- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
N0RB3RT #32571 üzenetére
Sziasztok!
A N0RB3RT fórumtársunk által 2010-06-11-n 19:59:02-kor linkelt kártevő csomaggal kapcsolatban szeretném egy korábbi tévedésemet javítani, nem állt szándékomban senkit félrevezetni!
Konkrétan az eredményről van szó, ugyanis akkor azt mondtam, hogy a Win32.Virut mappában rengeteg kártevőt meghagyott a Panda Cloud Antivirus Free.Nos, ma próbaképpen újra lefuttattam egy keresést ezen a mappán, de most figyelmesebben megnéztem, mi történik: Az átellenőrzött és semlegesített fájlok száma egyenlő, a mappában ennek ellenére ott maradtak a fájlok. (Múltkor nem is néztem, mennyi az ellenőrzött és semlegesített fájlok aránya.)
Ez gyanús volt számomra, ezért megnéztem a Winrarban, hogy mennyi a fájlok eredeti, tömörítetlen mérete. Rendre nagyobb volt mind, mint az ellenőrzés után ott maradt fájlok! Próbaképpen ki is tömörítettem egy-kettőt valós védelem mellett és a Panda elkapta, a fájl megmaradt, de a mérete kisebb lett!Éppen ezért elnézést kérek, figyelmetlenségből félre vezettelek titeket, ugyanis a Panda kiirtotta a kártevőket, csak nem vettem észre! (Persze lehet, hogy akkor még kevesebbet, mint a jelenlegi adatbázissal, ezt már sajnos sosem fogom megtudni.)
Üdv.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged