Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
aginor
üzenetére
"a boltok szabadulnának az oly cuccoktól olcsóbban" - soha, mert lényegében egyik sem tart komoly készletet.
Amúgy váz árakban nincs olyan nagy baj, azok még elviselhetőek valamennyire, de lencséknél kéne egy revízió szerintem.Igen, de ettől még a gyári készleten levő cuccot ilyenkor kiszórják. Mert amikor valaki lehúzza a rolót, akkor nem tart lélegeztetőgépen egy teljes értékesítési láncot, meg az összes hozzátartozó embert utána a világ végéig, Számolnak egyet, hogy hol az optimum az emberköltség és a diszkontos termék vesztesége között, és ahol a legkellemesebben metszi egymást a vonal, az lesz a kőbevésett határidő.
Amikor a Samsung lekoccolt, akkor féláron mentek a dolgok a Samsung boltban. Akkor még nem volt gépem, nagyon nézegettem, de az IBIS hiánya miatt nem ugrottam bele, hiába volt nagyon olcsó (no meg halottba nulláról beleugrani sem túl jó ötlet). -
theporcupine
tag
válasz
aginor
üzenetére
Nem feltétlenül. Amikor a sztenderd a fentről lefelé fotózott nagylátós torzított csücsörítős portré, szelfi, ott már a profi fotós nem tud érvényesülni.
Oktatás legalább nem igény alapú, Radnóti verseire sincs igény, de tanítják.Mostanában sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e otthagyni az MFT-t, de túl sokba lenne és nem vagyok meggyőződve, hogy annyit kapnék a FF-től. Pana talán legnagyobb hibája, a fókuszrendszere. Nekem egy 5 éves GH5-öm van, ami lassan kezd szétesni, szóval kellene az új váz, de egy GH6 áráért lehet FF-ből is jót venni. Az biztos, hogy az elején nagyon ott voltak és nem igen volt elérhető versenytárs.
Más téma. GH5-re lehet valami elérhető és működő tilt-shift megoldást találni. Amit láttam, az nem is volt talán túl olcsó, de nem is ment fel rá. Ha jól gondolom az objektív feletti kiugró rész miatt nem fért rá. Tárgyfotóhoz nagyon izgat a téma, de még csak kipróbálni sem tudtam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VR topik
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy váz árakban nincs olyan nagy baj, azok még elviselhetőek valamennyire, de lencséknél kéne egy revízió szerintem.