Hirdetés
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
Ismét volt egy adag támadásom de úgy néz ki, hogy a tűzfal blokkolja a bejövő támadásokat szépen takarosan. Ugyanaz a támadás aminek a képét feldobtam ide csak most lengyel gépről. Persze ez több mint valószínű, hogy valami hamis IP.
Eddig miért nem támadtak és most meg miért támad állandóan az LSA EXPLOIT?Gép ellenőrizve MBAM és Emsisoft-al de sima ügy volt nekik mert semmi említésre méltóra nem akadtak.
Valakinek ötlete van?
-
McKane
senior tag
segítségeteket kérném.
MSN beszélgetés közben másoktól ezt kapom:
nézd meg a képet http://blogalbumz.net/n/?view=FACEBOOK-PHOTOS-JPG-69463152346843a linkről valami fájl akar letöltődni,avast, a2free nem ismeri.
virustotal állandóan leáll alatta,akárhányszor próbálom vizsgáltatni..
nézzétek meg a linket Ti is,légyszi..
mégegyszer a link:
[link]vagy ennyire nem lenne hatákony az avast 5 free?
-
válasz
MolnárPéter #32895 üzenetére
Nem indult el a rendszerem, csak többszöri újraindítás után. Valószínűleg újrakellett raknom a rendszerem, amit most meg is tettem!
Most felraktam a KAV-ot és nézem, mi történt! -
riki
senior tag
Hát a McAfee-nél sem szaggatják szét magukat. Még mindig ismeretlennek jelzi az autofejlesztés.hu-t. Mig a róka már rég blokkolja.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
blattida #32891 üzenetére
Én is ezekre gondoltam.
De megerősítettél. Köszi a válaszod.
Egyenlőre az MBAM semmi jelzést nem ad kártevőre de úgy egyébként sem igazán jelez szerencsére az F-Secure mellett(persze nem realtime-ban). Az Emsi-t majd ezután zavarom rá a gépre.Lehetséges, hogy valami bujkál a gépen ami miatt be akartak törni?
Bár ez bejövő és nem kimenő támadás volt. -
-
sznorbi2
senior tag
Igen jól látszik még nem frissített az IS 2011 BETA verzióra és még az ISTP van a gépen, de én türelmes típus vagyok és kivárom amíg magától felajánlja a frissítést.
-
sznorbi2
senior tag
Mi a leghatékonyabb exploit kereső ami nem realtime?
-
zed01
őstag
Akit érdekel a 180 napos trial Spy Sweeper az Innen tetöltheti Figyelem csak egyszer aktíválható, de teljesen legális.
-
zed01
őstag
Lehet hogy pofátlan kérés, de ha van valakinek elfekvő NIS2010 licensze, azt szívesen venném ha elküldené.
-
-
Thusor
őstag
válasz
sznorbi2 #32871 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Igen, én sem úgy értettem hogy lejátszás közben szaggat...hanem inkább betöltése nagyon lassú, pedig az én netem sem olyan lassú 15Mbit-el. Jelenleg Avira Premium Security Suite 10-et használok...nekem nagyon jól bevált. Szerintem marad is
, habár az tény hogy az F-Secure 2011 felismerési aránya nagyon jó.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Thusor #32863 üzenetére
Hát nekem ilyen szaggatás nem tapasztalható.
Az igaz, hogy lassan tölti be a Youtube videókat de nem vészes és ha betöltötte(vagyis elindul a videó) akkor nem tapasztalok szaggatást.
Mondjuk 30Mbites nettel elég furcsa lenne!
Természetesen mindenki azt választ ami neki megfelelő. -
riki
senior tag
McAfee nek beküldtem az oldalt tesztelésre. Kiváncsi leszek ők mire jutnak az oldallal . Lehet,hogy a róka túl óvatos ?
-
joci761
tag
http://sashland.de/portal/2010/06/12/der-grose-sl-portal-malware-test-2010/#more-5315
-
N0RB3RT
tag
-
Pano
addikt
Itt egy oldal, amin rajta vannak a nod32 frissítések számilag. Gondoltam, hogy kevés szignatúra kerül bele egy nap az adatbázisba, de átlag 200-300db/nap még engem is lesokkolt.
Elnézve, hogy a többi szoftverbe napi több ezret tesznek, elég fejvakarós ez. Jó, értem én, hogy tök f***a heurisztika meg minden, de azért kötve hiszem, hogy ennyire. -
sznorbi2
senior tag
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Stephan89 #32846 üzenetére
keresgéltem de én nem találtam meg a mail címet ahova a vírusokat lehet küldeni de próbáld meg arra a címre küldeni és úgy is jelez valamit a mail kliens.
Azért én nem mondanám, hogy gagyi a Panda mert a 2011 kb. úgy teljesít mint az általad említett G Data és F-Secure. Ezeknek a 2010-es verziója nem olyan remek mint a 2011-es, tehát ha már kiadtak bármilyen 2011-es verziót akkor az biztos, hogy jobb mint a 2010-es.
Csaba1203:
A Bitdefender motor már ismeri csak még kora délután óta nem volt frissítése mert kínlódnak a 2011-es program frissítésével. Az biztos, hogy még az éjszaka ismerni fogja ahogyan kap egy frissítést mind a két motorra.
Ez érdekes mert nekem sem azonosítja pedig a VT-n már megy az azonosítása. -
Stephan89
aktív tag
Szia!
Olvastam a hozzászólásodat, te egy kicsit hamarabb jöttél rá erre mint én.
Egyébként ennek örülök, hogy így alakult, mert láthatjuk, hogy sem a Vipre, sem a Panda nem egy eldobandó védelmi program kategória.Szerk. Közben az utóbbi, mcafee-s kártevőt Panda gynús fájlként azonosította.
Üdv.
-
sznorbi2
senior tag
Na fórumtársak ez a fájl egy orosz McAfee oldalról származik!
Persze fake McAfee oldal.
Veszélyes tehát óvatosan.Ezt azért már felismerik.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
sznorbi2 #32842 üzenetére
Tudom, megnéztem VT-n mindkettőt. Nem ijedtem meg köszi!
Viszont az F-secure-nek és a G Data-nak respect, mostanság jól teljesítenek.
Amúgy nem tudja valaki véletlenül, hogy a Panda Labsnak milyen e-mail címre lehet új kártevőket elemzésre küldeni? Korábban küldtem nekik már, de nem találom az e-mailt. Talán newvirus [kukac] pandasecurity.com, de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Ha valaki felfrissítené a memóriámat, megköszönném szépen!
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
Panda nem ismeri sem a file.444-et, sem a boyfriendet. (Most rendesen megnéztem, tényleg így van.
)
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
N0RB3RT #32571 üzenetére
Sziasztok!
A N0RB3RT fórumtársunk által 2010-06-11-n 19:59:02-kor linkelt kártevő csomaggal kapcsolatban szeretném egy korábbi tévedésemet javítani, nem állt szándékomban senkit félrevezetni!
Konkrétan az eredményről van szó, ugyanis akkor azt mondtam, hogy a Win32.Virut mappában rengeteg kártevőt meghagyott a Panda Cloud Antivirus Free.Nos, ma próbaképpen újra lefuttattam egy keresést ezen a mappán, de most figyelmesebben megnéztem, mi történik: Az átellenőrzött és semlegesített fájlok száma egyenlő, a mappában ennek ellenére ott maradtak a fájlok. (Múltkor nem is néztem, mennyi az ellenőrzött és semlegesített fájlok aránya.)
Ez gyanús volt számomra, ezért megnéztem a Winrarban, hogy mennyi a fájlok eredeti, tömörítetlen mérete. Rendre nagyobb volt mind, mint az ellenőrzés után ott maradt fájlok! Próbaképpen ki is tömörítettem egy-kettőt valós védelem mellett és a Panda elkapta, a fájl megmaradt, de a mérete kisebb lett!Éppen ezért elnézést kérek, figyelmetlenségből félre vezettelek titeket, ugyanis a Panda kiirtotta a kártevőket, csak nem vettem észre! (Persze lehet, hogy akkor még kevesebbet, mint a jelenlegi adatbázissal, ezt már sajnos sosem fogom megtudni.)
Üdv.
-
BigManus
addikt
Tessék
Kártevő! -
sznorbi2
senior tag
-
sznorbi2
senior tag
válasz
csaba1203 #32818 üzenetére
Hát elég félreérthetően írtam.
Nem az adatbázis nem akar frissülni hanem a program, mivel automatikusan kell majd frissülnie az ISTP-nek az IS2011 BETA verzióra.
Látom 20 órakor tetted fel a progit mert akkor volt neked az utolsó frissítés.
Arra gondoltam, hogy miként viselkedik a gépeden a 2011 BETA mert még nekem az ISTP van. -
sznorbi2
senior tag
válasz
Nhorbee #32809 üzenetére
Én egyszerűen bevágom karanténba és kész.
Majd valamikor pedig amikor felgyűlik egy vagonnyi pondró akkor egyszerre kijelölöm mindet és már pillanatok alatt törli is az összest.
Nem tisztítok vele semmit mert nem takarítónő hanem védelmi program.
Arra van a karantén és ez mindig megoldja a feladatot.Csaba1203:
Majd tájékoztass, hogy milyen a 2011 BETA, mert nekem elfelejtkezett a frissítésről. -
csaba1203
addikt
válasz
MolnárPéter #32772 üzenetére
Érdekes virustotalon F-Secure azonosítja nálam jobbklikkes keresésnél nem jelez mondjuk minden alapon van.
Rájöttem a fejlett heurisztikát be kell kapcsolni és akkor már ismeri. -
Nhorbee
aktív tag
Már az FS 2010 esetében is tapasztaltam, hogy ha egy fertőzött fájlt kézzel vizsgálok át akkor alapbeállításon automatikusan elvégzi(elvégezné) a fertőtlenítést/törlést azonban ez (nálam) sok esetben nem történt meg,csak ha kézileg állítottam át "törlésre".Illetve a Kézi funkciók sem jöttek elő csak ha odavittem az egeret.Ezek a tapasztalatok fennállnak a 2011-nél is. Csak nálam fordult eddig elő?
-
Smoothy
tag
Hy!
Ez a ShildUP, elég együgyű módon teszteli a tűzfalat.
Csak annyit tud melyik port van nyitva és melyik nem.
Kérdés csak az, hogy biztonsági szempontból mit számít, ha pl bizonyos portok nyitva vannak az elég komoly biztonsági rés. De ha zárva vannak az sem jelent nagy biztonságot.
Csak ha épp benyel a progi egy jó kis backdoor károkozót aztán azt a portot nyitja ki amelyiket csak akarja
Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WOT - Roham
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest