- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Ha kicsit visszalapozol ebben a fórumban, megtalálod a módját...
Bővebben: link -
Zygy
csendes tag
Hi!!
Helyzet a következő: bad sectoros lett a maxtor 80as vinyóm, úgy hogy ha benn van a gépbe, akkor semmi baja, de ha kivezsem elviszem valamerre (ugyanis ez amolyan hurcolázós vinyó) akkor ott már nagy valószinűséggel nagyrakás adatot nem lehet visszaolvasni róla. A partition magic egy éjszakán keresztül formázza a drágámat. A garancia persze lejárt már 4 hónapja.
Szóval hallottam egy cégról ami visszaküldi a gyártónak (3-4000-ért) és ott kicserélik, mivel alapból a vinyókra min. 3év gar jár de azt az importőrök lecsökkentik, és inkább olcsóbban adják.
Ha valaki tudja annak a cégnek a nevét, vagy bármilyen elérhetőségét, kérem jelezze, vagy ide, vagy privátban, vagy bárhogy. Na kösz -
Totyi
őstag
Itt vagyok.Ott tart a dolog,hogy sikerált egy 23 gb-os image filét csinálnom tegnap éjjel.Ma akartam bekapcsolni;MÁR el sem indult;ha benne volt a maxtor.Mindegy.Kérdésem:mivel nyúlhatnék bele az img. kiterjesztésű filéba.Tegnap nem sikerült,most még nem akarok semmit csinálni;mert vettem egy 160 gb-os samsung(8MB) vinyót,és egyenlőre ezt formázom(1 óra még tuti).Elvileg a getdataback nevű progival csináltam az imagét.Sok fájl mevolt;de a fele bad sectoros lett 1 perc alatt(amikor bexart).
Killer!:nem hinném,mert már napok óta furcsa dolgok történtek.Zenét nyomtam be,kb 10 mp volt,mire betöltötte.Mondom,hátha win hiba.Másik szám indítása;na ekkor fagyott le.Restart és akkor már nuku vinyó.
Várnék minden hozzászólást.Köcce!
Csak egy apró megjegyzés,hátha segít vkinek:az sp1 nélküli telepítő cd NEM ismeri fel,csak 131(136)GB-osnak a lemezt.Az sp1-el integrált xp telepítő;már felismerte 151(160)GB-osnak(ezzel vágtam szét)!!
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Nekem van egy Mxtor DiamondMax+9 80GB 8Mb
Még műxik rendesen de azért néhány havonta szaporodik rajta a reallocated sector...
De megy rendesen és vinyón nem tárolok pótolhatatlan adatot...
Érdekes hogy a 120GB-os Samsung vinyóm SMART adatai szerint a legapróbb hiba sincs rajta pedig egyszer le is lett ejtve egy piálós bulin.... -
Killer!
csendes tag
Látom szorgoskodtok!
Elkeztem én is egy oldalt már Bővebben: link
XC-Biker alacsonyabb áron nem megy?Jóóó Lenne. Ár: 10-20 ezerig nem jó ?
[Szerkesztve] -
pauly
tag
Tehát akkor a standard replacement-et kell megjelölni ?
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Nem gondoltam volna hogy vha ide fogok írni,de muszály!!
Úgy nézem behalt a maxtor vinyóm.A bios felismeri,a windows nem látja;a win telepítő cd--je meg:a lemezt nem lehet elérni hibaüzenetet ad.Méretet látja a bios is és a telepítő cd is.Tünet semmi nem volt.Dc-ztem,egyszercsak belassult minden és kb 2 perc után befagyott.Reset,utána már nem látta a win,csak a bios és a telepítő.Próbáltam slave,masterként másik tápcsatival,eredmény:semmi.A vinyóért nem kár,úgyis másikat akartam;de lennének rajta pár fotók,meg 1-2 letöltött zene.Ezeket jó lenne vhogy visszaszerezni.Tipp?Előre is köcce. -
Hequila
őstag
Ez jót jelent?
Your drive has been shipped via DHL.
Gondolom, igen. A héten várhatom a vinyát? -
pauly
tag
Az is lehet hogy nagyobb,max 20-as,de én 10-re emlékszem. Egyébként 2002-es vinyó.
-
pauly
tag
A garanciás oldalon a standard replacement-re kell kattintani ?
-
sleve
tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
90 nap lol
maxtortol a feladást követő 16. napon már itt volt
-
vizslakutya
senior tag
nekem el sem indult a 80 as maxtorom.visszavittem a Mistralhoz azt mondták 90 nap!! az ügyintézés.persze csere az nuku addig.nem tudtam,hogy a maxtornál a neten lehet követni a vinyód sorsát és nem írtam fel a széria számokat.no sebaj ma bementem az üzletbe és kértem,hogy mondják meg a számokat.a saját szememmel láttam amikor lézerleolvasóval felvette a koma amikor beadtam.most meg lazán letagadták,hogy náluk megvan a számsorozat.
most mondjátok meg miért ilyen a hozzáállás?
nem mindegy nekik ha maxtor kicseréli?
akkor miért kell sz@r@kodni?

-
mr_ricsi
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
A 200G-át honnan veszed?
''The following Standard Warranty Period will apply to Maxtor products purchased by distributors from Maxtor on or after September 12, 2004:
* Maxtor Fireball®, DiamondMax® ATA/SATA and DiamondMax Plus ATA /SATA drives will carry a Standard Warranty Period of 3 years.
* Maxtor MaXLine™ ATA/SATA drives will carry a Standard Warranty Period of 5 years.
* Maxtor Atlas® SCSI drives will continue to carry a Standard Warranty Period of 5 years.'' -
viharhozo
addikt
No, a legujabb Maxtorokra megint 3 ev gari van, lehet orulni. Sajna csak a 200 giga felettiekre, de hatha a tobbire is lesz.
-
Hequila
őstag
Ha van rá lehetőséged, nyomj végig rajta egy mélyformázást (low level format) valamelyik Maxtoros progival (a Maxtor oldaláról le lehet tölteni (PowerMax vagy MaxBlast, mindegy, melyiket)). Hoztak már hozzám hasonló gonddal vinyót, néha-néha kattant egyet. Azóta semmi baja (ennek már fél éve).
-
shteer
titán
most nyikkant 3 olyat a maxtor 80-asom mint a állat, régebben is adott ki 1x, 2x ilyen hangot, de akkor volt IDE + tápkábelcsere és azóta kussolt... de most megint nyiklik-nyaklik
és most is csak 20 fokos...
tapasztalatok szerint ez már a halálát jelzi? -
pauly
tag
Van itthon egy 10 Gb-os vinyó,ami besz@rt. Van még értelme visszaküldeni? Márciusig garanciális.
-
sleve
tag
Nekem már ezt írja ki:
Your drive is preparing to ship. Maxtor aims to ship the replacement product within two to three business days.

-
gurabli
őstag
Yep!
Itt csücsül a zsír új maxtor a polcon. Csütörtökön érkezett meg.
Kb 1 hónap volt, onnantól, hogy feladtam postán. Szal gyors!
Az Awaiting... azt jelenti, hogy még nem kapták meg a vinyót (vagy még nem vették leltárba). Majd 2 hétig állt nekem is úgy. Azután váltott arra, hogy Preparing to ship drive...vagyis, hogy készülnek postázni a csrevinyót max 3-5 napon belül. Abból lett 2 hét és egsyer csak megjelent h postázva. 3 nap alatt ideért
Szal ennyi.
Sok sikert mindenkinek! -
Hequila
őstag
Egy kicsit uppolok
Megkaptad már a cserevinyát?
És ha az RMA check azt írja, hogy:
Awaiting receipt of the returned drive.
akkor még nem érkezett meg hozzájuk a rossz vinya? -
MaUser
addikt
Talán segít:Bővebben: link
-
Bully
csendes tag
Ez elég off lesz, de nem akartam új topicot nyitni.
Szóval, mikor bekapcsolom a gépet azt a hibaüzit kapom, hogy a windows nem tudta betölteni a windot.dll fájlt. A legnagyobb baj az, hogy amióta ez fennáll, azóta azon a winyón nem müxik a hálózat.

Segítsetek!! -
GyuZa
tag
Hi all!!!
Nekem is furcsa kattogó hangot ad időnként a Maxtor vinyóm.(80GB lassabb mint 7200rpm S-ATA.)nem tudom pontosan megmondani a sebességét mert nem akarom kiszedni de azt tom,hogy lassab mint 7200.Nah szal ezt a katoogó hangot mindíg máskor adja.Amikor betöltött a rendszer akkor már nem szokta.Most például a Windows betöltése alatt adotti ilyen hangot.Ja és persze hűtve is van a vinyó.Vki vmi ötlet,hogy mi baja van a vinyómnak? -
Megvan a SMART opció az advanced beállításokon belül , de még így sem megy

-
De vajon miért nem látom az everestben a vinyó hőmérsékleteimet ?
Most frissítettem az alaplapom bios-át is .
Még mindíg semmi .
SMART opció nem is szerepel a biosomban .
Pedig jó volna tudni , hogy milyen hatásosan is hűtöm őket .
Csak nekem van ezzel gondom ? -
Ok !
Hagylak békén
Belemászok a biosba . Hátha .
Köszönöm ! -
bogarfx
aktív tag
A MAxtor nem valami hus az biztos!

-
Niquis
aktív tag
Az előzőben már nem volt időm benyögni, hogy de milyen rövid lesz ám a topicod élete.

Egyébként igazad van, de nem sok újat mondtál sok maxtorosnak. Igaz, ha van akinek igen, akkor már megmentettél pár giga adatot.
És örülök, hogy helyrejött a vinyód
, de a fontos adatokat azért igyekezz backupolni. -
SZIASZTOK !
Van egy 2 éve 80 Gigás 7200 maxtorom amit több mint egy évig hütés nélkül használtam . KB fél éve járatok alatta lassú fordulaton egy 8cm-es ventit .
A minap szerelgettem a gépemet és véletlenül lehagytam a vent csatlakoztatását .
Most épp netezgettem , mikor rákattintottam egy mappámra . Majd egy még soha nem hallot magas frekvenciájú elhalkuló sípolás és fagyás . A vinyó forró , mint az állat BEPÁNIKOLTAM ....

Reboot után egyből biosba . Látta a maxtor-t . Kb. egy percig aztán megint leállt hangtalanul . Közben persze forgattam alatta a ventit EZERREL .
Majd újraindult de a 3. ilyen ujraindulása után már csak a tipusszámot latta , azt hogy MAXTOR , nem .
Utána már semmit sem látott
Fogtam és kiraktam az ablakba , majd imádkoztam a nagy és kegyelmes MAXTOR ISTENHEZ
5 perc pihi után sűrű kereszt vetés , majd visszarakás . És csodatörtént bios látja és most megy is . Csak a WIN XP bejelentkezésénél nem látta meg a másik 40 gigás 7200 maxtoromat (minap vettem használtan ), és fagyizott is piciket az XP miatta . Mégegy boot és minden rendben .

Remélem marad is még egy darabig , mert most ez nagy érvágás lett volna .
MINDEN MAXTOROS HŰTSE A VINYÓIT , HA KELL HA NEM !!!!
[Szerkesztve] -
Haok
tag
És pontosan hol is ellenőrizted , hogy mennyi ideig van még gari rá???
-
Haok
tag
Csá. Visszacseréleik a rossz maxtorokat???
Nagy bajom van, mert beszart a 160 as maxtorom kb 1,5 hónapja, gari van még rá, de a hülye fejemmel nemtalálom, hogy hová tettem.
Azthallottam, hogy a maxtorokat a gyártónak (meg más vinyókat is) vissza kell venni és cserélnie ??? Ezt jól tudom?? Segítsen pls valaki, mert az a 160 giga nagyon hiányzik. 3 partíciót tudtam megmenteni róla, de az adat nem érdekel. -
gurabli
őstag
Na, akkor eljött a beszámoló ideje.
Egy hete:
1. lépés
csomagolás ezerrel. captatok doboz után. postán vettem dobozt (bazz*eg, EU szabvány). hungarocell (styroplex vagy mi a szösz). a szomszéd vett nemrég hatalmas sony tvt. annak a csomagolójából kivágtam akkorát, hogy a dobozba pont belefért. enyhén szorul. Két részre vágni.
2. lépés
vinyótól búcsú (a rajta maradt adatoktól). antisztatikus 'acskóba bele. samsung vinyó műanyag dobozába bele (acskóstú). rajta a nagy SAMSUNG HDD felirat. mondom sz*rok rá, hogy maxtor. az egész cuccost bele egy buborékos tasakba.
3. lépés
elszívtam egy cigit.
4. lépés
kivágni a csomagolásban akkora helyet, hogy a vinyó pont belefér. szoruljon, de rendesen.
nem elfelejteni beletenni a maxtor oldalán regisztrált RMA papírt. Elküldik mailben. írja, hogy *cut here*. na ott cut és zsupsz bele.
jól regasztani a csomagot. ajánlott körbekötni madzaggal is.
A címet kinyomtani (szintén mailben jön), dobozra ráragasztani.
Postán feladni. kb 1 kg-re jön ki. nekem 15g-vel kevesebb, mint 1 kg volt.
ajánlott csomag írországba. 2700 HUF.
ráírni a dobozra az RMA számot!
+
Content: Computer part/HDD. Warranty Replacement.
A maxtor oldalán egy hét múlva elkezded ellenőrizni, hogy megérkezett -e a vinyó hozzájuk. (Check RMA online)
Ma ért oda (dolgozták fel a cuccost). Két napon belül postázzák a címemre. Szal, műxik a dolog, becserélik. A pk-t is ők állják.
Hajrá emberek, visszacserélni a maxtorokat!
Emígy eladó a hamarosan megérkező zsír new vinyó. -
Blade2
aktív tag
PLZ!
Hogy kell WinXP alat particiónálni Full uj HDD-t? -
WRCLACA
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Azt nem próbáltam, mivel a rendszer azon a vinyón van amivel a gondok vannak, és az fixen be van építve, a vezetéket meg nem húztam le róla. A másik rack-ben van, azt könnyű volt eltávolítani.
Tegnap megnéztem 230 W-os táp van beépítve, illetve tegnap nem jelentkezett a probléma 1 vinyóval... -
WRCLACA
csendes tag
Sziasztok.
Remélem nem vagyok rossz helyen.
Igaz itt vinyó''meghalások'' vannak, de nekem tegnap elég érdekes dolgokat művelt a Maxtor 40GB-osom.
Kattogott (olyan hang volt mikor bekapcsolom a gépet), lefagyott minden. Újraindítás után nem ismeri föl a gép, csak sokszori indítás után (van egy másik vinyóm is benne, ha azt kiveszem akkor felismeri).
Utána még Scandisc közben is csinálta egyszer ezt a dolgot, de végül elindult.
3 éves a cucc, nem akarom kidobni.
Mi lehet a gond?
Van már olyan infóm, hogy a tápegységem nem bírja a ''fogyasztókat'' (2 darab HDD, cd-író, dvd olvasó, alaplap...).
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
Laca -
Ben Cseng
tag
Besz@rt a ma pont 8 hónapos Maxtor 160Gb-os SATA winyóm.
Az a szerencse, hogy mindenről volt mentésem, ugyhogy nem veszett el semmi. Újraformázás után ráengedtem a Scandisket, csak úgy köpi a hibás szektorcsoportokat.
Nem baj, megy vissza gariba. -
Den
veterán
szvsz a rázásra javuló maxtorok csapágyhibásak. egy külföldi fórumon láttam egyet amit a gazdája szétszedett. A probléma a következő. Ezekben sikló csapágy van feszítetten beépítve, de rettenetesen igénytelen a konstrukció. egy sima hengeres perselyben fut a tengely és a tengely végére egy parányi csavarral rögzített ''alátét'' tartja feszesen a csapágyat. ez még mindig nem lenne nagy baj, mert bár primitív megoldás, de működhetne. a baj az hogy a feszítő lemez anyaga tul puha, ettől a csavar feje belemaródik, és a tengely utána már nem feszes, a lemez el tud mozdulni.
persze lehet más oka is -
oregcsóka
őstag
Nekem is volt a szekrényemben egy Maxtor HDD, már egy éve ott ált. Tegnap elővettem, betettem az USB 2.0-ás külső rackbe, aztán csak kattogott, meg kerregett. Néhányszor olyan féldurván megütögettem én is, és láss csodát, gyönyörüen müködik. Alaposan megnyaggattam, adatokat lehúztam róla, újraparticionáltam, leformáztam, és olyan mint az új.
Szerintem a parkolópályán akadhatott ki a fej, de most sikerült bebillenteni...
-
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka
üzenetére
''Pmagicra ... hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni''
Nem csak angolul kell tudni, hanem ismerni kell a fájlrendszerek és az oprendszerek ''háklijait'' is, hogy végül minden működjön is.
Csak azoknak kellene használni, akik értenek is hozzá. (Pl. magamat sem sorolom ide, és a PM-et csak végszükségben használom.)
''Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.''
Én pedig a MaxBlast-tal particionáltam a vinyómat. Utána lassú és akadozós volt. A teszek viszont jónak hozták. Powermaxszal töröltem mindent, majd a w98 fdiskjével particionáltam, és gyönyörűen működik azóta is. -
gurabli
őstag
Ráztam én, mint a háborodott, meg ütögettem is a végén.

Sőt, ha előtte jó volt, ettől biztos tönkrement
Már úton van a maxtorhoz a vinyó, 2700 pénzbe került a pk, ajánlott 1kg csomag. Nem kértem tőllük csomagolást, hanem én vettem a postán egy doboyt, azt meg kibéleltem egy TV-csomagolójával. Úgy, ahoy a maxtor írta.
Kb jövő keddre érkezik meg hozzájuk. Kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény, majd beszámolok itt, ha megtudtam valamit. -
oregcsóka
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Igazad van ricsi, ha nem lenne jó, nem publikálnák. Én csak azt tolmácsoltam, amit idáig olvastam más fórumokon is.
Én egyszer futtattam ilyen low level formatot, egy félig halott samsung 160GB-os vinyón, nem javult meg tőle, ugyanúgy gariztatni kellett.
Egyébként a Pmagicra is aztmondják sokan, hogy véglegesen tönkretette a vinyójukat, és én el is hiszem, hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni.
Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.
Na, én azóta kérlekszépen, ami egy kicsit is veszélyesnek tünik, nagy ívben elkerülöm...
/persze tisztában vagyok vele, ha valaki tudja kezelni, minden progiból lehet hasznos dolgokat előcsalogatni...
/ -
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka
üzenetére
''A low level formattal meg vigyázz, nem sok jót hallani róla, azon kívül, hogy tényleg alaposan legyalulja a vinyót...''
A Powermaxban a Maxtor gyári LLF-ja van. Ha ártana a vinyónak, nyilván nem adná ki a gyár.
Sőt, nem is igazi LLF, hanem csak egy ''zero fill'', ami végigírja 0-kkal az egész lemezfelületet. -
gabx76
senior tag
Jártam hasonlóképp egy Seagate-tel. Már a hajamat téptem, mire kiderült, h a BIOS CHS-re állította alapból a lemezkezelést LBA helyett. Viszaállítottam, és tadaaam!
A Seagate/Maxtor/Samsung/stb párharcban szerintem nem érdemes sorrendet állítani - mármint megbízhatóságban, mert rossz sorozat mindenhol lehet.
Nálam spec. az egyik Maxtor haldoklik. Az egyik partícióján egyre szaporodnak a BAD-SEC-ek.
Még valami: Arr már rájöttem Maxtor bátyók a legháklisabbak. Nem szeretik a gyenge tápokat, ha egy madzagra vannak kötve ventillátorral, vagy akármi mással. Szóval általánosságban rosszabbul tűrik a feszültségingadozást.
[Szerkesztve] -
Mizo
tag
Bocsi, tényleg tárgytalan, lemaradtam 80 hozzászólással

-
Saft
csendes tag
Bazz megyek haza dvd-t írni...... 120as Maxim van, csak 2 megas.
-
oregcsóka
őstag
Én is azt mondom, hogy nincs elég gondod, hogy csinálsz magadnak?

A low level formattal meg vigyázz, nem sok jót hallani róla, azon kívül, hogy tényleg alaposan legyalulja a vinyót...
Az én tippem:
BIOS-ban állítsad CD-re a bootolást, nyomd be az XP telepítő CD-t, majd amikor kérdi, töröljél minden particiót, egy elsődlegeset hozzál létre, kb 8-12GB-osat, izlés szerint, azt formázd le NTSF-re, arra mehet az XP, aztán ha felállt a rendszer, tedd fel a driverokat, az IDE drivert mindenképpen, és a lemezkezelés menüben izlésed szerint alakítsd ki a többi particiót, formázd le, és örüljél, hogy jó a cuccod...
-
mr_ricsi
veterán
Töltsd le a Maxtortól a PowerMax progit, és a ''LowLevelFormat''-jának a ''Quick'' változatával hozd alapállapotba a vinyót.
Aztán elő az XP telepítőcd-t, azzal hozd létre a 3 NTFS particiót, és hajrá!
(Eleve nem értem, hogy egy egyszerű feladatnak miért nem az egyszerű progival kezdtél bele.) -
Newl
tag
Hi All!
Az én gondom a következő lenne:
Zsír új Maxtor 160GB-os vinyó szivat. A particionálást hagyta megcsinálni. Ezt én mindíg PQMagic-el csinálom. Létrehoztam rajta 3 NTFS particiót. Aztán kb. ennyi. Nem lehet rárakni az XP-t mert Lemez olvasási hibát ír amikor indulna az XP telepítőjének az a része ami a merevlemezről fut.
A BIOS-ban látja de pl nem tudom már újraparticionálni a vinyót mert kiakad a particiókészítő progi BAD NTFS table erroral.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Az alaplap pedig egy ugyancsak zsír Gigabyte K8NS-Pro...
üdv.:
Newl -
mr_ricsi
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
''Az excelstore vinyó kb olyan paraméterekkel rendelkezik mint a seagate''
Az IBM gyártósorait vette meg az Excelstore, még a vinyó fenekén is IBM chipek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Yo biznisz lenne.... 10Gb-ért 80-at...
és most is csak 20 fokos...

)

, de a fontos adatokat azért igyekezz backupolni.