- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
Arthuro_Adam #4369 üzenetére
nekem 3 sata/6800gt/dvd/3500+/2 gb ment egy 400assal...elbirja és jó neki de biztos van jobb
-
x_o_n
veterán
válasz
tjhooker464 #4367 üzenetére
hál égnek a dualcore miatt izgultam
köszönöm
-
x_o_n
veterán
üdv.
engem az érdekelne hogy egy 400wattos chieftec táp elég e ennek a gépnek:
a fórumon valakinek 360wattossal elmegy ez de én gondoltam megkérdem biztos ami biztos.
intel d820
asus p5ld2
2x512 ddr667
160gb sata hdd
pioneer dvdrw
x800gto turbo
tv tuner
lan kari
2 db ventivel
előre is köszönöm a válaszokat he nem jó helyre irtam akkor egy linket ahol segitenek ez ügyben megköszönnék.
üdv -
x_o_n
veterán
válasz
oceanearth #1853 üzenetére
én butaságokat irogatok?
mellesleg ne fárassz már ez a fórum lényege, ha idegesit akkor ne segits neki majd lessz aki segit neki..
Én egyik se. Csak. : ez szerinted egy korrekt válasz?mert szerintem nem
gondoljátok már végig és inkább kiméljetek meg a választól, jó éjt
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
Csaba_20_ #1847 üzenetére
szerintem neked kéne elgondolkodni hogyha már felvállaltad a szerepet hogy segitesz az embereknek akkor valamivel emberibb stilusban válaszolj, még ha már ezredszer is megtetted , ez nem mentség a stilusodra.
ez a logolos visszairogatás meg hát.. nem kell nekem ugrani inkább gondolkozz el
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
oceanearth #1848 üzenetére
nagyon egyszerű, akkor ne irj inkább semmit, ha felvállaltad hogy segitesz akkor tedd azt és ezredszerre is ird neki le , ilyen egyszerű, én csodálkozom hogy ilyen érvekkel védekeztek
döntsd el segitesz vagy nem ha segitesz akkor ird le ezredszer is vagy legalábbis udvariasabb formában, mert itt a stilussl van a gond, többeközt a reakció is vicces,még jó hogy nem ugrotok nekem... -
x_o_n
veterán
válasz
oceanearth #1844 üzenetére
bocs hogy közbe írok hisz nem nekem cimezted , de senki nem vonta kétségbe eddigi hozzá értő és szakmai hozzászólásait...de ez a konkrét válasz amit adott szerintem felesleges volt, vehette volna egy irövid indokra a fáradságot ha már válaszolt a kérdésre,vagy inkább ne irt volna semmit mert az ugy korrekt.
kicsit csalódás is volt mert nem az ő hozzáértő stilusára vall ez a hozzászólás.
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
üdv , engem a tápegységek melegedése érdekelne,tulajdonképpen lehet e ellene tenni valamit?mert ugye a halk 12cm venti nem rossz dolog de ettöl még ha ráteszi az ember a kezét a tápra akkor az ugye meleg
vagy ez a panel lakásokban uralkodo áramnak is köszönhető?mert én nekem minden táppal minden gépben ez volt ami nem tetszettegyedül egy 2 ventis táp volt aminél ez nem volt gond de az annyir hangos volt
-
x_o_n
veterán
válasz
Cyberslider #892 üzenetére
hát amit elérhető árban és jó minőségben én tudtam venni és még hangja is alig van az a hiper gyártmányu táp volt, a chieftec után hihetetlen halk,igazábol nem is hallani.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
igazából nem igazán jó aza codegen táp,egyrészt a teljesitménye csk névleges,nem nyújt kellő védelmet a gépnek,lehet avval van a gáz.
de ha jönnek a táp guruk majd leírják neked szakszerűen a hibát illetve hogy miért is nem jó aza codegen.
véleményem szerint a konfigodnak elég lenne bőven egy 400w táp csak egy stabil márkás darabot kellene venned.
megfizethető minőség: hyper én azért merem ezt ajánlani mert egyrészt nagyon stabil,nem melegszik,semmi hangja nincs,jó a védeleme ,megfizethető,van rajta kapcsoló
de nézz fel a weboldalukra elég dögös darabok is vannak,már ha az számit,nekem nem -
x_o_n
veterán
válasz
oceanearth #283 üzenetére
sztem ne hergeld magad mert tök felesleges,vannak ennél cifrább dolgok
-
x_o_n
veterán
ez lazán megvan ennyi de müködés közben nem fog ennyit ugyan fogyasztani,az én gépemet a 360 wattos chieftec éppen hogy elbirta.
Múltkor olvastam a pcw-ben, ott voltak leirások hogy melyik gép mennyit fogyaszt és mekkora táp kell neki,le is részletezték hogy mi mennyit fogyaszt.
szal nem a fogyasztás inkább a biztonság kedvéért jobb az a nagy táp.
[Szerkesztve] -
x_o_n
veterán
válasz
BobChemistry #262 üzenetére
próbáld ki a : hiper tápegységet,nekem bevált nincs hangja és nagyon pöpec.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DOOM - The Dark Ages
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest