- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
Lassan többet költök erre a fosra mint ha vennék 10kg újj alaplapot!!!
De sajna nem az enyém és én kúrtam el.......
windows must go on!!!! -
hefe
aktív tag
Ugyanolyan verziójú biost tartalmazó másik bioscsip ment bele.....
oka az hogy biost akartam frissíteni itthon lazán de nem jött öszze és cheksum error volt. Elküldtem pestre és ott tettek bele egy ugyanolyan de jó bioscsipet ugyanazzal a verziójú biosverzióval....
Ehhez már csak csere ram vagy lap kell..... -
hefe
aktív tag
Ugyanaz a verzió ment bele az üdv képernyő alapján... A clear is megvolt de semmi. A memtest meg 7%körül dobálja a hibákat.....most néztem meg. Ez akkor ramhiba vagy a lap memóriakezelési hibája? (setuppba volt fail safe optimized minden fajta ki be amit csak el tudsz képzelni de nem segített...)
-
hefe
aktív tag
Volt egy ilyen lap. Bioscsipet cseréltettem benne. (biosfrissítésnek is mondhatjuk)
-
hefe
aktív tag
Helló! Adott egy mercury 693a FCSX alaplap. Szakszerűen elvégzett(tehát nem általam) bioscsip csere után nem tudok telepíteni semmit... (verziószám minden stimmel vele)
Az xp telepítő nem tud betölteni valami kernel exe-t a 98se meg memfoglalási hibát ír ki.... A ram ugyanaz semmi sem változott. Csak a biosírás cseszthette el a gépet vagy van másféle indok is amiről nem tudok????? Pakoltam a ramot ide oda tisztítgattam is de semmi. nyüssz...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest