- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Lassan többet költök erre a fosra mint ha vennék 10kg újj alaplapot!!!
De sajna nem az enyém és én kúrtam el.......
windows must go on!!!! -
hefe
aktív tag
Ugyanolyan verziójú biost tartalmazó másik bioscsip ment bele.....
oka az hogy biost akartam frissíteni itthon lazán de nem jött öszze és cheksum error volt. Elküldtem pestre és ott tettek bele egy ugyanolyan de jó bioscsipet ugyanazzal a verziójú biosverzióval....
Ehhez már csak csere ram vagy lap kell..... -
hefe
aktív tag
Ugyanaz a verzió ment bele az üdv képernyő alapján... A clear is megvolt de semmi. A memtest meg 7%körül dobálja a hibákat.....most néztem meg. Ez akkor ramhiba vagy a lap memóriakezelési hibája? (setuppba volt fail safe optimized minden fajta ki be amit csak el tudsz képzelni de nem segített...)
-
hefe
aktív tag
Volt egy ilyen lap. Bioscsipet cseréltettem benne. (biosfrissítésnek is mondhatjuk)
-
hefe
aktív tag
Helló! Adott egy mercury 693a FCSX alaplap. Szakszerűen elvégzett(tehát nem általam) bioscsip csere után nem tudok telepíteni semmit... (verziószám minden stimmel vele)
Az xp telepítő nem tud betölteni valami kernel exe-t a 98se meg memfoglalási hibát ír ki.... A ram ugyanaz semmi sem változott. Csak a biosírás cseszthette el a gépet vagy van másféle indok is amiről nem tudok????? Pakoltam a ramot ide oda tisztítgattam is de semmi. nyüssz...
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest