Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi #24 üzenetére
Én is csak most merültem el benne.... kicsit nehézkeseny nyillik meg a játék lényege, viszont ha szánsz rá időt, a crew 2 nemcsak forza horizon alternatíva, de egyben need for speed, wreckfest, trackmania, és akkor a motor, hajó, repülőversenyeket még nem is említettem....
Grafikailag a FH jobb, viszont minden másban 1000x jobb a crew. -
eeXaa
addikt
válasz
Felesbandi #17 üzenetére
"Forza Horizon tartja mar csak a nappalimban az XBOX-ot. Nincs alternativaja"
Ha játszanál a Crew 2 el tudnád hogy kb. mindenben agyonveri a Fhorizon gémeket. Komolyan ha Forzázok, mindig röhögés a vége, mennyire, alap, fantáziatlan játék...... mondom ezt úgy hogy megvan minden forza, és több száz órát raktam összesen a játékokba.
Egyedül a FMS érdekel még, de kétlem, hogy megüti majd a Gran turismo szintjét. -
eeXaa
addikt
Lassan 10 éve van ps em párhuzamosan a xboxal, elég sok mindent kijátszottam, ill. ismerem a repertoárt.
Előszőr csak ritkán kapcsoltam be a ps-t egy egy exklúzív játékra.... viszont az elmúlt pár év katasztrófális xbox termése miatt gyakorlatilag a fő platform lett amin rendeszersen játszok, és az xboxot kapcsolom be néha néha, vagy veszek GP-t 1 hónapra 1 évben, kipróbálni ezt azt....
Szerencsére nem ugrottam konzolvásárlásba a generáció elején, bár már akkor is sejtettem melyiket fogja megérni venni....
Jahh.. új xbox címek nekem = xcloud. Én azért nem veszek konzolt amit az xbox produkál... -
eeXaa
addikt
Phil bedobta a törölközőt a héten. Én már semmit sem várok tőllük. Viszlát xbox. PS a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Once Human
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest