Hirdetés
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mongoose123 #1834 üzenetére
hát mióta új táp van, azóta jelentősen ritkábban a fagyások ugye, és biosban nem tölt az ember órákat, ezért nem tudom ezt 100% ra... 3 dolog van ami nem lett cserélve, illetve amit nem tudok 100% ra állítani, hogy hibátlan.
1, A fő winyó (a másik is lehet hogy szar,de amikor az le volt húzva, akkor is csinálta)
2, A ram(ok) (habár 100% osak lettek, ki tudja???)
3, A proci, azaz a Q8300 . Nem tudom elképzelni, hogy jó teljesítményt adjon le, engedje magát húzni, és kiváló (60 fok alatt) hőmérsékleten ilyet produkáljon, de ki tudja?Mivel ez hónapok óta kínoz, nem igen emlékszem hogy kezdődött, de talán a legközelebbi eseménynek azt tudom felhozni, hogy felhúztam a procit, a ramot, és emeltem a feszkón is, így a ramok kerek 1V -ot kaptam, míg a proci 1,3V -ot. Utánnanéztem, ez mindkét esetben teljesen a normális határértéken belül van, nem hinném hogy megrohadt valami.
Más: próbáltam másik konnektorban, gépházból kiszedve asztalra (fóliára), 1 winyóval, természetesen Win 7 x64 reinstall volt kb. 10, más-más verziókkal
Más: a winyó(knak) elég érdekes hangjuk van néha.
Más: a Gigabyte GA-P35-DS3L alaplappal sokkal hamarabb jelentkezik a hiba, mint az Asus P5C3 -al.
Más: mindig random feladat közben hal meg, most pl. Diablo 3 beta HIVATALOS letöltője (p2p alapú asszem) alatt, aztán megint ott, és harmadszor .net 4.0 installnál. De volt ez már Windows install, és bios is ahogy mondtam, na meg persze böngésző, és játék is. MINTHA, mégegyszer mondom, MINTHA a Java környezet nem tetszene neki, mivel Minecraft is megfagyott egyszer, meg többször Java alapú weboldalak. De NEM Csak ezek, tehát...Na megint adagoltam pár új infót, még mindig várok a zsenire aki arra gondol amire senki más
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest