Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Az csak egy önkicsomagoló exe, semmi egyéb.
Viszont a tavaly szeptember végéig készített képeim exifje G70-et mutat. Valamikor október elején frissítettem a 2.1-re és azóta az exifben G7 szerepel
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval akár frissíthetem is, csak tudnám, hogy ez most nekem, mint felhasználónak jó vagy rossz
Meg azt se volna rossz tudni, hogy ez miként történhetett? Mindig a G70-hez való firmware-t töltöttem le, mint ahogyan most is, csak épp most nem fogadta el többé... kíváncsi volnék, hogy ez hogyan orvosolható, ha egyáltalán az!