Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
Az első kérdésed számára pont megfelel a 5.1-es és gamer fejhallgatók topic.
A másodiknak pedig a Milyen hangkártyát vegyek? topic.
Ezt zártam.
-
samu000
tag
Sziasztok!
Elromlott a fejhallgatóm és venni szeretnék egy másikat, speed-link medusa nx 5.1 em volt.
media tech mt3530 Találtam egy ilyet, nemtudom ez mennyire jó, illetve más, elsőrorban játékra lesz de zenét is szoktam hallgatni. Valakinek van esetleg valami tapasztalata , véleménye erről?
Illetve valami hangkártyát is szeretnék venni nem valami horribilis összegért , de jobb legyen mint az alaplapé. Ha valaki tud valami jót az is írjon.
Mégvalami : Ha értetek hozzá összehasonlíthatnátok a medus nx5.1 et ezzel amit ideirtam és megmondhatnátok melyik a jobb. Köszi!
Aktív témák
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest