volna semmit.).
Sürgős lenne, ezért minden segítség jól jönne.
Előre is köszi.Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest