Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.laci
csendes tag
FIC alaplapom van, de olyan széria, amit csak a HP-nek gyártottak. VB-609. Erről az alaplapról már találtam valamit. Szintén BIOS frissítést kerestek hozzá, egy angol nyelvű fórumon. Egy ottani link a HP hivatalos honlapjára mutatott, ahol a létező egyetlen update volt. Az erdeti 1998-as helyett, egy 2000-ben kiadott. Letöltöttem. Most hogyan tovább?
Apropó!
Ott olvastam, hogy a kérdező felajánlotta az ő ismereteit, mintegy viszonzásul a segítségért.
Ezt én is ezennel megteszem, bár meg kell vallanom, szerintem a számtech. világában, uszkve 15 év elmaradásom lehet a tisztelt pl. senior tagokhoz képest.
Így maximum a hasznos tanácsok működőképességének elismerésével tudom támogatni a sorstársaimon segítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest