Aktív témák
-
oceanearth
őstag
mi lenne, ha nem linkelgetnéd ezt az oldalt?? kurvára nem értessz a tápokhoz ehhez elég volt elolvasnom ezt a pár sort ''Itt: Bővebben: link tudsz utána számolni.
E szerint a legkisebb megengedett tápegységméret: 382Watt körül alakul húzás nélkül (mint láthatod azonban nem alapon járatja a gépét)'' hát komolyan ilyen jót tényleg régen röhögtem, ekkora faszságokat írni ilyen rövid idő alatt.
''E szerint a legkisebb megengedett tápegységméret: 382Watt körül alakul húzás nélkül'' főleg ez a kemény. és mi van ha esetleg csak 350est veszel, hú akkor mi lesz??? jön a szerv és elviszi a géped, mert túl kicsi a tápegységed!!!
de az is jó, ahogy ezt az oldalt, csaba_20_nak egy elektromókusnak ajánlgatod, valószínű ő azzal számolja ki nem??
én is szoktam linkelni ezt az oldalt ha erre járok, mert kurva rég nem voltam, mert olyan sok a hülye láma, -tisztelet csabának, stolnak és a többi tápgurunak, hjogy van erejük a sok faszság ellen küzdeni- hogy már nincs kedvem reagálni rájuk, de ha bvelinkelem ezt az oldalt és kijön egy eredmény azt el kell oszatni 2vel -
x_o_n
veterán
ez lazán megvan ennyi de müködés közben nem fog ennyit ugyan fogyasztani,az én gépemet a 360 wattos chieftec éppen hogy elbirta.
Múltkor olvastam a pcw-ben, ott voltak leirások hogy melyik gép mennyit fogyaszt és mekkora táp kell neki,le is részletezték hogy mi mennyit fogyaszt.
szal nem a fogyasztás inkább a biztonság kedvéért jobb az a nagy táp.
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Bővebben: link
Olyan sose lesz hogy annyit vesz fel mint amennyit az a honlap mond! Max kb ha elosztod 2-vel, mert egyszerre úgy se írsz CD-t, DVD-t, másolsz, audiót rögzítesz , videót veszel fel, játszol(3D)..stb
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Quadro FX 570 eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest