-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bargeszt
tag
Hello!
Segítséget kérnék telefon vásárláshoz.
Az árkategória az maximum 65 ezer
Mindenképpen újat szeretnék és kártyafüggetlent
Hosszú távra gondolkodom, két-három év
telefonálásra használnám, zenehallgatásra, fontos a bluetooth mert több eszközöm is csatlakoztatnám, internet, fotózás, stb, kb ilyen sorrendben.
A fiamnak egy redmi 7 es telefonja van, én a note7 vagy note8t között vacilálok, de ha van értelmes alternatíva ebben az árkategóriában akkor szívesen fogadok javaslatokat.
Köszi! -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kicsit off, ezért elnézést kérek érte.
Nagyon nagyon mérges vagyok...Múlt héten kedden megrendeltem asszonynak az UPC webshopban egy Samsung Galaxy A71 telefont, 6/128-ast, gyöngyház/ezüst hátlaposat, gyárilag független, csak készülék, semmi kártya vagy előfizetés hozzá rendelve. Fogadták a rendelést, de jelezték rögtön a válsz email-ben, hogy pár napot késik majd az értékesítés, de fogadták a rendelésemet. Volt raktáron! 24 havi részletre szerettem volna venni (UPC-s ügyfél vagyok huszon éve már). 9000 Ft előleg és 24x4990 Ft/hó díjjal, független készülék és nincs semmi kártya hozzá csak maga a készülék, plusz természetesen a 2 év gari. Szerdán kapom az email-t, hogy van egy kis változás, mert már csak vodafon van, az eredeti megrendelés szerint már nem tudják adni a készüléket.
Helyette megvehetem most vodafon tarifacsomaggal, a legolcsóbb is ennyi lenne[kép]
Így sajnos felejtős lett. -
HENE
aktív tag
Sziasztok,
új készüléket szeretnék magamnak, nagyon max 85-90 ezerig, de nem gond ha jóval olcsóbb.
Fontos hogy két kártyás legyen, Voda miatt a B20 is.
Legyen NFC, illetve valami megoldás az értesítésre: értesítési LED, AOD vagy valami nem gyári megoldás. (azért írom, mert mostanában ez több telefonnál hiányzik gyárilag)
Használat: levelezés, böngészés, IM, navigáció, doksik olvasása, mobilbank, NFC fizetés, néha családi fényképezés, videózás. Játék max logikai, semmi komoly grafikus.
Valahogy a stock Android jobban vonz, de nem feltétel.
128 GB tárhely jó lenne, ha nincs dedikált sd kártyahely, akkor mindenképpen.Amiket eddig nézegette:
Samsung A40/50/51
Huawei P30 lite
Redmi note 8 pro 128 GB
Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB
Illetve nézegettem az UMIDIGI készülékeket
Power 3
[link]
F2
[link] -
fecaga21
senior tag
Szerintetek melyik telefonok szépek?Úgy értve hogy nem túl szögletesek mint az A51, hanem szép íves szélűek?Xiaomiknak amúgy milyen a garanciáztatása?
-
-
IOX
tag
Winnie The P&Zsolt_72 abban van értesítő LED?
-
IOX
tag
Sziasztok! Valami tepsit szeretnék, nem baj, ha nem a legextrább a kijelző, értesítő led, hosszú aksi idővel és legyen még támogatott. 3 évre terveznék vele, max 70 Eft
-
Jazz
veterán
1. Lehet olyan teleót kapni mint a Mi 10 Pro, csak nem ívelt kijelzővel?
2. Vagy ez a hajlított kijelző már ilyen kötelező kellék lett, és tegyek le a lapos kijelzőről?
3. Az Android még mindig produkálja az újabb telefonoknál is azt a filekezelési "jelenséget", hogy pl. egy kép file-t mozgatva a telefonon máshova, felülírja mindig a file készítési dátumát?
Köszi! -
fecaga21
senior tag
bár az a51 elég szögletes így az annyira nem vonz. Valami olyan kellene aminek szép ívelt szélei vannak.
-
fecaga21
senior tag
Olyan 80.000 ért mit ajánlanátok androidba akar használtba aminek szép a kijelzője és tényleg szép fotókat videókat csinál, még zoomolva is? P30 liteot szerettem volna sokáig vagy P Smartot, A80, A51-eket nézegettem.Allways on is jó lenne ha van bár nem muszáj, meg értesítési led se lenne rossz.
-
IOX
tag
Sziasztok! Valami tepsit szeretnék, nem baj, ha nem a legextrább a kijelző, hosszú aksi idővel és legyen még támogatott. 3 évre terveznék vele, max 70 Eft
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen telefont lenne érdemes venni 100e-ft-ért? Legfőképpen film, youtube, zene, e-mail, office lenne. Játék em. Ja, és legalább 6". Nézegettem sokfélét, de nem tudok dönteni, azért is kérdezem meg itt, hátha valaki ntud valami jó, megbízható készüléket ajánlani. -
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Unokaöcsémnek szeretnék venni mobilt. Melyik telefon a legolcsóbb amin elfut a fortnite? Más paraméter nem lényeges. Fontos hogy ne használt legyen, csak új telefon jöhet szóba.
Köszönöm!
-
meili
tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek baba mellé telefont, hogy ez mit is jelent pontosan, lejjebb részletezem:
- Árkategória. 60 - 70.000 Ft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, újonnan, gyártói garanciával
- Időtáv: 2-3 év
- Mire használnád? Normál használat internettel, stb. Fontos lenne a jó minőségű fénykép és videó készítése, továbbá az internet megosztás (Saját Xiaomi Redmi Note 5-ömön nem működik valamiért, elméletileg gyári bug, feleségemét kell használni erre.)
- Operációs rendszer: Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5,5 - 6 col, jó lenne, ha minél nagyobb lenne a kijelző/előlap arány, tetszenek a kávamentes, belógó szenzorszigetes megoldások.Egyéb: A baba mellé telefon egyrészről azt jelenti, hogy lehessen vele gyorsan és jó minőségű fényképeket és videókat készíteni, továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy a 10 hónapos lányunk egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy ha valahol meglátja a telefonunkat, odamászik és többször földhöz vágja, mert az érdekes. Tehát bírja a strapát.
Míg én magamnak mindig ár-érték arányban kiemelkedő telefonokat vásároltam inkább, feleségem nem rajong a kínai márkákért (Xiaomi, Huawei, stb.), általában Samsung telefonokat szokott használni. Nem tudok mit csinálni, érzelmi döntés a részéről.
Opcióként felmerült a Samsung Galaxy A40, 60.000 Ft környékén, mert műanyag a borítása és GorillaGlass-os a kijelzője. Ez mennyire jó ár-érték arányú? Van jobb, ami a fenti paramétereket teljesíti?
(Redmi Note 7 gondolom, jobb lenne, de hát kínai, plusz annak ha jól tudom, a borítása is üveg és gondolom a kijelzője sem olyan strapabíró.)Köszönöm előre is a válaszokat!
-
adrian94
őstag
Sziasztok.Akinek van Samsung Galaxy A51-es telefonja, azoktól kérdezném. Ha rácsatlakoztatom a telefont számítógépre, miért csak a belső memóriáját látja a telefonnak? Az SD kártyát miért nem?
-
válasz
formica #150950 üzenetére
a samsungé elég rossz xiaomi egy fokkal jobb idáig a huawei meg az iPhone vált be
nekem is a melóhelyen elég kaka a voda térereje a samsung rendszeresen eldobálta a xiaomi val is volt hasonló de jobb volt mint a samsung ami bevált az a huavei meg az iPhone 2 vonal mindig van és stabil a mobil net is -
Csókolom
tag
válasz
Nezzetek meg, hogy milyen szolgaltatotok van. 2 sim-kartyas telefonokban ez gyönyörüen latszik -felteve ha ket különbözö szolgaltato sim kartaja van a telefonban: az egyik szolgaltato teresössege pl. munkahelyen nulla (O2) a masike 3-4 (Vodafone) ugyanabban a telefonban
-
nyisziati
veterán
válasz
Sajnos ezzel nemigen foglalkoznak a tesztek.
Én egyesével szoktam a kiszemelt készülékeket megnézni a kimovil.com-on.
Az adott készülék adatlapján legörgetek a "SAR" sorig (az "others" előtt van), és ezt csekkolom. 1,5 w/kg (on body) már elég jó elnyelt energiának számít.
Pl. Redmi Note 8 pro ilyen. Összehasonlítva a Redmi Note 8T-vel kb. 10-15 %-kal erősebb.
Valószínűleg az MTK SOC miatt.Kigyűjtöttem pár erősebb MTK-s telót, de sajnos a többségüknek nincs hivatalos mért eredménye, illetve javarészük nem kapható itthon.
-
formica
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ismerős váltana régi nokiáról okostelefonra, a gondja az, hogy napi szinten egy bérház szuterénszerű helyiségében dolgozik, igen rossz a mobil vételi lehetőség, sokan megforulnak ott, a tapasztalat, hogy pár típussal működik de zömében ki kell menni az udvarra. A kérdés az, hogy nektek mi a tapasztalatotok a különböző típusok antennarendszereivel, esetleg tudtok valami aktuális linket antenna tesztre, (androidos telefonokban gondolkodunk)?
Azzal tisztában vagyok, hogy ez nem garancia semmire, az optimális megoldást keresnénk
A válaszokat előre is köszönöm!
-
nyisziati
veterán
válasz
Ferike81 #150946 üzenetére
Szia, a Galaxy S10 ebben az árkategóriában van.
-
nyisziati
veterán
Szia!
Bármelyik olcsó telefon megteszi.
Pl. Hardverapró - Xiaomi.
De nyilván más márka is jó. -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre érdeklődés szinten vagyok itt. Sajnos 3 év után úgy néz ki alaplaphibás lett az S7-em. Az eddig legjobban szeretett telefonom volt, de gazdaságtalan lenne a javítása, így kellene egy új telefon. Még csak 1 napja állt meg, és azóta egy Nokia 700-ba tettem a kártyát, de már érzem, hogy ezzel sokáig nem fogom húzni. Nos az adatok.
Árkategória. 150K tól elmennék olyan 200K-ig, ha indokolt egy kicsit fölé is.
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Lassan megtanultam vigyázni a telefonokra, így jó lenne minimum 3 évre.
- Mire használnád? Az S7 szintjét tudja az a lényeg. Mindennapi telefonálás, elég sok böngészés, sok e-mail, sok üzleti ügyintézés, utalások, stb, plusz fényképezés is minimum az S7 szintje.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android jó lenne
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem nagyon érdekel a méret 2 szép nagy kezem van.
Akkukapacitás nagyon nem érdekel, mert mindenhol tudom tölteni, de a vezeték nélküli töltés nem lenne hátrány.
Mivel nagyon szerettem az S7-et, ezért maradnék a Samsungnál, (mondjuk Note 9-10 széria, S széria variánsai ) de ha van valami ami jobb ár/érték arányban akkor elgondolkozok rajta.
Köszönöm előre is! -
psg5
veterán
Sziasztok!
Virus miatt szappanos textillel torlom telefonokat rendszeresen. Ez mennyire teszi idovel tonkre kepernyobe epitett ujjnyomat olvasot? Nyilvan nincs ra még tapasztalat, de esetleg prognozis? -
mufi
senior tag
Sziasztok, használt telefont szeretnék venni, egy olyat amelyen van már play áruház (lehetőleg képes legyen rá a telefon, hogy elinduljon rajta), csak egy revolut fiókot használnék rajta, semmi extra nem kellene, kamera minden más mellékes.
Fateroméknak szeretnék néha néha egy kis pénzt utalni, de nekik még régi nokia gombos telefonjuk van....így nálam lenne ez az androidos őskövület is, nem is használnám, csak Revolut miatt kellene.
Köszönöm előre is. -
nyisziati
veterán
Én jobban szeretem.
Ha ragaszkodsz a kisebbhez, nyugodtan válaszd azt, amit kijelöltél, de jelzem, egy ifjú titán hamar el fogja érni a képességeinek határát. Aztán meg vérmérséklettől függően jön a prüszkölés.
És igazából a Redmi 8 sem erőgép, én a Note 8 alá nem adnám.Sajnos olyan szinten nem optimalizálják a szoftvereket a cégek, hogy a felhasználónak kell mindig gondoskodni erőgépről. Ha a méret miatt lemondasz a teljesítményről, pár hónap után könnyen lehet, hogy megbánod.
-
avl
senior tag
válasz
nyisziati #150940 üzenetére
köszi.
ha lehet, kerülnem a nagy meretet
hozzaadtam a 7A-t: https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-honor-8s,xiaomi-redmi-6-global,xiaomi-redmi-7aglobal-3gb-32gb,xiaomi-redmi-8ez jobb hasonlito, mint ez ? https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9237&idPhone3=9247&idPhone1=9716
-
nyisziati
veterán
A méret az biztosan nem teljesíthető.
Redmi 6 helyett Redmi 8, jobb és gyorsabb, de persze nagyobb is (1 centivel).
Honor már nagyon elavult. Szinte koppra a 4 évvel ezelőtti Redmi Note 2-m szintjét hozza hardverben.Hosszabb távon mindenképp jobban jársz a 8-as szériával.
Összehasonlítás. -
avl
senior tag
12 eves gyereknek keresek okostelefont, mert amit 3-4 hete erösebben "nyomogat", az egy masnal levetett LG K350, de csak 8GB memoriaval, az meg már most kicsi (a beletett 32GB-os SD-re pedig nem lehet applikaciokat tenni)
semmi extra (jatek, stb.) igeny: böngeszes, gmail, viber, Kreta, neha navigacio, Classroom,... megbizhato, olcsobb telefont keresek.
minden kerdeshez szivesen veszem a gondolatokat, javaslatokat, illetve pontok kiegesziteset (en magamnak sosem vettem okostelefont, azaz rutintalan vagyok ebben [is :-)) ] , es igazabol nem is erdekel, nem szeretnem
- hasznalt vagy uj ? nem ismerem a meghibasodasi eselyeket, ezert inkabb ujra gondolok
- a mostaniban 7 honap ota van egy 1000 Ft-os (1GB/80perc) kartya, de az egyenlegböl eddig semmi nem fogyott, nyilvan ez valtozni fog, de erösen kerültetni akarom az örökös nyomizast
- biztosan 50e Ft alatt, de cel az olcsobb, de megbizhatoan hasznalhato
- legalabb 32GB-os (es - pl. foto - tarhelynek bövithetö SD-vel) -ra gondolok, 64GB szerintem nem kell
- RAM: a most hasznaltja 1.5GB-os, (talan csak mivel kezdö felhasznalo ezert, de) arra sincs panasz. 2GB tul keves a fentiekhez ? 3 ? 4 ?
- nyilvan fenykepeket is csinal vele, de a mostani kamerajara sincs panasz
- a mostani 5"-os, kb. 144x72mm, ennel ne legyen sokkal nagyobb, ekkora is teljesen jo (söt kicsit kisebb sem baj)
- nem kell a menözes, statuszság
- (megbizhato) gyartok tipusok ?
pl. Xiaomi Redmi 6-ot latok 3/32 GB, 30e Ft-ert, Honor 8S 2GB/32GB-t 30e Ft-ert, ..
köszi. -
Thome
veterán
Stream kameraként fog funkcionálni, sokkal jobb a minősége mint bármelyik webkamerának, DSLR-re pedig nincs szükség, mert csak egy hobbi ez.
20-30 között lenne az árplafon, ebbe a szifon 6 belefér, főleg ha pl egy mikrofon/hangszóró/sim hibásat kifogok.
Köszi Tesco Value az infót!Androidot abból a szempontból jobban csípném, mert árban hátha még egy kicsivel még az iphone alá tudnánk csúszni.
-
volandy
senior tag
válasz
Viktor0610 #150936 üzenetére
Okkés! Köszi! Jó éjt!
-
-
volandy
senior tag
válasz
Viktor0610 #150886 üzenetére
Xiaomi Mi 9T Pro
vagy
Xiaomi Mi 9T?
...."Lassan teszt helyett inkább szerkesztünk egy mátrixot, hogy könnyebb legyen egyéni preferenciák alapján meghatározni, kinek mire van szüksége és miről hajlandó lemondani."
A Xiaomi Mi 9T Pro Snapdragon 855 SoC, ,MIUI 11 Android 10 . Mobilaréna szerint "nagyon tetszett".
A Xiaomi Mi 9T Snapdragon 730 Android 9-en alapuló MIUI 10. Mobilaréna szerint "különösen ajánlott".
Akkor most melyiket is vegyem? Vegyük?
Esetleg a Xiaomi Mi 9 lite vagy a Xiaomi Mi 9?
Árkategória. 70-150 ezer
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú
- Mire használnád? Internethasználat, facebook, messenger.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Nagy kijelző.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
-telefonálás és sms.
- normál felhasználás, internet böngészés.
Köszönöm -
Ájvé
veterán
válasz
Thome #150931 üzenetére
Nézz szét használt piacon, korábbi csúcsmodelleket nézz szerintem, ha nem vagy benne biztos írj ide mit találtál (ami árban megfelel neked). Legtöbb készülék megfelel amúgy a leírtaknak, bár nem írtad pontosan mire kell, úgy talán még jobban lehetne megfelelő készüléket keresni.
iPhonehoz nem értek azt majd esetleg valaki más leírja melyik széria lenne neked már jó. -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Olyan telót keresnék használtan, max 80e-ért, amelyik legalább hozza(de inkább jobb)az IPhone 7 plus portré kameráját.
Köszi!
-
nyisziati
veterán
válasz
RedSwallow #150927 üzenetére
Hello!
Itt egy összehasonlítás a Redmi Note 8T-vel. Összességében jobb a Redmi.Ráadásul a 4/64-es Lenovo-t indiai variánsként hozza a rendszer, B20 nélkül. Márpedig nálunk a 4G gerince a 800 MHz-es freki. Ennek jó lenne utánanézni, tudja-e ez a teló, mert ha nem, akkor eleve tárgytalan.
szerk.: a GSMArena szerint is B20talan, úgyhogy felejtős.
-
RedSwallow
tag
Most több megbízható hazai boltban 50ezer HUF a Lenovo K10 Note 4GB/64GB.
Tudtok ebben az árban hasonlót vagy jobbat ajánlani? Fényképező nem annyira fontos mint a teljesítmény, a kijelző és Android verzió mindegy. -
ChelseaForce
csendes tag
Sziasztok.
P10 Lite vs. P20 Lite. Tisztában vagyok vele, hogy több éves telefonokról beszélünk mindkettő esetében, ettől most tekintsünk el ...
Kizárólag a külsőre vonatkozik a kérdésem: mind anyaghasználatban, mint összeszerelés tekintetében a régebbi veri az újat ? A P10 Lite esetében egyértelműen üveg hátlapot érzek, míg a P20-nál plasztik beütése van, valamint ami még szembetűnőbb, a P10 oldalsó kerete nagyon kellemes fém tapintású, P20-nál is ez plasztik érzete.
Egyszóval a régebbit sokkal minőségibb érzés kézbe venni.
Hasonló tapasztalatok ?
-
válasz
phoenix1989 #150923 üzenetére
az egyik a redmi 8 a másik a redmi note8 kijelző felbontása
-
nyisziati
veterán
válasz
phoenix1989 #150923 üzenetére
Itt egy összehasonlítás, mindent meg tudsz nézni.
-
nyisziati
veterán
válasz
phoenix1989 #150921 üzenetére
Attól függ. Ha megfelel a készülék, csináltasd meg. Ha amúgy is váltanál, akkor ne.
A Redmi 8 amúgy nem túl nagy előrelépés, max. aksiban. Meg kamerában valamennyire. -
phoenix1989
őstag
Sziasztok. Egy olyan gyors kerdesem lenne hogy lenne egy p10lite amin kijelzo csere kellene mert betort. Szerviznel azt mondtak 15k ban szerinte meglenne. Erdemes megcsinalni? illetve p10lite vagy redmi 8?
-
Ájvé
veterán
válasz
Thome #150915 üzenetére
Ennek elég sok készülék megfelel, régebbiek is szóval használtan olcsóbban fogsz találni ilyen készüléket. Szerintem keresgélj a használtak közt, tesztekből vagy leírásból meg úgy is megtudod hogy ennek a feltételnek megfelelnek-e (Android 4.4 nagyon régi szoftver, több éves készülékek is újabb szoftverrel jöttek ki, így már csak a kamerát kell megnézném).
Ha viszont jó minőségében szeretnél kamerázni érdemes olyan készüléket nézned amiben van OIS (Optical image stabilization) ez nagyban javítja a kamerázás közben a mozgásból és kéz remegésből eredő képhibát. -
Norbi.
őstag
válasz
Shadowduet #150916 üzenetére
Ha játszik Apple, a mèret miatt új iPhone 7, vagy ennyiből lehet találni sokáig garis, patika iPhone 8-at. Inkább utòbbit választanám.
Droidbòl nem igazán van más az A40 mèretèben, maximum Mi 9 SE, ha találsz valahol, nagykerekben hònapok òta nincs. -
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk venni egy okostelefont, legfőbb szempontok, hogy jó képeket csináljon, szép legyen maga a telefon...
A gyorstöltés nem fontos, de ha nagyobb akksi van benne, az jó lenne.
Ez lenne az első okostelefonja, egy ideig kapott kölcsönbe egy Samsung Galaxy Grand Prime-ot, tetszett neki, de kellene egy saját, erősebb készülék.
- Árkategória.
100.000 - 120.000 Ft.
- Használt vagy új?
Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Elsődlegesen függetlenül lenne jó, ha esetleg szolgáltató, akkor t-mobile jöhet szóba. Ha van valami best buy itt aprón, azt is meghallgatom.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
A legfontosabb az, hogy jó fotókat/videókat lehessen vele készíteni, illetve másodlagosan az, hogy mivel női felhasználónak kell, így szépnek is kell lennie...
Tudásilag annyi a lényeg, hogy naponta párszor a leveleket meglehessen nézni, illetve böngészni rajta normálisan, de gondolom ez nem akkora elvárás már. Játszani nem fog rajta. LTE támogatás kellene.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nem, de ha lehet, ne legyen teli mindenféle gyári letörölhetetlen felesleges appal.
Ne legyen rettenet nagy, női kézbe lesz, max mint egy galaxy a40 (145*70*8). Bár lehet ez is már nagynak számít.Tudom, hogy ennyi pénzmagért nem könnyű ilyen telefont venni, és valahol kompromisszumot kell kötni, de bízok a szakmai hozzáértésetekben.
ui.:Előre is köszönöm a megtisztelő válaszaitokat, segítséget!! Korábban már kértem tőletek segítséget ugyanezzel a szöveggel, csak akkor végül nem volt lehetőségünk a vásárlásra. Akkori ajánlásotok közt ami legjobban tetszett, az a Xiaomi Mi 9 SE volt. Ennyiért apple telefon teljesen felejtős?
Tisztelettel és üdvözlettel,
S. -
Thome
veterán
Sziasztok,
Segítsetek kérlek a megfelelő telefon megtalálásában.
Méret, szín, akkuméret, semmi sem számít, csak 3 dolog:- Android 4.4+ / ios 9+ rendszer
- Kamera minimum 720p60fps-t tudjon (nem slowmo!), átlagos képminőséggel, by default a rendszerben (tehát ne kelljen mókolni a szoftvert, hogy ez a beállítás elérhető legyen)
- Minél alacsonyabb áronHasznált is, új is lehet, kínából is, ennek fényében melyik telefon lehet az, amely megfelelne az igényeimnek?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Kell rendelnem 2 céges telót 70k körül. Note 8t, vagy Honor 9x legyen? Melyik csinál jobb képeket? Átlagos felhasználás lenne, email, böngésző, telefonálás, fotózás - inkább makró.
-
nyisziati
veterán
Szia!
Kompakt méretben a Samsung Galaxy S10e van ebben az ársávban.
A Smartshopban van még pár darab .
Erre viszont csak bolti gari van.iPhone-ból a 7-es van csak 150 alatt.
Nem mai cucc, de kis méretű. Évekig jó lesz még. A gari gyári. -
viny
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérle, mit ajánlanátok?
- Árkategória.
~160k
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
legalább 3~4 évre
- Mire használnád?
normál felhasználás, fényképezgetés, internet. valamint fontos a stabil bluetooth és gps. no game at all.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez?
Droid (with Google Play) vagy IOS
Max 6". <- ez fontos -
TunerJoe
senior tag
válasz
Jabby #150907 üzenetére
A Redmi Note 8 Pro főleg csak videoteljesítményben erősebb, tehát ez az előny csak akkor jön ki, ha játszol a készüléken. A Redmi kamerában is azért jobb és nagyobb benne az aksi, hosszabb az üzemideje. Viszont a Mi 9 Lite mellett ahogy írtad az AMOLED kijelző illetve a jobb Custom ROM támogatás szól. Én ha objektíven kell vàlasztani, akkor a Redmire voksolok, viszont ha valóságban választani kéne, akkor a Mi 9 Lite-ot választanám, szimplán a kevésbé ronda kinézete és a Custom ROM-ok lehetősége miatt.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!
Két telefon maradt ebben az árkategóriában, a Mi 9 Lite és a Redmi Note 8 Pro.
A 8 Pro gyorsabbnak tűnik, a 9 Lite mellett pedig ott az AMOLED.
Gondolom kamerában nincs érezhető különbség.
Ti melyikre voksolnátok? -
Land
veterán
válasz
jozefgucci1 #150898 üzenetére
6/128as P30 Pron.
-
nyisziati
veterán
válasz
squir #150903 üzenetére
Szia!
15 centi alatt ezek a lehetőségeid vannak: [link]
Ár tekintetében az A40 a legolcsóbb.Ami ettől olcsóbb, az a Redmi 8, de az nagyobb, 156,5 mm. Teljesítményben gyengébb, mint az A40.
Ami pedig ugyanilyen árszinten mozog és jobb is, az a Redmi Note 8, de persze az is nagyobb, több, mint 1 centivel. -
squir
aktív tag
Sziasztok!
Nem gyakran cserélem a telefonjaim, így mikor aktuális mindig elveszek az újdonságok közt
Segítséget kérnék a választáshoz!
Dual sim-re szükségem van, illetve stabilan tudjon több levelező fiókot kezelni.
Méret: nem tepsit keresnék! Most egy Samsung A6+ van, ő kerülne cserére
Méretben a 15cm környékét preferálnám, árban 80e HUf magassága maximum (és hazai beszerzés)Amit néztem eddig az a Samsung A40
Tudtok ajánlani jobb/olcsóbb/praktikusabb alternatívát?Köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz
Próteusz #150900 üzenetére
Kijelző méret nem tudom mi a megfelelő neked, de manapság eléggé megnőttek ilyen téren a készülékek.
Amúgy Redmi Note 8T a legjobb szerintem ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest