- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vangelis #141 üzenetére
jah, a jenkiknél már volt ilyen botrány. sőt, némelyik még egy-két filmben is visszaköszönt. de hát a tengerentúlon szeretnek mindent másképp csinálni. nálunk is van egy olyan réteg, amely szerint ami szögletes, azt gurítani, ami kerek azt vinni kimondottan nem ésszerű, de legalább kurvára katonás.
bocsi, nem hagyhattam ki. -
Loha
veterán
válasz
Vangelis #137 üzenetére
De az is rákot okoz, de ott nem szükséges olyan nagy dózis éveken át
Meg ugye elektromágneses sugárzást rengeteg minden bocsájt ki, a mobiltelefonokon át a mikrosütőig, szóval ezek mellett a monitor sugárzása csepp a tengerben...
De ennek semmi köze a szemromláshoz, mert azt nem az elektromágneses sugárzás okozza, hanem a képernyő merev bámulása stb..., ami TFT-k esetében ugyan úgy megvan...
[Szerkesztve] -
Husky
aktív tag
-
Johnny Cage
addikt
Őszintén szólva tök unalmas már ez a ''crt-től megvakulsz, tft-től javul a látásod'' vita. Ahogy már sokszor, sok topikban sokan leirták, ami igazából káros a szemre és az idegrendszerre nézve, nem a tft vagy a crt technológiából adódik. Amikor egy adott pontra mereven fókuszál a szem - akár órákig is, az a látóidegeket rendkivül fárasztja, és hosszútávon kárositja. Ez meg annyira relativ dolog, hogy ''leültem a crt-m elé a tft 2 órás használata után, aztán kifolyt a szemem''... leültem a régi jünyosztyom elé - mert ugyebár az is katódsugárcsöves -, utána elégedettséggel nyugtáztam: a tft jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest