- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egy újabb indok amiért még ezeket a szolgáltatásokat nem tartom megfelelőnek. Azért a 28GB RAM ketté osztva már nem sok, főleg ha játszik az ember. Arról nem is beszélve, hogy az én internetemmel (folyton szakad, kimarad) amúgyis használhatatlan lenne.
Inkább veszek egy jobb gépet abból amit pár év alatt erre meg egy sokkal jobb netre költenékInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
kraven54
aktív tag
Jo cucc néha a GFN, de elég korlátozott. Most épp amikkel játszom egyik sincs fent. Elden Ring, Palworld, SC. Jo mondjuk SC-t nem is vártam, de a másik 2őt nem értem miért nincs.
-
tasiadam
veterán
válasz mindthecrap #6 üzenetére
En is el akartam adni a gepet, helyette kineztem egy minit es akkor nowoztam volna, de teszt alatt a hang akadozott, ify elvetettem
Még mindig másodrangú állampolgár
-
mindthecrap
aktív tag
A honlapon nem igazán kötik az orrodra, mi van a sima priority csomag alatt. Mindenestre én elégedett vagyok vele, egészen elképesztő, hogy nyolc éves gépen (5th gen i5, integrált vga) fullHD-ben ultra beállításokon játszok és közben 70 fokos a CPU és közel néma a laptop. Olyan casual arcoknak mint én akinek van hetente pár órája játszani, életmentő, hogy nem kell egy drága gamer laptop.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
tasiadam
veterán
Milyen GPU-kat osztogatnak? Maradt a 1060 a freenek, a 1080 a kozepesnek es akkor a top most ez? Vagy ez is limitaltan kaphato?
Még mindig másodrangú állampolgár
-
félisten
Abu mi értelme volt a cikknek? Vigyázol a PH olvasókra nehogy Nvidiára költsék a pénzüket?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
kromatika
veterán
Köszi. Ez érdekes volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz flashpointer #1 üzenetére
Még így is ezerszer szebb és reszponzívabb élmény az xCloud-nál.
Sic Parvis Magna
-
flashpointer
őstag
hat arra a pixelhalmazra ami olyan tomorites utan adott felbontason/kepfrissitesen odaer a felhasznalohoz meg igy is overkill a "felezett" 4080.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM