Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
A Tsushimát (Csucsu) egy barátomnál próbáltam, tetszett. A Horizon nekem valamiért nem bejövős.A Bloodborne és úgy általában a souls műfaj nem az én világom. A God of War nem tetszik, az Uncharted a szememben egy Tomb Raider klón, a Last of Us pedig sosem érdekelt, de most végigszenvedem az HBO-s sorozatot.
PS fronton, ami érdekelne az a Returnal és a Death Stranding. Sajnos előbbit az ugrabugra és a souls elemek miatt, ahogy ismerem magamat, hamar letenném. Utóbbiról pedig elég negatív kritikát írtak. Ha esetleg valamilyen oknál fogva legközelebb PS vásárlásra adom a fejemet, kipróbálom. Ebben a generációban pedig majdnem PS5-öt vettem, de a XSX kinézete, hardvere és a megszokott kontroller miatt utóbbi mellett döntöttem.
A XSX 2 éves lesz decemberben, de amennyi játékot kipörgettem és még továbbiakat a GamePass-ban, már megérte nekem. Plusz a sok 4K Bluray lemezemet is ezen játszom le...Még legyen jó az FM8, a Hellblade 2 és patcheljék ki a Jedi Survivor-t és én boldog leszek. A Starfieldet, Xboxosként nem különösebben várom, ahogy meg fog jelenni, szerintem bukta lesz, mint a Redfall. És hol van még a Fable és a Perfect Dark....talán majd egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest