Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"170-ért én sem venném meg, de 120-ért sem nagyon. Ha tudsz helyet, ahol 80-ért van, jöhet
(természetesen nem kell komolyan venni, ámbár én tuti nem adnék azért a kis gurigáért 120-at sem)"Ha 80 lenne a listaár, akkor mindenki 50-ért akarná :-) (Ami rendben van, mert én is, csak ettől még nem fogom annyiért megkapni)
Amikor meghirdetek valamit akkor is ezt látom. Hirdettem egy kompaktot 40-ért. 35-ért vitték volna "azonnal alku nélkül". Nem adtam. Egy hónappal ésőbb meghirdettem 30-ért. Ugyanaz az ember adott volna érte 25-őt. Így megy ez

Érdekes lehet ez a panoráma. (Nem látok belőle semmit :-), mert valamiért nem mutatja meg nagyban, de az ötletet kicsiben is látom és az tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Mini-ITX
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(természetesen nem kell komolyan venni, ámbár én tuti nem adnék azért a kis gurigáért 120-at sem)"