Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Kettőn közül te vagy, aki magas lovon érzi magát és úgy gondolja megmondhatja másoknak, hogy mit kötelesek megtenni és mit nem. Továbbra se érzem úgy, hogy véleményem kötelező lenne megindokolnom.
Viszont te továbbra se ajánlottál a kérdezőnek semmit és a véleményed se mondtad el. Csak kötözködni jöttél. És most hú de megsértve érzed magad, amikor ez ellen felemelem a hangom. -
dystopia
tag
Azt akartam hogy tudd (másodsorban pedig azt, hogy Csaba is lássa) hogy nemcsak a te csőrödet szúrja ez a stílus, én annak idején dcsabas vagy csabas vagy valami hasonló nevű kollégára buktam ki, a doktor úr szvsz elszállt kicsit, teljesen így írt mint a mi Csabánk, ez a nomen es omen speciális esete. Viszont ritkán írnak hülyeségeket, és az éppen olyan fontos.
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
sztem meg butaságokat írsz. tod kurvára idegesítő, hogy egy nap 5ször belinkelik azt a sazr oldalt és 5ször megkérdezi midnenki, hogy egy átlag konfihoz milyen táp kell?? olvassatok kicsit vissza
te meg ne írkálj butaságokat, csaba elmondta a véleményét, korrekt volt teljesen -
Csaba_20_
őstag
Az kérdezte, hogy melyiket ajánlanám. Mi a bajod azzal, hogy én egyiket se ajánlanám? Miért akarod, hogy ezt a véleményemet inkább hallgassam el? Miért gondolod, hogy több információ tartalma lenne annak, ha elhallgattam volna, mint így, hogy kimondtam? Engem ugyanúgy kérdeztek, mint itt bárki mást. De te mégcsak nem is mondtad el, hogy melyiket ajánlanád, csak jöttél ide számonkérni. Nem hiszem, hogy számon kérhetnél bármit is rajtam, nem is értem, te miért érzed úgy, hogy igen.
Csak azt idéztem vissza, amit te írtál és amire én reagáltam. Ezzel mi a problémád? -
oceanearth
őstag
most mit írjon a 410esre?? elmondtuk ezerszer, hogy ne vegyétek ti meg egyfolytába azt aakrjátok venni. most ha megindokolta volna, úgysem értenétek, mert semmit nem értetek a tápokhoz csak 10 percenként írogattok, hogy ehez milyen táp kell, ahoz milyen táp kell? és, hogy a codegen a legjobb
-
Cyberslider
őstag
Még attól is halkabb? Erről a Hiperről még nem hallottam.
Hallottam már Chieftec-et,nekem mindegyik nagyon csendes szinte semmi hangja jó kis unipower tápomhoz hasonlítva legalábbis
Csak amilyen szerencsétlen vagyok még belenyúlok vmi rossz szériába
-
Húúúúúú hát ezeknél a 12cm-esek iszonyat teljesítményűek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest