- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
zed01
őstag
Én úgy vagyok a biztonsági szoftverekkel és egyáltalán a szoftverekkel kapcsolatban hogy bármelyiket lecserélem ha nem jól működik. Én egyikkel kapcsolatban sem vagyok elfogult. Persze az igaz, hogy mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Nekem a legkisebb bug elég ahhoz, hogy örökre búcsút mondjak az adott szoftvernek.
Lássuk melyiket miért nem használom:
A-Squared: Nincs benne tűzfal és spamszűrő, egyebekben elég sok a fals pozitív.
F-Secure: Az UT3 körüli anomáliák.
PC Tools IS: A nagyon alacsony hatásfokú Virusbustert használja.
Avira: Lassítja a netet a webguard.
Kaspersky: Az elmondások szerint ebben van a legtöbb bug, egyébként sem olyan nagyon jó a felismerése az AV Comparatives szerint.
AVG: Előítélet, szvsz nem a legjobb a felismerése.
BitDefender: Minden héten teljes ellenőrzést akar tartani amit kikapcsolni sem lehet és egy másfél tera adatnál ez meggondolandó.Két versenyző maradt amin gondolkodtam hogy megvegyem-e. Az egyik a NIS2010, a másik a McAfee Total Protection 2010. Hogy miért döntöttem a McAfee mellett? Mert több szolgáltatása a McAfee-nak, pl. egyrészt menteni is lehet vele, másrészt az első vírusirtóm is McAfee volt még 1995-ben és elégedett voltam vele.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest