Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
-
pit stop
addikt
válasz
coleen #115389 üzenetére
Szia,
Lehet nem lesz népszerű amit írok, de ha munkád szempontjából ez tényleg fontos, akkor nem választanám.
Vannak az "A" kategóriás brandek, Samsung mellett, LG, Sony stb. - Honor nem ott van, hanem a "B"-ben - még ha elég jól építik is magukat, jelenleg még nem tartanak ott; ismertség, marketingköltségvetés és hasonlókban.
Az a normális, amit Te képviselsz, hogy nem számít a márkanév; de ha a partner ezt figyelembe veszi akkor én azt mondanám ne ezen múljon - szerencsére így is van választék.Autós hasonlathoz: Passatt mellett ők még Ssangyong. Utóbbi is egyre népszerűbb a régióban, Merci motor van benne; de kétkedően néznének rád ha azzal állítasz be.
-
BenHans
addikt
válasz
coleen #115394 üzenetére
Megjelenést tekintve szerintem a H9 és az S5 ég és föld, de tudásban is. Ez nem lehet gond.
Azt írtad, hogy ez lenne számodra az ideális választás. Szerintem ha az igényeidből engedsz azért, hogy beállhass a sorba, az olyan, mintha nekik vennéd a telefont. Egészségtelen mindig másokkal foglalkozni, főleg ha nincsenek képben az adott témakörrel kapcsolatban.Bizonyos sorokból öröm kilógni. Nem baj ha valakinek van saját önálló gondolata, és elég esze ahhoz hogy felmérje és eldöntse mire van szüksége vagy mi tetszik.
Sőt, okos ember ezután még kérdez is, ha nem ért az adott dologhoz.
kiralytom: +1 Ült ez az autós hasonlat.
-
Czvik2.0
tag
Sziasztok.
Z3c helyére keresek újat. Samu A5 2017 Huawei p10 lite és Iphone SE 32gb az eddigi kiszemeltek. Tudom a szifon nagyon kilóg a sorból a méretével de piszok gyors. Az A5 vízálló a p10 lite meg olcsóbb. Nem tudok dönteni melyiket lenne érdemes megvenni a Z3c után. Felhasználás leginkább böngészés, zenehallgatás , Facebook/Messenger. Fényképező másodlagos a Sonyt sem használtam ki rendesen e téren, de azért ha lőnék valamikor egy képet nem hátrány ha szép. És a lényeg hogy ne nagyon akadozzon a telefon mikor ezeket csinálom. Csak ez a 3 teló lehet jelenleg mert Telenortól hoznám ki meglévőre de most elég szerény a kínálat. -
coleen
aktív tag
válasz
BenHans #115392 üzenetére
Szia,
Köszönöm a korrekt, részletes hozzászólást.
Pont ez a dilemmám, hogy ahogy írod "sajnos sokaknak számít, elcseszett egy világ ez". A legtöbb kolléga, partner, stb. akikkel együtt dolgozom (többen külföldiek is), 90%-ban az ominózus két említett márka közül választ. Eddig sokáig volt egy régebbi Samsungom (S5), viszont most van bennem egy félsz, nehogy máshogy ítéljenek meg egy ilyen "preszízs" körökben nem túl felkapott márka miatt.Coleen
-
diegho
nagyúr
válasz
BenHans #115392 üzenetére
Pont Xiaomi-m volt, amikor jött valaki hozzánk a céghez (fórumozik itt) és jött a macbook-al, hogy na akkor majd megmutatja milyen jó az alma. A céges wifi jelszót nem tudta beírni, mert a mac-en nem volt az egyik karakter, ami benne volt a jelszóban
nem volt égő, dehogyis
Másik égés: nálunk a céges vezetők mind csúcs Lumia-kat használtak (előző melóhelyem), mert a fő IT-s szerint az exchange a droiddal nem megy együtt rendesen (lófaxt nem, egyedül nekem nem volt soha semmi bajom) és szintén wifi-re nem tudtak csatlakozni, mert egyszerűen ledobta őket a francba. Benyúltam a zsebembe, már ujjlenyomattal feloldva vettem elő a Note3-at és mutattam nekik, hogy jó az a wifi, csak hát telefonnal kellene próbálkozni csatlakozni rá. Másnap hoztak új routert ausztriából -
BenHans
addikt
válasz
coleen #115389 üzenetére
Szia,
De utálom ezt a "kiteszem az asztalra" dolgot, pedig sajnos sokaknak számít, elcseszett egy világ ez.
Sokak szemében soha nem lesz olyan presztízse mint az Apple vagy Samsung termékeknek. Kívül belül megnyerő készülék a Honor 9.
Ezek az emberek többnyire túrót nem értenek hozzá, csak van pénze és elmegy megvenni a drága és népszerű készüléket, hogy kifejezze a "hovatartozását". Hiába veheti meg szinte bárki törlesztőre, másfelől külföldön de pláne nem nagy kunszt...
Többségük talán ki sem használja, fogalma sincs a működéséről és meggyőződése hogy az Apple vagy a Samsung talál fel mindent, de egy HTC-ről nem tudnak semmit.Ilyen emberrel nem szabad foglalkozni, ha ez megfelel és tetszik nyugodtan vedd meg, használd, örülj neki és tojd le ki mit gondol.
Értelmes ember nem ez alapján fog megítélni, egy Xiaomival is lehetsz jobb abban amit csinálsz, sőt lehet te legalább ki is használod a mobil tudását. -
coleen
aktív tag
Sziasztok,
A Honor 9 megvásárlásán gondolkozom. Fontos kritérium a dual SIM és a hétköznapi feladatok gyorsasága, ill. az optimális, nem túl nagy méret amit ez a készülék teljesít.
Egyetlen szempont van még: mivel "fehérgalléros" munkakörben, így a Honor, mint márka - habár nem egy olcsó modellről beszélünk - mennyire állja meg a helyét a tárgyalóasztalra kirakott iPhone és Samsungok mellett? Ez utóbbi kettőből megvehetném bármelyik modellt, de egyik sem annyira ideális funkciók szempontjából, mint a Honor 9.
üdv:
Coleen -
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #115368 üzenetére
Így meggondolandó. Köszönöm a tippet. Most Honor 8 vagy P10-en gondolkodom. Utóbbi nagyon tetszik meg plusz egy év gari, előbbi olcsóbb.
-
kiralytom
aktív tag
hali
kamera:
sok sok tesztet, videót , összehasonlítót néztem g5 , p9/honor8, s6 kapcsán s úgy tűnik a g5 jobb képeket csinál mint a konkurensek. viszont nem nagyon lehet már találni, vagyis kevés helyen. tudtok olyan telefont ami benne van ebben a fényképminőségi árkategóriában mint ezek a készülékek s van olyan jó képe mint a g5-nek? minél több p9 kamera összehasonlítót nézek annál jobban kiábrándulok
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
40-50e ft-ért melyik a legjobb kamerával felszerelt teló? Kártyafüggetlen ár a 40-50. Köszi!
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne...
Szerintetek melyik telefont válasszam:
1. Samsung Galaxy J5 (2016)
2. Huawei P8 LiteMindkettő szinte azonos tulajdonságokkal bír, 16GB ROM, 2GB RAM, HD kijelző, 2 év garancia, 3000 HUF különbség az árban...
A P8 Lite-ben 8-magos, a J5-ben 4 magos a proci, talán ennyi a jelentős különbség...
Érvek/ellenérvek egyik-másik telefon mellett/ellen?
THX a segítséget
-
Norbeez81
csendes tag
Sziasztok.
50000 Ft alatt szeretnék telefont venni.
Napsütésben szeretnék internetezni, filmet nézni rajta, illetve
túrázáshoz GPS-ként használnám, térkép appokkal.
Ezen kívül zenehallgatásra kell, jó ha az is jól szól.
Melyiket ajánljátok, melyik fogja legerősebben a wifi jeleket?
köszi -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy telefont, főleg spotify, email, messenger/viber/whatsapp, navi mennek, illetve nagyon fontos a fotózás és a megbízhatóság, meg hogy out of the box tele legyen funkciókkal, ne kelljen trükközni vele. Bruttó 100k körül gondolkodom. Eddig 2 játékos van, az A5 2017 és az iPhone SE. Az A5 szimpatikusabb a por/vízállóság miatt, meg a nagyobb képernyő miatt, viszont a jelenlegi, 2015ös A5öm sokszor csinál olyat, hogy nem lehet hívni engem/nem hívhatok, és ez addig nem is derül ki, amíg telefonálnék, és ha jól tudom ez nem egyedi hiba, ezt tovább nem játszanám, így ha a 2017es modell is ezt tudja, akkor sanszos, hogy ki is esik. Szerintetek mit érdemes ebben az esetben választani? Előre is köszi! -
Taibi
csendes tag
Sziasztok,
Új telefon vásárlása előtt állok. Már leszűkítettem két szereplősre a kérdést, de kellene egy kis segítség tőletek. Huawei P10 vagy Samsung S7 Edge? Melyik választanátok és MIÉRT?
Köszönöm előre! -
beci
őstag
Sziasztok.
Egy nagyon olcsó androidos telefont keresnék,amin azért elfut a Viber,Skype,Messenger,...és használható Egyiptomban.Kulfoldi rendelés is játszik.
Milyet ajánlanátok? -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Sony Xperia X Compact-ról mi a véleményetek?
(Bekukkantottam a topikjába is, de viszonylag ritkán látogatják).Jellemző-e erre a típusra, hogy beporosodik a lencséje?
-
Kornel
veterán
válasz
#72797440 #115363 üzenetére
Ilyen szempontból a Xiaomi pozitív csalódás, Redmi Note-ot a Redmi Note 3 pro váltotta 2 év után nálam, sose volt baja, és nem azért cseréltem, mert baja volt, hanem mert meguntam
Ez is már több mint 1 éves, napi 7-8 óra SOT, meg se kottyan neki, a fejlesztői ROM most hetente jön rá. Lehet nem kell ennél több?
Ja de, jó kamera -
törölt tag
Egyszerűen nem tudok dönteni. Honor 8, S7 meg OP5 között. Amíg nem olvastam fórumot azt hittem van jó telefon de valójában mindegyik egy kalap szar. Kifizet az ember 100-150eFt-ot, hogy két évig legyen egy telefonja, ha szerencséje van nem sokat lesz szervizben két év után meg vagy fizet 10-30 ezer forintot javításra hogy még pát hónapig jó legyen de úgyis elavul az oprendszere, meg igyekeznek a frissítésekkel egyre lassabbá és rosszabb minőségűvé tenni, hogy vegyek újat. Az nem érdekel, melyik nyitja meg picivel gyorsabban a böngészőt. havonta egyszer még azt is elviselem, hogy újra kell indatanom, ha valami lefagy vagy nem megy. A kérdésem inkább az, hogy hardveresen melyik megbízhatóbb illetve a két év után melyiknek lesz még nem hivatalos támogatottsága.
-
Kornel
veterán
válasz
H.Istvan25 #115361 üzenetére
Mate 9 szerintem jobb választás.
Lehet én is benevezek majd egyre, szerintem a MI6 plus-al fog versenyezni. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
H.Istvan25 #115359 üzenetére
Amugy nekem a Mate 9 mellett szol: nagyobb kijelző, szebb (szerintem), jobb kamera, 3 éves prémium gari, gyorstöltés, fejlettebb LTE modem. Honor mellett szólt az ár amikor 20-30 ezerrel volt olcsobb, de az akcios Mate 9-nél 3 ezerrel olcsóbb ami ilyen áru telefonoknál elhanyagolható
-
Kornel
veterán
válasz
H.Istvan25 #115359 üzenetére
Nagyon jó ár.
Főleg ha tényleg gyártói garanciás. -
Soybex
őstag
válasz
H.Istvan25 #115356 üzenetére
Mate 9 ha nagy kezed van. A kétnapos akksi eléggé jófféle.
-
Kornel
veterán
válasz
H.Istvan25 #115356 üzenetére
Hol rendelted, és mennyiért?
-
H.Istvan25
senior tag
Mate 9 vagy Honor 8 Pro? Már megrendeltem a Mate 9-et de érdekelne mások véleménye (le lehet még mondani
)
-
kisza25
félisten
köszi mindenkinek
-
olahdave
tag
Sziasztok,
szeretnék egy dual simes telefont, amibe egy telefonálásra és egy netre használt kártyát tennék, amivel főleg spotify lejátszás lenne. Milyen telefont tudnátok ajánlani max. 150.000-ig?
Ha jól sejtem erre a célra a dual active készülék lenne jó.
Köszi! -
Soybex
őstag
válasz
zsloti #115347 üzenetére
Jó kamerás készséggel rendelkező telefon inkább 40-50től van. Ezekben a 20 ezer forintos telefonokban a legolcsóbb még 2014 vagy még annál is régebbi gyártósoron maradt modulok vannak.
Milyen telefont tört össze? Egy kijelző csere ha saját magad rendeled be meg javítod akkor olcsóbb. -
zsloti
senior tag
Sziasztok a gyerek összetörte a telefonját.
Helyette kellene valami.
A lényeg ....5-5.5 col.JÓ kamera .csak közösségi média..semmi játék...
20 k körüli ár...
Nem baj ha külföld csak gyorsan ideerjen...
Köszi zs -
Xarina
aktív tag
Sziasztok! Telefont szeretnék venni, bár leginkább csak a méret miatt, mert telefonálásra nem nagyon használnám. Tehát amire szükségem van: max 5 coll, jó gps, viber és a leveleimet meg tudjam nézni rajta. Más abszolút nem lényeg, persze jó lenne minél olcsóbban megúszni. Mit ajánlatok?
-
lemusz
addikt
válasz
Soybex #115339 üzenetére
Köszi, ahogy látom egy ezres a futár, tehát lényegében 18K. Máshol 19-20-ért megy 0Ft futárral. Még lenne két kérdésem ha nem haragszol. Ebbe ha veszek egy voda simkártyát, akkor csak berakom és működik minden rendesen ugye? Valamint elgondolkodtam, hogy ez nem lenne-e esetleg gyorsabb a jelenlegi Smart Prime 6-os mobilomnál... (mert abban az esetben ha gyorsabb általános felhasználásban, akkor magamnak venném ezt és muternek ajándékoznám a Prime-ot
). Köszi.
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Meizu M5 és Xiaomi Redmi 4A GPS képességeiről van valakinek tapasztalata melyiknek jobb?
A Meizu paraméterekben jobb valamivel de azért vannak egyéb dolgok mint a GPS érzékenység, mennyi műholdat kezel stb. amik inkább a gyakorlatban jönnek ki. Egy összehasonlító youtube videón a Redmi 4A jóval több műholdat látott(GPS test appon) de onnan nem derült ki egyforma időket vártak-e ki a két telefonnál. Mivel ez számomra fontos szempont, viszont a Meizu erősebb(több RAM, ROM), most nem könnyű döntenem.
Redmi 4X pedig megérné a felárat, ha jók a Xiaomik GPS-ben. Esetleg más különbség ami lényeges lehet a kettő közt? köszi. -
Hunreal
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Telefonvásárláson gondolkodom, mert a több, mint 4 éves Galaxy s4-em már kiszolgálta idejét.
- Árkategória? 50-100e között
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, nem szolgáltatónál.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Minimum 2 évre
- Mire használnád? Szokásos appok (FB, viber, navigáció stb.), játék nélkül
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-5,5" között
- Mire szeretnéd használni, mi a fontos? Telefonálás, sms, normál felhasználás, fényképezgetés, internet, fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka
- Mik a legfontosabb tényezők a telefonnal kapcsolatban? Legyen gyors, ne akadjon, és bírja rendesen aksival, ne kelljen azon izgulni, hogy kibírja estig. + B20
- Van már valamilyen elképzelésed? Xiaomi note 4 4gb/64?A segítséget előre is köszönöm!
-
lemusz
addikt
LENOVO A1000 (17,9)
NAVON Mizu D455 (18,9)
Vodafone Smart Grand (19,5)Mondd, te kit választanál (és miért)?!
-
diegho
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz
redwhite78 #115326 üzenetére
Lg g6?
-
pit stop
addikt
válasz
Kornel #115328 üzenetére
150 körül újonnan az előző évi zászlóshajók érik meg a legjobban.
Frissítés kevesebb lesz hozzá, mint egy friss zászlóshajóhoz, de így is 1 évig szerintem fog kapni pl. egy HTC; valamint az nem volt szempontok közöttHa gyárihoz közeli droid nem lett volna szempont, akkor is S7-et mondtam volna, és nem S8-at. Ha van keret nyilván jobb az S8, de teljesítményben nincs manapság már akkora különbség két generáció között amit érezne - mint régebben.
Szerintem -
pit stop
addikt
válasz
redwhite78 #115326 üzenetére
HTC 10 - gyárihoz közeli, és az egyik leggördülékenyebb rendszer; és fényképezőben sem rossz.
-
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Egy kis kezdőlöketet kérnék tőletek!- Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező) ~150k HUF körül (10-20-30k fel-le mindegy),
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. független, új, gyártói
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú távra
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) játszani is kell, erős proci stb...lényeg, hogy gyors legyen, lehetőleg jó minőségű fényképet csináljon (de utóbbi nem létfontosságú), NFC kell, szép kijelző
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? android legyen, lehetőleg gyárihoz közeli rom (eddig nexus volt, azt szerettem)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-7" mindegyMilyen lehetőségek jöhetnek szóba? Elég amit rászánnék, vagy gondoljam át újra?
Köszi előre is! -
csanady97
tag
Sziasztok!
P10 Lite megéri a 15-20 ezer Ft-os felárat a P9 Lite 2017-el szemben? Mi a kettő közözött a különbség? -
-
Ájvé
veterán
válasz
kisza25 #115317 üzenetére
Spemalltól megkapod 140$-ért 2 év garanciával, Budapesti raktárról jön és teljesen megbízható.
-
-
kisza25
félisten
válasz
BenHans #115315 üzenetére
ezt néztem én is, de erre azt mondta sok,
ez lenne az? -
Vesztor87
senior tag
Köszi a válaszokat, 40-45-e ft-ert a redmi 4x-nél újan nincs jobb vétel?
-
BenHans
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
pit stop #115313 üzenetére
nos, a felhasználás face + kicsi netezgetés és telefonálás, a keret nagyon max 40 eFt, de minél kevesebb annál jobb
kényszer vásárlás, mert a gyerek (9hónapos) összetörte asszony telóját
nem kell b-20 és lehet kínai
egy xiaomi 1s lett összetörve és az elég volt neki, aksi nem lenne baj, ha többet bírna, mint abban (1nap)
netezni csak wifivel használja -
kisza25
félisten
sziasztok, páromnak kellene egy olcsó, de jó teló, mik most a legjobb ár/ érték telefonok
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
nem lenne rossz 4 mag, 1,5/2GB RAM, 16GB ROM -
w.miki
veterán
A Redmi 4X, és 4APro között mi a különbség? Én csak a +1GB RAM-ot látom.
-
Kornel
veterán
Az ezer kameratesztet atfutva igazából egy MI6 plus-t kéne várnom
-
Soybex
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest