- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Lassan többet költök erre a fosra mint ha vennék 10kg újj alaplapot!!!
De sajna nem az enyém és én kúrtam el.......
windows must go on!!!! -
hefe
aktív tag
Ugyanolyan verziójú biost tartalmazó másik bioscsip ment bele.....
oka az hogy biost akartam frissíteni itthon lazán de nem jött öszze és cheksum error volt. Elküldtem pestre és ott tettek bele egy ugyanolyan de jó bioscsipet ugyanazzal a verziójú biosverzióval....
Ehhez már csak csere ram vagy lap kell..... -
hefe
aktív tag
Ugyanaz a verzió ment bele az üdv képernyő alapján... A clear is megvolt de semmi. A memtest meg 7%körül dobálja a hibákat.....most néztem meg. Ez akkor ramhiba vagy a lap memóriakezelési hibája? (setuppba volt fail safe optimized minden fajta ki be amit csak el tudsz képzelni de nem segített...)
-
hefe
aktív tag
Volt egy ilyen lap. Bioscsipet cseréltettem benne. (biosfrissítésnek is mondhatjuk)
-
hefe
aktív tag
Helló! Adott egy mercury 693a FCSX alaplap. Szakszerűen elvégzett(tehát nem általam) bioscsip csere után nem tudok telepíteni semmit... (verziószám minden stimmel vele)
Az xp telepítő nem tud betölteni valami kernel exe-t a 98se meg memfoglalási hibát ír ki.... A ram ugyanaz semmi sem változott. Csak a biosírás cseszthette el a gépet vagy van másféle indok is amiről nem tudok????? Pakoltam a ramot ide oda tisztítgattam is de semmi. nyüssz...
Aktív témák
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Update 12.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest