Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Itt lenne érdemesebb feltenni a kérdést:
[link] -
csudri
őstag
Sziasztok!
A cégem szeretne használni valamilyen CRM rendszert, pontosabban jelenleg is használunk egyet, de elégedetlenek vagyunk vele. A M$ oldalán megtaláltam a címben szereplő programot, le is töltöttem a 90 napos tesztrendszert, nagyon szép, nagyon csilivili, de problémáim vannak vele.
Szerettem volna Outlook névjegyzékből kiexportált neveket importálni a Dynamicsba, de nem emészti meg az Outlook által kreált .csv file-t. Próbáltam az oszlopelválasztó karakterek cseréjével emészthetőbbé tenni a file-t, el is jutottam odaáig, hogy mappingelést csinálok, sikerült is összepárosítani a .csv-ben található oszlopokat a CRM által használt megnevezésekkel, de az importálás nem sikerült.
A Help-ben találtam egy "Data Migration Tool" nevű programot, ami a CRM kliens cd-jén megtalálható, egyelőre még nincs feltelepítve, mert nem én vagyok a rendszergazda, nem én "izélgetem" a szervert. Nem tudom, hogy ez a program megoldaná-e, mert külföldi fórumokon a DMT-vel készített .csv file-okra is ugyan olyan hibaüzit produkált, mint nekem. [link]
Nálam az elsőt produkálta!A kérdésem az lenne, hogy dolgozik-e valaki a címben említett szoftverrel és ha igen, akkor hogyan lehet a legegyszerűbben importálni a dolgokat.
(lehet, hogy ha a belinkelt fórumon próbálkoznék pikkpakk megkapnám a választ, de sajnos annyira nem jó az angolom
)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest