Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Én is a végére értem a főszálnak, és nálam egyszer sem volt semmilyen hiba. Nem fagyott le, nem dobott ki. A procit sem ette a játék, sőt igazából szinte nem is használta.
Sajnos a játékélmény nem volt a legjobb. Kár volt a sorozatot megnéznem előtte, mert igazából az ölte meg az egészet, hogy tudtam mi fog történni. Lehet valakinek így is jó, én sokkal kevésbé tudom élvezni. Ezért nem szoktam újra játszani sem. Hiába lehet bekapcsolni mindenféle extrát, a sztorin az már nem változtat. Az új játék plusz mód engem már nem köt le, főleg egy ilyen rövid játéknál.
És nem kell megkövezni, mert nem azt mondom, hogy rossz volt, mert nem volt rossz, sőt, mondhatni jó sztori volt, de szerintem akkor is sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja, mert kissé túltolták a hájpolást.
-
antikomcsi
veterán
válasz mert_csokis #313 üzenetére
Hihetetlen, hogy a mostani nagy "javítással" sem oldották ezt meg. Én is ezt a programot használtam, de nem hiszem el, hogy egy játékhoz külső féltől származó programot kell használni, hogy a konfigurálható vezérléskiosztás működjön. Pedig rengeteg hibajegy lett beküldve, de mindre csak a semmitmondó válasz érkeztett, hogy gondoltak azokra, akik nyiakat használnak, és ők válasszák azt az előrekonfigurált beállítást. Hát köszi. Addig meg lehet újraindítgatni, ki/be jelentkezni. Azért vicc, mert nem egy indie játékról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest