Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Szia!
Ezeket az infók a 3-asra értendők? Tényleg lesz 2,5-es? -
Uher
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
En 2 evente rarakatom gepre, nagyjabol 40gramm gaz szokott addigra eltunni a rendszerbol, ennyi kb. az egeszseges fogyas jol tomitett rendszernel. Nem egy nagy osszeg, gephasznalat + gaz, viszont tudod, hogy jo a rendszer.
Illetve iden jott el a klimahuto csere, also 2 sorbol hianyzik a lamella.
-
Moleman
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
A ritka használat pont árt neki, az garantálja a jó működést (és akkor nincs ideje megtelepedni mindenféle csúnyaságnak), ha rendszeresen járatod, emiatt szokták javasolni, hogy télen is kapcsold be néha - bár a párátlanítás miatt én amúgy is szoktam használni télen is.
Én amúgy nem szoktam "karbantartani", amíg működik és nem büdös, nem piszkálom, pedig már 12 éves. Az előző kocsimban csináltattam egyszer egy klímatisztítást, utána hetekig-hónapokig büdös ózonszag volt a kocsiban, akkor már inkább maradjon "koszos" a klíma.
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem nézetem át, ellenben hetente, kéthetente megjáratom pár percre télen is, hogy ne száradjanak ki a tömítések. (Legutóbb a 90-es évek végén jártam klímásnál, kidörzsölődött az egyik klímacső a még garanciális Opelben.)
A Mazdám -mx5- most 9 éves, hűt rendesen, tavaly cseréltem le szintén 9 évesen az OFF hétköznapi autómat (Golf), abban is hibátlan volt minden, beleértve a klímát.Sokan tanácsolják, hogy időnként, 5-10 évente illik lecserélni a hűtőközeghez kevert PAG olajat, lehet benne valami... én, mint a fenti ábra mutatja, nem cseréltem, de keveset klímázok, viszont megjáratom rendszeresen.
-
RVR400
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Ha kisebb mértékben akar gyorsítani, akkor sem árt, ha használja.
Bár berakhatja fixen 3-ba, úgy el is tud vele indulni, meg végülis az autópályatempó is belefér még a tartományba.
-
mmdms
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem g ről írtam, nekem is az van, x ről volt szó.
Senki se mondott nagyot, mindegyikük fogyasztását láttam. Egyikükkel jártam dolgozni, egyszer az én egyszer az ő kocsijával.
Sztem se megy, simán letagadhatna 40 lóerőt. -
nyepi
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Szerintem 3 millióért drága. Annyiért ilyen futásteljesítménnyel már a 6-osok mennek. Szerintem engedjétek el a dízelt. Sok gyenge pontja van, ami mind zsebbe nyúlós és ilyen km-nél már jönnek elő a problémák. Persze kérdés, hogy mik lettek eddig csinálva rajta, de szerintem jobb vétel a benzines. Fogyasztásban szinte nincs különbség, bár ez nyilván láb és felhasználás függö.
#6662kat10 1, Érdemes lenne lefrissíteni a CMU-t. Milyen verziójú van fent?
2, Vedd ki az elemet a távirányítóból, hátha már határeset. 3 V alatt cseréld ki. Sima CR2025. -
Villa7
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Ha a típus hibák orvosolva lettek vehető, ha nem akkor az 800k mindent orvosolni kb.
A lokációd is fontos, hogy hol használnád, meg van e hozzáértő szerelő a környékeden. -
Moleman
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem véletlenül olcsóbb 1-2 millióval, mint a benzines.

Vannak típushibái, ha ezek ki lettek javítva, akkor akár jó is lehet, de kizárólag neki kedvező körülmények között, tehát hosszú utakon, autópályán. A rövid távokat, a városi használatot nagyon nem szereti. A fogyasztása sem kiemelkedően jó, alig eszik kevesebbet, mint a benzines. Én nem mernék kockáztatni vele, annak ellenére sem, hogy mostanában szinte csak autópályázom.
-
mmdms
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
biztos h állat, tegnap mostam, este parkoltam le, reggelre végigfosta a jobboldali A oszlopot. Csak gondoltam azt nem töltöm fel. Plusz a képeken nem látszik de tappancsnyomok a reggeli harmatba a kocsin. Az antennát,a cápauszonyt azt csak most vettem észre, azt körbe körbe, abba kapaszkodott, nagyon olyan nyomok vannak mintha két állat a kocsi tetején "harcolt" volna.
Két vödör, mikroszálas mosókesztyűk, mindig leszárítom mikroszálas autótörölközővel, 4-5 mosás után waxolás. tömören.
Nem mondom h véletlen nem csináltam már mosás közbe egy-két karcot, de sztem a nagy átlagnál lényegesen jobban odafigyelek rá. Sztem nem is fest rosszul:
-
ZeroX92P
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
BN
-
nairobi
újonc
válasz
dangerzone
üzenetére
Én a Bm-re gondoltam, azt hittem az van a gyuri 81-nek.
-
mmdms
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Az miaz a BP?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Így tiszta, köszi! -
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Manuálisban még nem volt szerencsém kipróbálni. Nekem csak manual van benne. Én abban a tudatban voltam, hogy a váltás miatt “összeférhetetlen” a dolog, de ezek szerint nem. Sokat olvasgattam róla, de konkrét infót, hogy van manualban is nem találtam.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Van. Tág fogalom. Neked?
-
#TOTTI
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nekem mondták a szervizben, ha abban viszem haza, pakoljam ki és hagyjam az autot lezárva 20 percig, utána menet közben helyre áll, de mint olvasom így is volt neked.
-
nyepi
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Igen, attól be tud hülyülni.
De feltanulja magától.
-
nyepi
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Amikor hazavitted benne volt a téli szett is az autóban?
-
Debilon
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
ezekben nem elemes jeladó van? esetleg lemerült elem?
-
nyepi
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Gyárilag defektjavítóval jönnek ki, a pótkerék szett extra.
-
ZeroX92P
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem hinném, nincs pótkereked, defektjavítód van. Nem valószínű, hogy bárkinek hiányozna egy
szaremelő meg kerékkulcs. Ha valamit vitt volna belőle akkor inkább a gyári defektjavítót, az drága.
Inkább gondolok egy szabványos tálcára, lehet más piacon pótkerékkel adják. -
ZeroX92P
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Új autó esetén nagy gondok nincsenek, alapvetően elég golyóálló konstrukció az elődje és ez is.
A 2.0 G motor esetében a 122 és 150 közt szoftveres különbség van, fojtószelepet zárja vissza a masina, hiába nyomod a gázt ~4200rpm nél elkezdi zárni, akár az előd esetében is.
Az előd esetében ezt a tiltást elég könnyen és gyorsan ki lehetett iktatni, nagyon sokan meg is tették és a g120 motor is 180le körül teljesít.
Jelenlegi generációnál ezt a Mazda kicsit megnehezítette, egyelőre fejlesztik rá a szoftveres módosítást, ha ez elkészül akkor mindkét motor valószínűleg ugyan úgy tudni fogja a ~180le-t, de ez egyelőre külföldi fórumok alapján csak tipp.
További difi az előd esetében a g120 és a g165 közt a váltó volt, a g165 alá rövidebb fokozatok kerültek a sportosabb érzés miatt, ezt nem tudom megmondani hogy a mostani g122 és g150 nél is eljátszották-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nyaralás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem mondom h véletlen nem csináltam már mosás közbe egy-két karcot, de sztem a nagy átlagnál lényegesen jobban odafigyelek rá. Sztem nem is fest rosszul:
Így tiszta, köszi!
T0mBd1gg3R