- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miska0330
tag
[ Szerkesztve ]
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Ma az Euronics -ben a legolcsóbb a Microsoft 365 Egyszemélyes verzió 1 éves.
9999 Fthttps://euronics.hu/termekek/microsoft-365-egyszemelyes-verzio-elofizetes-t5d-03209/p/216447
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Aki Microsoft 365 Egyszemélyes verziót szeretne venni 1 évre most 9990 Ft a Notebook.hu -n. Végignéztem több oldalt is és jelenleg itt a legolcsóbb.
https://www.notebook.hu/microsoft-office-365-egyszemelyes-verzio-qq2-00784-c11093
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Most a Notebook.hu -n akciós az egyszemélyes Office 365. 14 990 Ft az 1 éves.
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Black Friday miatt eddig az eDigital -ban a legolcsóbb az Egyszemélyes 1 éves előfizetés.
12 990 Ft
https://edigital.hu/alkalmazas/microsoft-office-365-egyszemelyes-verzio-qq2-00012d-p406675
Aki talált olcsóbban az írja majd ide. Köszi!
-
Miska0330
tag
-
Miska0330
tag
-
Miska0330
tag
válasz instantwater #3273 üzenetére
Szia!
Notebook.hu árulta. Illetve múlt héten a Black Friday -en a Media Markt is 9990 Ft -ért adta.
-
Miska0330
tag
Én meg 1 hete csatlakoztam az előfizetéses Office 365 használók táborába. Eddig két külső USB-s merevlemezen tároltam a dokumentumokat illetve fotókat amiket közel 14 év alatt gyűjtöttem össze. Sokszor volt, hogy ismerősöknek akartam megmutatni őket. Illetve egyre több az adatom és jobb ha biztonságban vannak. Éppen múlt héten az egyik webáruházban 9900 Ft volt az 1 éves Egyszemélyes Office 365 előfizetés, így vettem is belőle kettőt. Simán ment az aktiválás, így 2 évre előre megvan az előfizetés. Ezek után elképzelhető, hogy 2 éven belül lesz még ilyen akció, így fogok még előre venni 1 éves előfizetéseket.
Tapasztalataim alapján eszméletlen, hogy emberek mennyire nem törődnek az adataikkal illetve a fotókkal amiket közel 2-3 év alatt hoztak össze. Van olyan akinek állandóan újraindul a telefonja mert tönkrement. Mondom neki, hogy a fotók el vannak mentve a felhőbe? Az a válasz, hogy hát nem. Kedvencem mikor a Windowsban az Asztalon tárolnak közel 20-30 gigabyte fotót. Semmi mentés. Úgy van vele, hogy ott biztonságban van. Kezdésnek feltöltöttem 40 gigabyte fotót. Simán ment a Windows 10 -ben a beépített OneDrive szinkronizáció. Nem tapasztaltam lassulást, mint amiket régebben írtak fórumokban.
Ami nagyon tetszik, hogy régen HTC Mozart 7, Lumia 520 illetve Lumia 640 Windows Phone készülékeim voltak és mindegyiken nyögvenyelősen mentek a Microsoft beépített szoftverei. Pl: OneDrive, Skype stb. Mióta Android illetve iPhone telefonjaim vannak, azt tapasztalom, hogy nagyon szépen hiba nélkül mennek a Microsoft által készített appok. Pl: Outlook, OneDrive, Skype, stb.
Összességében bármelyik platformot használod a mobiloknál, az Office 365 és a hozzá tartozó szolgáltatások szépen fognak menni rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003