Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
XD véletlenül pirvátba ment az üzi
Sose használtam azt a programot , elég lesz az úgy esetleg + webquard-t rakj még fel
-
pethYeti
addikt
Nekem most úgy van hogy Anti-Maware + Comodo + MBAM de az nem aktív.
A Spybot Serach & Destroy tud valami olyat amit az MBAM és Anti-Malware se talál meg?
-
F34R
nagyúr
Azt nem tudom még kellene mellé vmi tűzfal mert az XP-é elég ratyi vmi olyan kellen ami nem lassítja a gépet és a browsert-se.Kettőt néztem Outpost Firewall Free és Sunbelt Firewall. MBAM és A-squared meeht aktívval egymás mellet?
-
pethYeti
addikt
Lényegtelen, lecseréltem az Avirat a full-ra.
-
joci761
tag
-
-
F34R
nagyúr
válasz
pethYeti #30588 üzenetére
Avira mellett csak a Free edition van meg. Viszont Antimalware annak van aktív védelme és sajnos nem ingyenes
Nálam van Avira personal + a squerd free + MBAM és jól megvannak.
De találtam promo-t az Anti Malware-hez így avirát most mellőzöm úgy is többminent megtalál ez
-
pethYeti
addikt
Most nekem is egyszerre van fönt a MBAM aktív védelem nélkül és a-squared free. Maradhat így a kettő vagy csak egy legyen ha ez utóbbi akkor melyik?
Anti Malware 5 mehetne Avira mellé Ez mivel tud többet mint a free?
-
nfsu17
veterán
válasz
blattida #30573 üzenetére
20 perc alatt "felismerte" az MBAM?
22:51-kor írták, hogy még nem, nálad már igen. Volt közben frissítés?
Egyszer képet is tudnál csatolni, hogy fog az MBAM?------
csaba1203
Tegnap éjjel gondoltam rá, hogy de jó lenne valami több hónapos promo...á, ez kész, erre ma....
Aztán lehet mégsem lenne jó ötlet MBAM mellé, hátha összevesznek, vagy pont kioltják egymást, sok lesz a jóból.
---
Képlopásra én régen IrfanView-t használtam, abban be lehetett állítani, hogy csak a legfelső ablakot mentse pl X gombra...megnyomtam mondjuk a C-t, és már ott is van az asztalon a lopott kép...nem kell semmi szerkesztő, paint, vágás, semmi.
-
csaba1203
addikt
Ha valakit érdekel 6 hónapos emsisoft Antimalware promó:
[link] -
sznorbi2
senior tag
A marihuana nevű #30546 és #30555 veszélyes fájl törölve mind a két megosztóról!
-
sznorbi2
senior tag
Ez már szépen tömörítve és jelszavasan került fel a megosztóra.
[svchost.exe(Veszélyes trójai vírus!)]
Így jó?
VT elemzés:
-
sznorbi2
senior tag
válasz
blattida #30566 üzenetére
Ha tömörítve és jelszavazva engedélyezett a kártevő feldobása akkor az szupcsi és akkor csak és kizárólag úgy teszek én is mint Laca kolléga!
Úgy biztos, hogy jó?
Viszont Laca beleírja a jelszót a kitömörítésnél, én nem fogom mivel a szokásos lesz mindig.
AZT HISZEM LASSACSKÁN ZÁROM A MAI MÓKATÁRAT( 23 óra magasságában törlöm mind a két fájltárolóról)
-
HZoli87
veterán
válasz
sznorbi2 #30563 üzenetére
Link neve utaljon a veszélyességére, ahogy Laca szokta mostanában. Betömöríted és jelszavazod a fájlt. Így csak olyan fogja letölteni, aki már ismertebb a témában és tudja is hogy milyen jelszót szoktunk megadni. Ha kitömörítjük a fájlt, akkor úgy is jelez majd a védelem ha gáz van, ha nem ismeri akkor nem jelez.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
HZoli87 #30561 üzenetére
Direkt nem akartam tömöríteni mert akkor még úgy sem tudják elemezni az antivírusok mintha így simán lenne. Egyébként jogos a tömörítés!
De még tömörítve sem lehet ezek szerint feldobni.Sajnos képpel nem tudom, hogyan kell illusztrálni de ha valaki segít akkor meg próbálom mutatni ezt a marihuana fájlt.
A topikot lehet, hogy nem is engedélyeznék és csak rövid távon menne, no meg hogyan is menne ez? -
HZoli87
veterán
válasz
sznorbi2 #30560 üzenetére
Néha azért képpel is lehetne illusztrálni ezeket a találatokat.
Ha meg ilyen kárevőket akarsz linkelni, és nem szeretnél nyitni egy új topikot, akkor csináld úgy ahogy Laca. Kártevő betömörítve és a szokásos jelszóval megspékelve, szerintem. Így nem lehet belőle baj.
Itt a friss VT eredménye: Link (0/41)
-
sznorbi2
senior tag
Ne vicceljetek velem!
Hogyhogy nem jelez egyik sem be?
Nekem az F-Secure olyat jelzett, hogy csak na, pedig nem is ismeri. A heurisztika észlelte már letöltés előtt közvetlen.Wwhy:
Jó ötleted van, nekem tetszik a topik címed.Vadásszunk friss vagy új vírusokra! címmel.
Csak ez teljesen biztos, hogy nem fog tetszeni a góréknak.
Pedig a másik fórumon külön figyelmeztetés van és oda gond nélkül lehet linkelni a kártevőket csak ott nem érdekli az ottaniakat ennyire mint itt. -
sznorbi2
senior tag
Itt a szokásos Addat.hu!
Csak ma de holnap valamikor törlöm a fájltárolóról.
Wwhy:
Minek legyen külön topik?
Ahova fel lehet dobni a friss kártevőket?
Mint most?
Egyik sem ismeri csak a heurisztika jelezhet be.
Senki nem vitatta, hogy mérvadó, mert előbb vagy utóbb úgy is felismerik a vezető antivírusok! Ez talán a gyors reagálásokat és a program egyéb védelmi vonalát tudja minősíteni vele. -
wwhy
veterán
válasz
polonic #30549 üzenetére
egyetértek, azoknak legyen külön topik.
sznorbi2: az új vírusok nem mérvadóak, mert az emberek 99%-a nem keresi a bajt, ergo ezek az új férgek egy adott spéci helyen fordulnak elő; marhaság ez alapján megítélni bármely AV/IS programot (lásd főleg amikor egyik sem ismeri ...)
igen: vadásszunk friss vírusokra! c. mondjuk
-
polonic
félisten
Egyébként csak jelzem, hogy meg lett kérve egy moderátor által, hogy ne legyenek kártevők belinkelve.
-
sznorbi2
senior tag
Itt egy nagyon nagyon friss esti csemege nektek!
Itt a VT elemzése:
-
sznorbi2
senior tag
válasz
csaba1203 #30544 üzenetére
Igen, nagyon úgy néz ki a dolog, hogy eléggé harmatos a Pc Tools free verzió. Ezek szerint inkább akkor az ismertebb antivírus free közül válasszon az ember.
Pedig az ingyenes víruskergető és a fizetős verziója(Avira, Avast, stb) közt minimális a különbség, itt meg igen nagy a Pc Tools-nál! -
sznorbi2
senior tag
Most találtam egy kis infot a Pc Tools Free-ről és úgy néz ki, hogy a Virusbuster mocit használják és régebben meg a Kaspersky motor volt benne.
A Pc Tools fórumán meg azt írta valaki, hogy a WestCoast Labs hitelesítette a cuccost.
Az meg milyen cég?
Viszont külhoni fórumon dicsérik a gyorsaságát a legutóbbi free verziónak.Pedig még mindig találtam róla infot és az adatbázis és a termék verzió is ugyanaz mint az IS-ében.
Az adatbázisa több mint 6.300.000 kártevőt ismer, ki tudja hogyan számolja? -
sznorbi2
senior tag
válasz
blattida #30518 üzenetére
Hát ez nekem is új!!!
Én is a tesztekben levő szerepléséből indultam ki, hogy a Spyware Doctor with Antivirus tényleg jól szerepel több teszten is.
Akkor ezek szerint a Free egyáltalán nem hasonlítható össze a normál védelmével?
Akkor tavalyig Kaspersky meg akarta a sok konkurenciát? Mivel többen használták a motorját. 2010-től pedig szinte mind aki a Kaspersky motorját használta áttért a Bitdefenderre.
Furcsa egy érdekességek vannak itt!
-
pethYeti
addikt
Köszi majd kipróbálom.
És ha lejár a licence és csak később aktiválom akkor az idő alatt csak nem frissít vagy más negatívum is van?
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
pethYeti #30532 üzenetére
Én nagyon régóta használok NOD-ot, nekem eddig semmi gondom nem volt vele.Frissítés mindig volt, nem lassított semmit, még indításkor sem pedig én nem kapcsoltam ki az indítási ellenőrzést.Sok vírusírtót kipróbáltam már de maradtam a jóöreg NOD-nál
Jó kiegészítő védelemmel megspékelve nem sok minden jut át rajta. Nem utolsó sorban több újságban van 1-2 hónapos regisztrációs kulcs hozzáSzerk.: Következő megjelenésig érvényes, általában. 1-1,5 hónap kb. A kódot pedig a Vipre oldalán kell regisztrálni emlékeim szerint.De minden le van írva az újságban.
-
-
-
pethYeti
addikt
Közben nézem Vipre- Antivirushoz is van kulcs a PC World-ben. Arról olvasgattam már jó véleményeket itt fórumon, de talán már valaki le is szedte mert mintha lett volna valami zűr vele?
-
csaba1203
addikt
válasz
Thusor #30529 üzenetére
Azért járatta a procit,mert be volt kapcsolva a rendszerindításkori és a frissítések utáni vizsgálat.Ha ezt kikapcsolod,akkor szinte azonnal használható a géped.Avira nálam olyan oldalakat is blokkolt vagyis benézett és nem engedte megnyitni,amelyek teljesen tiszták voltak pl.Ez elég gáz volt számomra.
-
Thusor
őstag
válasz
pethYeti #30527 üzenetére
Hát azért nem szólnám le az Avirát. Nálam speciel sokkal jobban bevált mint a NOD32, ami gépindításkor percekig 100%-on járatja a procit. És ezt Dual-magos procin csinálja. És a support még mindig nem adott nekem erre választ hogy miért csinálja. És másnál is jelentkezett már ez a probléma. Avira Premium Security Suite verziójához rendszeresen 3 hónapos promóciós kulcsokat lehet szerezni, ami azért nem hátrány. Szóval saját véleményem az hogy jobb az Avira mint a NOD32.
De ha tévedtem akkor majd a nagyok kijavítanak.
-
csaba1203
addikt
válasz
pethYeti #30525 üzenetére
Elfogulatlanul mondom,hogy a jó középmezőnyhöz tartozik.Viszonylag jó detektálás jellemzi.Kódot mindig lehet hozzá találni magazinosat,ami 1-2 hónapig jó.Azért szeretem,mert nincs nagy gépigénye a frissítések gyorsan jönnek hozzá és nálam még összeakadást nem okozott sohasem.Próbáld ki csak úgy tudsz dönteni úgyis.
-
pethYeti
addikt
NOD32 -vel mi újság manapság? Még mindig nagyobb a hírneve mint a teljesítménye
? 4.2-t még akár ki is próbálnám újság kulccsal
-
-
csákány.
aktív tag
Az itt belinkelt, és a védelmem által letöltéskor fel nem ismert kártevőket szeretném futtatni a Sandboxie nevü progiban. Elég csak a kártevőt indítanom sandboxban, vagy a védelmi progikat is sandboxban kell futtatnom ahoz hogy felismerjék? Mert ha csak a kártevőt futtatom a sandboxon belül, akkor gondolom úgysem tud kártékony folyamatokat indítani kifelé, amit a proaktív védelem felismerhetne.
-
blattida
nagyúr
válasz
sznorbi2 #30515 üzenetére
Na ez az, amit már nem fognak sokáig fejleszteni, a symantec nem akarja tovább a házon belüli konkurenciát, bár úgy néz ki, hogy a symantec adatbázisát is használja.
A Treatfire nem egészen saját fejlesztés, mert a cyberhawk-tól vették meg, ők vitték tovább...
A ingyenes pctools av nem a legjobbak egyike, még a free-k között sem.
Eddig a virusbuster motorját használták, kiegészítve a saját fejlesztéseikkel és adatbázisukkal, kérdés, hogy ezzel is mi lesz a későbbiekben... -
sznorbi2
senior tag
Igen valóban jó kis cucc.
Azért a tűzfala sem egy utolsó tűzfal. A ThreatFire-nek tényleg az a baja, hogy atomerőmű kell hozzá mert igen leterheli az átlagos vagy inkább már régebbi gépeket, pedig a ThreatFire is ütős darab lenne ha javítanának a rendszerterhelésen.Én már letöltöttem a Pc Tools Antivírus Free-t.
Sosem lehet tudni mikor lehet rá szükség.Aki free alternatívát keres annak lehet, hogy jó.
Kíváncsi lennék rá, hogy miként teljesít itt a fórumon a friss malware-ekkel!
Viszont én egyenlőre nem akarom feldobni mert az F-Secure IS 2011 komplett védelmet biztosít és nem csak sima Antivírus! -
riki
senior tag
válasz
sznorbi2 #30515 üzenetére
Pc-tools tényleg jó irtó,főleg azoknak akiknek meghatározott a letőlthető adatforgalom.Mert csak jelzi ,hogy van új csomag és a felhasználó dőnti el mikor tölti azt le. Hozzá a szintén free tűzfal nem egy rossz páros. De a Threatsfire nekem nem jött be. Nagyon fogta a gépet,bár igen látványos.
-
sznorbi2
senior tag
Pc Tools antivírus free verzió.
Leírás és letöltés:
Egyébként a Pc Tools-é az igen ismert Spyware Doctor és a ThreatFire is.
Így már talán ismerős lesz.Riki:
Igen tényleg úgy néz ki, hogy kezd magára találni hazánk vírusvédelmi terméke.
-
riki
senior tag
Srácok kipróbáltam a Stopzilla nevű csodát, ami "teszt győztes" lett.Úgy haza vágta a win7 műveleti kőzpontot,hogy csak a rendszer visszaállitás segitett rajta. Igy a szerintem a nem ajánlott kategoriába kerül.
Csak én látom úgy ,hogy a virusbuster kezd feléledni ?
-
sznorbi2
senior tag
Kitömörítés után már jóval több antivírus ismeri fel.
[kitömörítés utáni VT elemzés]
Dr. Web és a Virusbuster már azonosítja is.
Megelőztél atidnaB!
-
atidnaB
csendes tag
válasz
sznorbi2 #30507 üzenetére
Ugyanez kicsomagolt állapotban:VT elemzés
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest