- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Nemrég váltottunk G Suiteról Office 365re és felmerült néhány problémám. Az egyik, a kritikusabb a megosztott naptárak kezelése. G Suite alatt a kollégák megosztották a naptáraikat egymással, hogy láthassák, hogy ki merre jár vagy mit csinál. A naptárakat sikerült átemelnem az Office 365 alá, sikerült is megosztani őket, azonban nem igazán akarnak szinkronizálni. Vagy csak rettentően lassan vagy egyáltalán nem. Alapvetően böngészőből és mobil appból használnánk, a levelezés viszont az outlook desktop klienséből megy.
Egy megoldást találtam az MS oldalán, hogy ki kell kapcsolni a gyorsítótáras exchange üzemmódot. Ez többnyire - nem minden esetben - megoldja a naptár problémákat, viszont egyrészt így is vannak elveszett nem frissülő dolgok, másrészt így a desktop klienssek rendszeresen kifagynak, szóval jó lenne valami más megoldás. Eléggé minőségi visszalépésnek tűnik az outlook naptára a Google után, ott ez az egész sokkal gördülékenyebb volt (eleve a betöltés, a korlátozott színek, meg ez a szinkronizációs probléma).
A másik kérdés, hogy G Suite esetén amikor valakivel levélváltás volt, akkor őt bementette automatikusan a címtárba. Outlook desktop kliensnél tudom,hogy van autocomplete, de az nem teljesen ugyanaz azért. Megoldható valahogy, hogyha valaki válaszol egy levélre, akkor a címzettet vegye fel a címtárba, hogy ne kelljen mindig az autocomplete filet másolgatni egy esetleges telepítés után?
Előre is köszönöm a segítséget.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
PonPon
senior tag
Hello!
Nem tudjátok véletlen hogy hogyan tudnék 2013-as terméket aktiválni 2019-es kulccsal?
Retail license. 2013-at már nem lehet, kapni ezért nincs serial, de nekem a régebbi termékre volna szükségem.
Lehet valahogy downgradelni a kulcsot?köszi!
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Office365 előfizetésem, és szeretnék hozzá adni egy outlook.com-os aliast, hogy kitudjam használni az előfizetéssel járó előnyöket, de nem engedi, mert a két alias beállítása között el kell telnie bizonyos időnek. Tudja valaki mennyi ez a bizonyos idő? Mert már legalább két-három hete ezt írja ki. Jó lenne, ha kicsit pontosabban fogalmazná meg.
-
Dilikutya
félisten
Office 2016 Home & Business-t nem lehet telepíteni Microsoft fiók nélkül? Beírom a 25 jegyű kulcsot, de nem enged tovább, mindenáron akar fiókot. De én nem akarok ezzel a baszással foglalkozni, a kulcshoz valamikor volt fiók, ahova a dobozból a kód be lett regisztrálva, ott kaptuk a telepítő kulcsot is, de MS fiók nem kellett az aktiváláshoz. Fingom sincs arról az Ms fiókról, céges licenc. Igen, barom volt, aki H&B licenceket vett, mivel összességében nem kevésről van szó, de nem volt velük gond telepítéskor. Csak most újra kellett rakni egy gépet, és most problémázik a Microsoft. Tényleg az anyjukat a kretén aktiválási tortúráiknak, a 2013-as verziót még lehetett normálisan aktiválni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, nem pont Office 365 lenne a téma, hanem Microsoft 365, de ahhoz nem találtam témát. És mivel nem sok különbség van a kettő között, így gondoltam bedobom ide a kérdésemet.
Tehát van egy kis cégünk, 10-15 emberrel akinek kellene levelezés, office szoftverek és jogtiszta Windows. A Microsoft 365 vállalati verziójában azt olvastam, hogy Win 10 Pro jár hozzá ha 7, 8, 8.1 -ről upgradelünk. Tehát egy teljesen szűz 0 km-es gépre nem jár hozzá a Win 10 Pro, csak ha már előtte volt valami régebbi jogtiszta Windows OS-em?
Előre is köszi!
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
ityam
őstag
válasz Redneck #3391 üzenetére
Szia!
Természetesen használhat régebbi verziót ha meg van neki eredetiben. Annyi hogy uninstalálni kell az o365 ös office programot és feltelepíti ami megvan neki és akkor be tudja írni a szériaszámát. Az O365 ös program nem fogja elfogadni a régi termék szériaszámát.
Az aprós emberek nem tudom milyen licenszet árulnak. Ha egyénit árulnak és nem sulisat/cégeset akkor szerintem nincs vele gond. De ez csak az én véleményem.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Kolléganőm vett egy gépet amin Win10 van, és egy éves Office 365 licensz. Szeretné meghosszabbítani. Nincs olyan lehetőség ami nem csak x évre szól?
Ha lejár és úgy dönt jó neki egy régebbi verzió (ami már a birtokában van és nincs időkorláthoz kötve), tudja majd használni?Egyébként, számlás, jogtiszta 365-öt áruló aprós arcoktól érdemes lehet licenszet venni?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Miska0330
tag
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Most telepítettem újra a gépet tegnap.
És most szembesültem azzal hogy változtattak az office 365-ön. 2 fiókom van. 1 Magán, amihez csatoltam a onedrive-ot. valamint van egy oktatási szférás emailem, ami eddig lazán mellé volt csatolva egy feltehetően business fajtájú onedrive-ba, de ez nem tuti. Na most pedig nem engedi a sulis onedriveot felcsatolni, sehol nem találok egy második onedrive programot, amivel felmenne az a fiókom is. Tud erre valaki megoldást ? :/
-
ityam
őstag
-
tylerddd
veterán
Hello! Meg tudná valaki mondani, hogy a nyavalyás kurzor miért ott van a fejléc területén, de mégsem az??? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ityam
őstag
válasz -Nomad- #3381 üzenetére
nem kamu csak veszélyes ahogy írják is.
Nekem is ilyen van(kb 4 hónapja). Pontosabban nem mert én 2 euróért vettem
Nem véletlen kérdezgettem korábban ezen a fórumon, hogy hogy tudok szinkonizáció nélkül feltölteni valamit. Lehet e titkosítani a onedrive tartalmát valami külső progival hogy az admin ne tudjon belenézni.
A Onedriveon csak filmjeim vannak meg sorozatok, amit tudok bárhonnan telóról tabról nézegetni ha kell. személyes adat meg nincs a felhőben(mert ingyenes és nekemmegfelelő titkosítást nem találtam rá).
Office meg nem nyöszög hogy aktiváljam. Ez nekem megért párszáz forintot akkor is ha bármikor megszűnhet mert kitörlik az accot vagy jelszót módosítanak nekem.[ Szerkesztve ]
-
Delila_1
veterán
Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
embe
nagyúr
válasz zsoltzsolt #3378 üzenetére
Az a gond, hogy nem látom a telepített programok között.
Mindegy ezt elengedem most. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kollégám nemrég vásárolt gépéről szeretném eltávolítani az ingynes próba Office-t.
W10 van a gépen, és ez azt hiszem Office 2016. Viszont nem látom a Vezérlőpult / programok eltávolítása alatt.
Hogy a fenébe kell ezt?
Köszi a választ előre is! -
Yeffy
veterán
válasz szallasi007 #3364 üzenetére
en kedvezmenyes egy eves elofizum lejart, csatlakoztam sogor 5 fiokosahoz (neki meg volt 2 "hely", kuldott meghivot).
kerdesem meg mindig, hogy o belelat az en fiokom tartalmaba? en arra tippelnek, hogy nem, csak megerositest kernek.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
szallasi007
őstag
Frankón csatlakozni lehet egyik előfizetésből a másikba? Én most lehet el vagyok veszve de ez biztos így van?
Ha a tiéd lejár 30 napig tárolja a Onedrive-od tartalmát, és erről szerintem levelett is kapsz. Ha 30 napig nem hosszabbítod meg akkor meg törli a fiók tartalmát.
Szerintem akihez "csatlakozol" csinál neked egy új felhasználó nevet és jelszót.Ha viszont valóban ez így van akkor viszont írd le hogyan csináltátok meg mert roppant mód érdekel
-
ityam
őstag
válasz Pyrandus #3346 üzenetére
Meglett végül a doksi amit kerestél?
Ma nagyon hasonló hibával találkoztam ma ami miatt szívinfarktust akartam kapni. Melóhelyi gépemen múlt héten elkezdtem egy excel doksit módosítgatni, ami a c:\users\ dokumentumokban volt. Nem volt sok időm haladni ezzel a táblázattal, de ma végre elkészültem mindennel(melóhelyen folyamatosan bekapcsolva a gép. tálcán ott volt végig az excel). Úgy emlékeztem hogy rányomtam a mentésre és bezártam az excelt.
Írom a levelet hogy továbbküldjem az excel táblázatot akinek csináltam akarom becsatolni a filet és nézem az utolsó módosítás dátuma 2019.01.10. Mondom miii??? Megnyitom a doksit. Nézem hogy még a fele dolog nincs beg annak amit megcsináltam.
Fél órán kerestül törtem a fejem hogy mi lehet a galiba. Kerestem autómatikus mentését a doksinak de semmit nem találtam. Hát mondom ilyen nincs. Mégegyszer nem akarom megcsinálni a táblázatot amikor már megcsináltam. Legutóbbi dokumentumok között sem találtam.
Végül nagy nehezen rájöttem fél óra bénázás után hogy a felhős onedriveomban volt az elmentett dokumentum és az volt a friss. Elfelejtettem hogy mult héten nyomtam egy mentés máskéntet és a onedrivera mentettem nem a C:\users en belüli dokumentumaim közé. És mivel egyszer nyomtam mentés máskéntet a onedrivera onnan minden további mentés a onedriveon mentődött.
Szóval én is belefutottam abba hogy nem azt nyitottam meg a helyi gépen lévő dokumentumok közül amire gondoltam, hogy annak kell lennie. -
bon
őstag
válasz Sanyi.mTs #3359 üzenetére
1x volt olyanom, hogy éppen aktív egy éves előfizetéshez kaptam egy ajándék kártyát, simán kitolódott a lejárati idő a kártya kód aktiválásával.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Yeffy
veterán
Sziaszok!
Hadd kerdezzek mar olyat, hogy ha valakinek van az 5 felhasznalos O365, az en egy felhasznalosom lejart, es csatlakozok az ovehez/ove ala, attol nem lesz jogosultsaga a OneDrive fiokomhoz es annak tartalmahoz hozzaferni, ugye?
Koszi.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Sanyi.mTs
addikt
365 előfizetést lehet halmozni? tehát ha most veszek 2x1év előfizetést, mert akciós, akkor az 2 év lesz?
-
legenda
válasz Sanyi.mTs #3357 üzenetére
Nézted ezeket: [link]?
Az aprón még a fenti legolcsóbbtól is kedvezőbb áron vásároltam néhány napja, rendes papír formátumú, ott lett szétvágva átadáskor, kód ellenőrizve, be is aktiváltam még azon a napon, minden okés, azóta használom.
Újhoz is elég lenne amúgy csak a kód.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sanyi.mTs
addikt
Melyik a legolcsóbb office 365 beszerzési forrás? Otthoni és elég az 1 személyes.
Az számít, hogy csak hosszabbítás lenne? Így akár a kód is elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Onnan is próbáltam. A végén egyébként ugyanaz az ablak jön fel, amikor ott a tovább gombra lépsz, de ott nem fogadja el.
Azért vicces, mert a Posta meg simán elfogadja, működik is, de 3rd party levelezővel sincs gond.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Hali!
Office 365-öm van idétlen idők óta. Plusz Win10 Pro. Eddig elvoltam a beépített postával, de mostanság állandóan fagy, összeomlik, nem tölti be a leveleket. Ezért áttérnék az Outlookra.
Viszont az istennek nem sikerül egyetlen fiókot sem felvenni. 3 fiók van, egy hotmail, egy outlook, egy céges (Exchange). Bármelyik akarom felvenni, nem fogadja el a jelszavakat. Előbbieknél sem az eredetit, sem a generáltat, semmit. Utóbbinál meg jelszó van, de azzal sem enged sehová.
Mi a kínja?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Ha veszek az Ebay-en egy német vagy angol Microsoft Office 2013 Professional Pro Plus licenset, ahhoz ingyen letölthető a magyar nyelvi pakk?
Kösz!
-
Dinter
addikt
-
default.
őstag
Bocsi, rossz topik.[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Én is arra számítottam, de nem látta. Most hogy megnéztem, a Windows Update - speciális beállítások alatt volt egy olyan opció, hogy frissítéskor az egyéb MS termékeket is frissítse és az nem volt bekapcsolva alapból.
Most már ráugrott és telepít egy halom Office frissítést. Köszi a segítséget.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tudja valaki, hogy honnan lehet megbízható helyről letölteni az magyar Office 2007 SP3-at?
A keresők által kidobott oldal linkje nem vezet sehová:
https://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=27838
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ityam
őstag
Ha simán elindítod a wordöt akkor felsorolja a legutóbbi dokumentumokat. Nézz ott körül hátha ott megtalálod amit keresel.
További infó nélkül nekem az első tippem hogy nem azt a filét próbálod megnyitni amit elmentettél.
A c:\Users\felhasználónév\appdata\Local\Temp\ ben is érdemes körülnézni milyen dokumentumok vannak. -
ityam
őstag
válasz Pyrandus #3341 üzenetére
Pontos adatok hívján nehéz pontos választ adni mert nagyon sok az ismeretlen.
Minden word dokumentumnál csinálja vagy van egy amivel a probléma van?
Biztos hogy ugyanazt a word filét akarod megnyitni amit elmentettél? Hova mentetted el? Pl ha egy emailből nyitsz meg egy csatolt word dokumentumot akkor valahol a appdata temp könyvtárjába csinálja hoz létre egy filét és nem azt nyitja meg. Ha ott nem mentés máskénttel mented el egy általad fellelhető helyen akkor hiába mentetted el nem fogod az appdata tempben keresni máskor. Más példánál is előfordulhat hogy te nem azt nyitod meg amit úgy gondolsz hogy elmentettél.A c:\users\felhasználónév\appdata n belül próbálj doc vagy docx-et keresni. Lehet oda mentette el valahova amit el akartál menteni és abban lesznek az adatok.Az hogy a Lister/nézőke mutat valamit az egy üres lapnál is természetes. Valahogy el kell tárolni annak az üres oldalnak a tulajdonságait.A sok karakter amit egy jegyzettömben vagy nézőkében látsz az csak az üres oldal hosszabb leírása is lehet.
Amit outlookból nyitok meg word doksi az pl itt van nekem: C:\Users\ityam\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\CNF8SCEQ ezért ha csak egy mentést nyomok akkor itt található meg ez a mentett dokumentum nem a dokumentumaim között.Szóval szerintem először tisztázzuk az alap kérdéseket amiket először feltettem.
szerk: O365 rendesen be van aktiválva? nem írja ki az ablak tetején hogy nem licenszelt termék vagy ilyesmi?Bár ilyen esetben módosítani sem tud az ember semmit az oldalon ha jól emléxek.
[ Szerkesztve ]
-
Pyrandus
tag
Ilyet nem észellek. Azért sem hiszem (biztos nem), mert a megnyitott file-ban, ahol ugye semmi nem látszik, a szövegszerkesztő (vagy másvalami program) kiírja, hogy a megnyitott lap 0 (nulla) szót tartalmaz.
Várom a segítő .megoldást. Várom annak az ellentmondásnak a magyarázatát, hogy a Lister/Nézőke viszont soksok sűrű kódolt karaktert tartalmaz.[ Szerkesztve ]
A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
Pyrandus
tag
Buék, üdv! A problémám: Office 365 Word-file-om elmentés után megnyílik ugyan, de a file-kezelő üresnek mutatja, üres oldalt jelenít meg. Ugyanakkor a Lister/Nézőke sok sűrű sor karaktert mutat, tehát "van szöveg". De hol, és hogyan hívható be? (Minden ismert szövegfile kiterjesztéssel próbálkozva is üres.) Win 10. -
Kösz a megmentő választ.[ Szerkesztve ]
A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
slett27
addikt
Sziasztok !
Egy olyan apró kérdésem lenne, hogy .ost levelezést szeretném archiválni .pst-be Office 365 Business-ből. Működik is, de mikor elindítom akkor eltűnik a párbeszéd ablak és elkezdi csinálni. Aztán ettől kezdve csak tippelni tudom hogy az összes levél átkerült-e a .pst-be és mikor van kész ????
A .ost és .pst fileok méretének azonosnak kell lenni a végén ? Erre tud valaki 1000% ellenőrzést ? Vagy bízzak a Microsoftban ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Tüki
csendes újonc
Sziasztok!
Microsoft Word oldalszámozásával akadt egy kis problémám, amire nem találtam megoldást az office supporton.
Egy olyan oldalszámozásra van szükségem, ami a címoldalt és a tartalomjegyzéket neglegálja és a számozás az első, tényleges tartalommal rendelkező oldalnál kezdődik. Ezt törésponttal meg is tudtam valósítani, ahogyan ebben a cikkben írják:
https://support.office.com/hu-hu/article/oldalsz%C3%A1moz%C3%A1s-ind%C3%ADt%C3%A1sa-a-dokumentumon-bel%C3%BCl-c73e3d55-d722-4bd0-886e-0b0bd0eb3f02
A formátumnak úgy kell kinéznie, hogy Oldal 1/x. A fent említett módszerrel az oldalszámozás a korábban kihagyott oldalakat is beteszi x helyére, tehát ténylegesene pl. van 4 oldalam, de 6-ot ír helyette a címoldal és a tartalomjegyzék miatt.
Van ötletetek, hogy lehetne hogy az összoldalszámnál a valós értéket írja be az oldalszámba? Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Tüki -
zolee001
őstag
Nem kell (kellett) ehhez O365,megy vagy ment sima free outlook,com,hotmail levelezéssel is
Felveszed a free outlook.com on aliasnak a domainedet és azzal a cimmel küldi ,már ha elég neked az free office online szolgáltatás.Megnéztem,az enyém még müködik (windows live custom domain ) volt a hangzatos megnevezése,nekem usa lokalizáciom volt ha jol tudom más lokállal nem is volt.
Próba szerencse -
emeron
tag
válasz szallasi007 #3332 üzenetére
Ez nem lenne jó? https://products.office.com/hu-hu/business/office-365-business-essentials
Ez "csak" nettó 4,20€/hó és ha jól látom ez tudja azt, ami nekem kellene. Vagy én nem veszek észre valamit?
-
törölt tag
válasz szallasi007 #3332 üzenetére
A "Plan 2" 100GB Mail Box-ot ad!
-
szallasi007
őstag
Szia, szerintem igen viszont nem tudom hogy árban neked mi fér bele, a céges előfizetések drágábban mint az otthoni előfizetések.
Regisztrációnál hasonló nevet adj meg mint az egyedi domain neved.
Pl.: kis.bela@sajatdomaintakarok.hu akarsz majd beállítani, akkor mikor céges csinálsz alapból én egy ilyet csinálnék, hogy sajatdomaintakarok.onmicrosoft.com. Ha ezzel meg vagy akkor irány a domain regisztrátor vedd meg a saját domain-ed.
Vissza az O365 admin portálra, add custom domain itt írd be a sajatdomaintakarok.hu-t, erre MS kiír egy TXT rekordot amivel igazolnod kell hogy valóban a tiéd a domain. Ezt beállítod a domain regisztrátorodnál.
Ezután lehetőséged van beállítani az MS name server-ét a saját regisztrátorodnál, ha ezt megteszed akkor az MS minden további rekordot kezel, ha ezt kihagyod akkor a következő képernyőkön leírja az MS milyen DNS bejegyzések kellenek a különböző szolgáltatásokhoz.Ha neked csak az email cím kell akkor Office csomag nem kell. Én azt ajánlom hogy Exchange Plan 2-öt vegyél 1 darabot. Ez 50GB aktív postafiókot és végtelen méretű archiv postafiókot enged. Ha komplett office csomag is kell akkor viszont nézd meg neked melyikre van szükséged
-
emeron
tag
válasz szallasi007 #3330 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ. Mint magánember regisztrálhatok az említett céges felületen?
-
emeron
tag
Sziasztok!
Sokat kutakodtam a neten, de nem találtam egyértelmű választ ezért a segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni.
Szeretnék bejegyeztetni egy saját domaint. Ehhez a domainhez szeretnék csinálni egy nev@domain.hu email címet. Ezzel az email címmel szeretnék létrehozni egy Microsoft fiókot, de úgy hogy tudjak az Outlook.com-on keresztül emailt küldeni.
Az a fajta megoldás nem érdekel, hogy regisztráljak egy ingyenes Microsoft fiókot egy @outlook.com címmel, majd a beállításokból POP3 vagy IMAP segítségével kérjem le és küldjem el a domainhez tartozó leveleket. Ezt nyilván most is meg tudnám csinálni.
Tehát magával a nev@domain.hu címmel szeretnék bejelentkezni az Outlook.com-ra és használni a levelezést, Naptárat, To do-t, az Office online-t és a OneDrive-ot. Ezt csak böngészőből szeretném megtenni, a desktop telepíthető appok nem kellenek.
Az MX rekordok átállítása nem probléma, engem csak a Microsoft oldaláról érdekelne a dolog, hogy hogyan lehetne összehozni.
Ja és ha tudtok megbízható domain regisztrátort (.hu domainhez), akivel a fenti megoldást össze lehet hozni azt is írjátok le légyszi. Vagy akár olyan szolgáltatót, aki kompletten intézi ezt nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
46GB-os fiók? Kellene segítened Neki, hogy használja az O365-t úgy, hogy ez ne forduljon elő.
Sajnos UI-on ami nincs arra csak a power shell a megoldás...
Első körben kapcsold be neki az archive mailbox-ot és told oda át ami nem kell, nyersz egy kis időt... illetve ha megfelelő plan-t használ az archive korlátlan méretű.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szallasi007 #3324 üzenetére
Így van!
-
_kovi_
aktív tag
válasz szallasi007 #3321 üzenetére
Nem az én fiókom, csak van egy fiók ami 46GB és 50GB a korlát, és jönnek a kollégának az üzenetek...
Vicces, hogy ezt nem lehet könnyen megtenni... GUI-ban. Powershellt találok rá, de nem merek így nekiesni.. -
törölt tag
válasz szallasi007 #3321 üzenetére
Nem gond, nem tud nyom nélkül törölni a cég még jó darabig vissza tudja állítani, ha legal hold-on van a fiókja akkor pedig örök élet meg egy nap...
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
O365 céges fiókom van, szeretném törölni a leveleket, viszont egy adott időintervallum között. Azaz a 3évnél régebbitől a kezdetekig.
Miként tehető ez meg? Köszi! -
vbbb
addikt
Üdv!
Office 2016 üres oldalt nyomtat (az elölnézet is üres!) ha újat készítek. Ha már korábban készített dokumentumot törlök és mást írok bele azt normálisan nyomtatja. Egyenlőre nem találtam megoldást az interneten. Valakinek ötlet?
-
-
Jól gondolom hogy egy 50 íméles levelező rendszert át lehet költöztetni egy "Office 365 Vállalati alapverzió"-ra? (Saját domainel, web-es és imap eléréssel, aliasokkal, stb...)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Office 2016, Powerpoint, angol helyesírásellenőrző telepítve.
Adott egy slide, amin van mondjuk 10 db szövegdoboz, angol nyelvű szöveggel. Szeretném ellenőrizni a helyesírást, ezért ctrl+a-val kijelölöm az összes szövegdobozt, majd Set Proofing Language, kiválasztom az angolt és nyomok egy OK-t. Úgy tűnik, minden rendben, sehol sincs piros vagy kék aláhúzás. Ezután az egérrel belekattintok mind a 10 db szövegdobozba EGYESÉVEL és ekkor kiderül, hogy van benne több typo, elkezdi pirossal aláhúzni ezeket. Ha megint nyomok egy ctrl+a-t majd egyszerre set proofing, akkor eltűnnek az aláhúzások, pedig ugyanazok a hibák ott vannak.
Ez normális, hogy így működik? Van egy 60 oldalas prezentációm és benne oldalak monjduk 20-30 szövegdobozzal. Tényleg így kell ellenőriznem a helyesírást, hogy belekattintok több mint 1000 dobozba?
A régi Office 2013 jól működött.
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Office365 admin vagyok, és akadt egy olyan gondom, hogy miként tudok egy mailboxból 3 évnél régebbi leveleket törölni? Retention policy-ban pont nincs előre definiált sablon erre, egyénileg nem mernék powershellel belenyúlni, hogy egyedi retention tag-et hozzak létre.
A postaláda már inplace archive-os és elérte a határt, 49,5 GB...
Valami gyors és biztos megoldás kellene..Magamnál teszteltem, de egyenlőre a policy sem futott le éjszaka...
-
zolee001
őstag
Egy sima O365 elöfizu elég (hogy melyik business csomag az a ti döntésetek),igen felhö alapu lesz a levelezés illetve jár (ha olyan csomagot kértek) fejenként 1TB Onedrive tárhely.
Jo tanács
ITT kezdjétek a regisztrációt ami ingyenes mert ha késöbb esetleg Azure-ba is szeretnétek részt venni akkor 2 db Azure AD lesz és jo pénzt kérnek a migrálásért.A fenti linken regisztrálod a céget majd a kapott "onmicrosoft.com" maillal reggeled az O365-öt.
A saját cégnév.hu pár kattintással elérhetö ingyenesen,neked kell felvenni a recordokat a domain regisztrátorodnál -
Torry
addikt
Sziasztok!
Kicsi cég vagyunk, jelenleg a gmail-t használjuk, de egészen sok hiányossága/lassúsága van a dolognak.
Egy office 365 előfizetéssel és exhange szerverrel jól gondolom, hogy egy felhő alapú e-mail klienst kapok?Ettől függetlenül szükségem lesz e-mail szolgáltatóra vagy azt is ad az MS?
Itt ugye arra gondolok, hogy @sajatceg.hu-ra végződjenek az e-mail címek.Köszi,
T[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Köszi mindkettőtöknek ! Igen utolsó öt karakter elég, a 15-ből már hamar meglesz hogy melyik.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
FunPro
őstag
válasz slett27 #3304 üzenetére
Ha jól emlékszem, tisza eltávolításkor törlődik a licensz is. Tehát, ha még megvan a gép, és uninstallálod az office-t, akkor az új gépen telepítéskor nem fog reklamálni a cucc, hogy a példány már aktiválva van. Persze, így is 15 lehetőség van, de lehet egyszerűbb, mint kibányászni a kulcsot.
De már nem tudom biztosra, viszont ezt a hibát anno én is elkövettem melóban, és sikerült az áttelepítés.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
slett27
addikt
Sziasztok !
Van egy céges gép ami upgradelve lesz (másik PC) és át kellene telepítenem az Office Home & Business 2013-at de cégnél lévő 15db Officeból nem tudni melyik lett feltelepítve (előző rendszergazda fail).
Kérdésem az lenne hogy melyik progival lehetne kiolvasni a serial-t ? Még egyszer mondanám hogy HIVATALOS a szoftver.
-
jeni
félisten
Hello!
Van olyan oldal ahol szerepel a beállítási adatok egy UPC-Office 2016 Pro plus csomaghoz Win 10 Home alatt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!