Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daimonion

    senior tag

    válasz idegen lény #41789 üzenetére

    Ne haragudj meg de rettentően károsnak tartom az ilyesfajta hozzáállást. Miért ? Azért mert teljesen egyoldalú a hozzáállásod érdemi tapasztalat nélkül. Nem akarlak meggyőzni arról, hogy a Kínaiak a világ legrendesebb emberei de azért hanyatt esni sem kell attól, mert egy "nyugati" cég valamit ír.Nem beszélve arról, hogy eszedbe sem jutott az, hogy egy konkurencia írja azt amit írt ? eszedbe sem jutott, hogy esetleg piacféltés miatt publikálta azt amit ? Eszsedbe sem jutott az , hogy ezek a tesztcégeket is szponzorálják valakik ? Na ugye.Ha ezekre a kérdésekre is olyan választ adsz amit a sárgákkal kapcsolatban akkor egyből felteheted magadnak a következő kérdéseket is.

    1. Mennyire hiszek vakon a tesztlaborok eredményeiben mint a saját tapasztalásomban ?
    2. Vajon azok a termékek amelyek nem szerepelnek a tesztlaborok eredményeiben akkor azok rosszabbak mint mint amelyek szerepelnek ?
    3. Ha valamelyik termék esetleg rosszul szerepel a teszteken akkor az tényleg rossz is ?
    4. ha a teszteredményeken mondjuk A vírusirtó elér 98% ot míg a B csak 97,5 % ot akkor az utobbi rosszabb mint a másik ?
    Na ugye van sok kérdés amit nem nagyon válaszoltál meg csak egy cég igen manipulatív cikke alapján vontál le esetlegesen téves következtetést.

Új hozzászólás Aktív témák