Hirdetés

Aktív témák

• haddent

addikt

válasz mongoose123 #1834 üzenetére

hát mióta új táp van, azóta jelentősen ritkábban a fagyások ugye, és biosban nem tölt az ember órákat, ezért nem tudom ezt 100% ra... 3 dolog van ami nem lett cserélve, illetve amit nem tudok 100% ra állítani, hogy hibátlan.

1, A fő winyó (a másik is lehet hogy szar,de amikor az le volt húzva, akkor is csinálta)
    2, A ram(ok) (habár 100% osak lettek, ki tudja???)
    3, A proci, azaz a Q8300 . Nem tudom elképzelni, hogy jó teljesítményt adjon le, engedje magát húzni, és kiváló (60 fok alatt) hőmérsékleten ilyet produkáljon, de ki tudja?

Mivel ez hónapok óta kínoz, nem igen emlékszem hogy kezdődött, de talán a legközelebbi eseménynek azt tudom felhozni, hogy felhúztam a procit, a ramot, és emeltem a feszkón is, így a ramok kerek 1V -ot kaptam, míg a proci 1,3V -ot. Utánnanéztem, ez mindkét esetben teljesen a normális határértéken belül van, nem hinném hogy megrohadt valami.

Más: próbáltam másik konnektorban, gépházból kiszedve asztalra (fóliára), 1 winyóval, természetesen Win 7 x64 reinstall volt kb. 10, más-más verziókkal
    Más: a winyó(knak) elég érdekes hangjuk van néha.
    Más: a Gigabyte GA-P35-DS3L alaplappal sokkal hamarabb jelentkezik a hiba, mint az Asus P5C3 -al.
    Más: mindig random feladat közben hal meg, most pl. Diablo 3 beta HIVATALOS letöltője (p2p alapú asszem) alatt, aztán megint ott, és harmadszor .net 4.0 installnál. De volt ez már Windows install, és bios is ahogy mondtam, na meg persze böngésző, és játék is. MINTHA, mégegyszer mondom, MINTHA a Java környezet nem tetszene neki, mivel Minecraft is megfagyott egyszer, meg többször Java alapú weboldalak. De NEM Csak ezek, tehát...

Na megint adagoltam pár új infót, még mindig várok a zsenire aki arra gondol amire senki más :D

Aktív témák