Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sonkamiki #43834 üzenetére
Van tapasztalatom, egy ilyen gépet kaptam karácsonyra magamtól... :-)
Szóval a Fuji XF1-en az obj körüli gyűrűvel lehet zoomolni, az expo gomb alatti tárcsa az a képek visszanézéskor működik zoomként. Tehát funkciógombot helyettesít a tárcsa (egyéb menükben is működik érték állításra).
Ez a manuális zoom dolog ebben a kategóriában meglepett, de nagyon kezelhető és elegáns megoldás. A sebességről nem is beszélve...A készülékkel irgalmatlanul meg vagyok elégedve minden szempontból.
A retro feeling pedig az erkölcsi értékén nagyot dob, mindenhol körbeszagolják. Szilveszterkor kb 6-an próbálták bekapcsolni - sikertelenül. :-) Az ON/OFF témával kapcsolatban amiatt aggódtam, hogy majd véletlen tekergetés körben egyszerűen kikapcsolom a gépet. Valójban ez eddig mindössze egyszer fordult elő, de a véralkohol szintem bőven a határérték felett volt, ezért nem sértődtem meg.Egyelőre semmi rosszat nem tudok mondani róla.
Én barna színűt választottam, teljes fém készülékház és elegáns valódi bőr borítás körben. A kezelőszervek a kijelző mellett műanyagok. Az előugró vaku a méretéhez képest korrekt, bár igazából nem használom. Az F1.8 (Wide) és F4.9 (Tele) adatok azért önmagukért beszélnek. A hab a tortán a RAW mentési opció. Ugyan a magam részéről még ezen a szinten sajnos nem tartok (profi fotó készítési tudásom megkérdőjelezhető), de talán nem is ez volt a cél. Olyan gépet kerestem amit magammal tudok vinni kényelmesen és házibulikon, haveri összejöveteleken, rossz fényviszonok mellett is elfogadható képeket tudok lőni.
Ja és szép... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest