Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mongoose123 #1834 üzenetére
hát mióta új táp van, azóta jelentősen ritkábban a fagyások ugye, és biosban nem tölt az ember órákat, ezért nem tudom ezt 100% ra... 3 dolog van ami nem lett cserélve, illetve amit nem tudok 100% ra állítani, hogy hibátlan.
1, A fő winyó (a másik is lehet hogy szar,de amikor az le volt húzva, akkor is csinálta)
2, A ram(ok) (habár 100% osak lettek, ki tudja???)
3, A proci, azaz a Q8300 . Nem tudom elképzelni, hogy jó teljesítményt adjon le, engedje magát húzni, és kiváló (60 fok alatt) hőmérsékleten ilyet produkáljon, de ki tudja?Mivel ez hónapok óta kínoz, nem igen emlékszem hogy kezdődött, de talán a legközelebbi eseménynek azt tudom felhozni, hogy felhúztam a procit, a ramot, és emeltem a feszkón is, így a ramok kerek 1V -ot kaptam, míg a proci 1,3V -ot. Utánnanéztem, ez mindkét esetben teljesen a normális határértéken belül van, nem hinném hogy megrohadt valami.
Más: próbáltam másik konnektorban, gépházból kiszedve asztalra (fóliára), 1 winyóval, természetesen Win 7 x64 reinstall volt kb. 10, más-más verziókkal
Más: a winyó(knak) elég érdekes hangjuk van néha.
Más: a Gigabyte GA-P35-DS3L alaplappal sokkal hamarabb jelentkezik a hiba, mint az Asus P5C3 -al.
Más: mindig random feladat közben hal meg, most pl. Diablo 3 beta HIVATALOS letöltője (p2p alapú asszem) alatt, aztán megint ott, és harmadszor .net 4.0 installnál. De volt ez már Windows install, és bios is ahogy mondtam, na meg persze böngésző, és játék is. MINTHA, mégegyszer mondom, MINTHA a Java környezet nem tetszene neki, mivel Minecraft is megfagyott egyszer, meg többször Java alapú weboldalak. De NEM Csak ezek, tehát...Na megint adagoltam pár új infót, még mindig várok a zsenire aki arra gondol amire senki más
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest