Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Van vki aki kipróbálta már az új AVG 2011 free-?! (nem arra gondolok, amit olvastam, hogy kifagyott, ...)
Jelenleg a legújabb Béta Avast van fenn. Azonban azt soha nem értettem, hogy az AVG az becsomagolva 150MB, az Avast meg tizede.
És ez utóbbi a Sandbox-al még okosabb is, ...
Kicsomagolva az AVG 2012 asszem 300MB fölött van. Nekem tetszett a 2011 is nem is volt vele semmi komolyabb problémám, csak áttértem Avast-ra. De többek között ez az amit nem értek, hogy miért 150/300Mbyte az AVG?! És miért tudják a konkurens védelmi szoftverek ezt jóval kisebb méretből kihozni?!
Csak az x64-es verziót töltöttem le, ergó az x86-os nincs benne a telepítő "csomagban".
Ha vki kipróbálta és működik is Neki, akkor mik a tapasztalatok?!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest