- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
szasztok! az lenne a kérdésem,hogy milyen tápot vegyek? ez a táp milyen 9 ezer ft.-ért?? energon eps-650 watt.
konfigom: GIGABYTE GA-970A-UD3 alaplap , AMD Phenom II X4 965 AM3 3,4GHz BOX Black Edition proci ,
GIGABYTE HD 6870 1GB DDR5 super oc vga , 4 giga corsair 1600 mhz ramok[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
szasztok! 500-600w tápot vennék! Quiet vagy fsp? Vagy mi a best buy táp? Konfig: i5 3570k cpu,hd 7870 vga, asus maximus v gene lap.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
konfig:
Alaplap ASUS M5A97 EVO R2.0
Processzor AMD FX-6300 3.50GHz
Memória ADATA 8GB XPG Gaming DDR3 1600MHz CL9 KIT
Videókártya MSI N660 TF 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE
Merevlemez TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3
SSD SAMSUNG 120GB SATA3 2,5" 840 MZmilyen tápot vegyek? BE QUIET! Pure Power 630W 22k. ezt néztem ki magamnak. overkill a táp?
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz Rypejakten #47179 üzenetére
nem vagyok pesti,de ezt az oldalt is elmentem köszi!
-
Casanova*
veterán
válasz speedydb23 #47193 üzenetére
erről a tesztről beszéltem. szóval nem ajánlott! érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Graphics #47209 üzenetére
Be Quiet tápokat nagyon istenítették itt. most miért nem jó? régen nem HEC belsős volt? emlékszem a jó FSP táp helyett Be Quiet tápot ajánlották nekem.
FSP Raider 550 tápról mi a véleményed?? nagyon jó árba van. 16k, nem drága.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Graphics #47212 üzenetére
értem,köszi!
FSP Raider 550 tápról mi a véleményed?? nagyon jó árba van. 16k, nem drága.
szóval nyugodtan megvehetem a tápot egy gamer gépbe? erősen gondolkodok még drágább tápon.
az FSP Aurum Gold 600W . ezt nagyon dícsérik, állítólag nagyon halk! 25k jó tápra nem sajnálom a pénzt! 3 chieftec tápom bedöglött.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Graphics #47214 üzenetére
szóval nyugodtan megvehetem a tápot egy gamer gépbe? erősen gondolkodok még drágább tápon.
az FSP Aurum Gold 600W .megéri a felárat??? ezt nagyon dícsérik, állítólag nagyon halk! 25k jó tápra nem sajnálom a pénzt! 3 chieftec tápom bedöglött[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Graphics #47216 üzenetére
sajnos iponnál nincs XFX táp. mert ipontól rendelnék komplett pc-t,amit összeraktam magamnak. ahol XFX táp van,ott nincs olyan lap vagy ház... lehet az lesz,hogy külön rendelek XFX Pro 550W tápot másik boltból...
[ Szerkesztve ]
-
-
Casanova*
veterán
válasz Graphics #47238 üzenetére
OCZ 500W Silencer Mk III 5 év garis iponon 20k . ez az 500W táp simán viszi ezt a konfigot? FX-6300 vagy FX-8320 és GTX660 vagy GTX760. vga és cpu tuningolva lesznek.
királyság! köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
keressetek nekem 20 ezerért jó tápot iponon! fx8320, hd7950 konfigba. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
OCZ 500W ModXStream Pro ez jó lesz ,srácok? vagy inkább ezt? FSP Aurum Gold 500W ez már 6 k-val drágább. megéri a felárat?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Potzee #53597 üzenetére
akkor legyen az OCZ 500W ModXStream Pro táp?! ok,köszi! gépösszerakóba e táp után + 2 napot ír. az mit is jelent? 2 napig tesztelik vagy mi? gépet rakok össze iponon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Casanova*
veterán
válasz feelmt #53605 üzenetére
fsp raider még jobb! 5 év garis. ocz csak 1 garis. ezt nem figyeltem. ezer köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
ENERMAX NAXN ADV 550W erről mi a véleményetek?
-
Casanova*
veterán
még jó hogy megkérdeztem. köszi!
-
Casanova*
veterán
válasz Potzee #55204 üzenetére
tudom XFX Pro 550 táp lenne a legjobb! sajnos nincs iponon. összeszerelt komplett gépet vásárolok ipontól, külön más boltból nem veszek tápot. fsp raider 550w marad.
ez milyen? igaz 1 év garis,de milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
srácok, xfx 550 pro az egyágas? ez a táp jobb,mint az fsp raider 550w?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
XFX Core Edition Pro 550W táp kompatibilis az intel haswellel? itt nem szerepel a 550w-os xfx
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
srácok, i5 k és gtx770 SLI konfighoz elég az fsp raider s 650w táp?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
fsp raider 80 + bronze és silver között mi a különbség? azt olvastam,hogy a silvernek a ventije jobb lett,halkabb. mi másban jobb még a silver?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
mi a különbség a SEASONIC S12 II 620W és Seasonic M12 ll 620? M-es a moduláris,S pedig nem?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Angelo69 #56272 üzenetére
látod milyen okos vagyok,vazze!
mod: SEASONIC S12 II 620W vagy FSP Raider S 650W 80+ Silver ? melyik a jobb választás? S12 II is egyágas,ugye?
-
Casanova*
veterán
köszi srácok! hát akkor az fsp silver lesz,ez szimpibb! nagyobb hatásfok,tuti 1 ágas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest