- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Cs1csó #73474 üzenetére
Tudom.
Én eddig akárhányszor próbáltam hosszútávon mindig volt vele valami gebaszom. Vagy jött egy update ami miatt valami elhalt és Avast lekaparása után működött, vagy valamim nem működött miatta.
Nem tartom védelmileg rossznak, de én addig örülök, amíg nem kell használnom. -
Pano
addikt
válasz
Piftuka #73469 üzenetére
Saját honlapjukon is vannak jó áraik most.
Az Avast meg olyan, amilyen. Egy bughalmaz. Aki problémák nélkül tudja használni, tegye össze a két kezét érte és örüljön neki.Akárcsak a feljebb említett McAfee. Utóbbi az én idegeimet is kellően borzolja napi szinten a céges notimon.
Avast honlapján a Premium Security 10 eszközre most 12 ezer forint. Az is jó ár. -
Piftuka
veterán
válasz
KAMELOT #73464 üzenetére
Jobb? Miben jobb? Miért jobb?
Miért jobb a ~30-40 EURO áron bármelyik említett "Total Security" 3 gépes liszensz, mint 23.80 EURO-ért AVAST-éktól a több liszenszes szoftver, a VPN modul, a Mac és Android szoftver (és még jó néhány segédprogram, amit felfoghat bárki "ajándéknak" is)?
Mint utaltam rá, nem kell ecsetelnünk a cég üzletpolitikáját, finoman szólva sem szívem csücske (ezért is váltottam)... de nehogy aztán most oda "lyukadjunk ki", hogy az AVAST a védelmi képességeit illetően nem jó, sőt az egyik legjobb szoftver a piacon.(Egyébként én kérek elnézést, hogy közzétettem egy szerintem vitán felül jó vételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- SkyShowtime
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged