- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#34322688 #70102 üzenetére
a 930; jobb felbontású kijelző (fhd kontra hd), dupla tár (32 kontra 16 gb), dupla ram (2 kontra 1 gb), jobb kamera (20 kontra 10 mp), fejlettebb chipset (snapdragon 800 kontra 400), erősebb cpu (quad-core 2.2 GHz krait 400 kontra quad-core 1.2 GHz cortex-a7) és gpu (adreno 330 kontra 305), illetve jobb wifi (ac).
a 830 mellett a memóriakártyás bővíthetőség és a jobb akkumulátoros üzemidő szólhat. -
norbert1998
nagyúr
válasz
#34322688 #59285 üzenetére
Hardver és szoftver alapján nyer is. A több ram és a szebb színű kijelző miatt ajánlják. Szvsz az a több ram az éppen annyi, amennyi a samsung randa felületének plusz étvágyat kielégíti. A kijelző pedig csak színeiben jobb. De nem mindenki szerint, van, akik szerint túl színes.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#34322688 #59266 üzenetére
Az erősebb hardver miatt. A ram még éppen anni,hogy a tw kielégüljön. Szerintem. Plusz nem az a műanyagos bili cucc. De persze nem szentírás,amit mondok.[link]
Minimális angol tudás kéne, de a lényeg anélkül is látható. És ez még a sok hibával küzdő 4.1 verzióval készült összehasonlítás.Newlinechar: Azért ace3,mert azok közül messze a legjobb, legerősebb. És azért lte, mert a nem lte verzió sokkal gyengebb, mint az lte.
-
válasz
#34322688 #59103 üzenetére
mint írtam, jó minőségű a gyárilag rajta lévő fólia, de pont olyan eredetit lehet venni külön is.
felhasználói szemszögből nem a legjobb megoldás, de a gyártók egyre jobban a saját érdeküket nézik, és inkább lenyelik a vásárlók egy részének - mert csak egy töredék tudja, és annak is csak egy része problémázik rajta - a panaszkodását.
arról is szó volt, hogy jótállás keretén belül cserélik a fóliát, persze díjmentesen, de egy ideje nem követem, hogy hol tart ez a dolog... -
válasz
#34322688 #59098 üzenetére
már a z is olyan, de nincs azzal gond, egyrészt jó minőségű és felhelyezésű a gyári (kemény)fólia, másrészt nem csak gyártós sony, hanem szolgáltatós logókkal/feliratokkal is rendelnek a gyártótól - nem is keveset -, és egyszerűbb eltérő fóliát készíteni, mint "üveget".
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#34322688 #59091 üzenetére
Nem, az SP jóval erősebb a samsung két éves csucsmodelljenel. Egyedül a kijelző színei azok, amikben talán jobb lehet. Bár sokan inkább tft mellett döntenek,mint egy túlszaturált amoled mellett. Nekem így is úgy is tetszik az sp tft panelje. Tudom,hogy van jobb is a'la ips, és slcd2,de nem érdekel annyira. Inkább legyenek élesek az élek, amiben a samsung pentile mátrixa nem olyan hu de jó.
-
-
w333
félisten
válasz
#34322688 #58743 üzenetére
Kérdés hogy hány db. filmet akarsz megnézni 1 feltöltéssel ? ha ragaszkodsz az Androidhoz és kell a magyar nyelv is akkor még a Nexus 4 -t tudnám ajánlani a 720p kijelző és stock android miatt hosszútávra ... és ezzel is megtudsz nézni kb. 2-3 filmet 1 feltöltéssel !
-
-
TechData
tag
válasz
#34322688 #58649 üzenetére
LG márkájú telefont SOHA az életbe nem vennék.
LG L90 pár negativum,külföldi felhasználók írták.:
-Nincs értesítő dióda
-Hosszan tartó töltési idő (2-3óra)
-Hosszan keres GPS kapcsolatot,néha nem is talál
-Gyenge minőségü kamara,a készített kép éppen csak elégséges
-Hetente jelentkező kisebb-nagyobb akadások -
minek?:S
őstag
válasz
#34322688 #58658 üzenetére
Gondoltam. Ott korrekt a gari
Comicboy
Ha nincs nagy árkülönbség, akkor mehet, de amúgy szerintem elég a "sima" is. Játékra egy Xperia SP azért jobb lenne
kenyerr
Amiket Norbi felsorolt, azok jók. Esetleg még a partnero-nál korrektek, ha kell a gyári gari, akkor meg emag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest