- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egy újabb indok amiért még ezeket a szolgáltatásokat nem tartom megfelelőnek. Azért a 28GB RAM ketté osztva már nem sok, főleg ha játszik az ember. Arról nem is beszélve, hogy az én internetemmel (folyton szakad, kimarad) amúgyis használhatatlan lenne.
Inkább veszek egy jobb gépet abból amit pár év alatt erre meg egy sokkal jobb netre költenék -
kraven54
aktív tag
Jo cucc néha a GFN, de elég korlátozott. Most épp amikkel játszom egyik sincs fent. Elden Ring, Palworld, SC. Jo mondjuk SC-t nem is vártam, de a másik 2őt nem értem miért nincs.
-
tasiadam
veterán
válasz
mindthecrap #6 üzenetére
En is el akartam adni a gepet, helyette kineztem egy minit es akkor nowoztam volna, de teszt alatt a hang akadozott, ify elvetettem
-
mindthecrap
aktív tag
A honlapon nem igazán kötik az orrodra, mi van a sima priority csomag alatt. Mindenestre én elégedett vagyok vele, egészen elképesztő, hogy nyolc éves gépen (5th gen i5, integrált vga) fullHD-ben ultra beállításokon játszok és közben 70 fokos a CPU és közel néma a laptop. Olyan casual arcoknak mint én akinek van hetente pár órája játszani, életmentő, hogy nem kell egy drága gamer laptop.
-
tasiadam
veterán
Milyen GPU-kat osztogatnak? Maradt a 1060 a freenek, a 1080 a kozepesnek es akkor a top most ez? Vagy ez is limitaltan kaphato?
-
Abu mi értelme volt a cikknek? Vigyázol a PH olvasókra nehogy Nvidiára költsék a pénzüket?
-
kromatika
veterán
Köszi. Ez érdekes volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
flashpointer #1 üzenetére
Még így is ezerszer szebb és reszponzívabb élmény az xCloud-nál.
-
flashpointer
őstag
hat arra a pixelhalmazra ami olyan tomorites utan adott felbontason/kepfrissitesen odaer a felhasznalohoz meg igy is overkill a "felezett" 4080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A felhőben lévő RTX 4080 SuperPOD meg sem közelíti a helyileg elérhető GeForce RTX 4080-at, de ez normális.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest