- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
kill_switch #32 üzenetére
Miért nem ártana? Ti melyik csatornát nézitek? A Playground Games az FH szériával lever mindenkit, mint vak a poharat. A Turn 10 a Forza Motorsporttal szintúgy. Fluid, optimalizált és nem úgy mozognak a járgányok, mintha kötött-pályán húznák őket...
@eeXaa: "Grafikailag a FH jobb, viszont minden másban 1000x jobb a crew." Van baj, egy dolgot mondj, amiben a Crew jobb. Akkora blődséget írsz, hogy döbbenet. Mindkét részét próbáltam, egy lapon se említhető a Horizonnal, se az irányításban, se a fizikában, de Horizon játékban sem érdemes az utóbbit keresni.
-
Neurotoxin
őstag
A Tsushimát (Csucsu) egy barátomnál próbáltam, tetszett. A Horizon nekem valamiért nem bejövős.A Bloodborne és úgy általában a souls műfaj nem az én világom. A God of War nem tetszik, az Uncharted a szememben egy Tomb Raider klón, a Last of Us pedig sosem érdekelt, de most végigszenvedem az HBO-s sorozatot.
PS fronton, ami érdekelne az a Returnal és a Death Stranding. Sajnos előbbit az ugrabugra és a souls elemek miatt, ahogy ismerem magamat, hamar letenném. Utóbbiról pedig elég negatív kritikát írtak. Ha esetleg valamilyen oknál fogva legközelebb PS vásárlásra adom a fejemet, kipróbálom. Ebben a generációban pedig majdnem PS5-öt vettem, de a XSX kinézete, hardvere és a megszokott kontroller miatt utóbbi mellett döntöttem.
A XSX 2 éves lesz decemberben, de amennyi játékot kipörgettem és még továbbiakat a GamePass-ban, már megérte nekem. Plusz a sok 4K Bluray lemezemet is ezen játszom le...Még legyen jó az FM8, a Hellblade 2 és patcheljék ki a Jedi Survivor-t és én boldog leszek. A Starfieldet, Xboxosként nem különösebben várom, ahogy meg fog jelenni, szerintem bukta lesz, mint a Redfall. És hol van még a Fable és a Perfect Dark....talán majd egyszer...
-
Neurotoxin
őstag
Erről beszélek! A PS számomra egy darab játszható autósjátékot sem képes letenni az asztalra és ezt a fanboyok is tudják. A GT7-ből se tudtak keményvonalas motorsport játékot készíteni. Már azt a koncepciót sem értettem, hogy egy szimulátorban miért kell olyan gagyi ötlettel előállni, hogy egy veronai terasz menüjéről kell mazsolázni meg újsághirdetésekből vadászni a járgányokat?
Kicsit olyan, mintha egy kis Forza Horizont akartak volna belevinni, de még ott se látunk ilyen blődséget....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest