Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toomy

támogató

SZIASZTOK !

Van egy 2 éve 80 Gigás 7200 maxtorom amit több mint egy évig hütés nélkül használtam . KB fél éve járatok alatta lassú fordulaton egy 8cm-es ventit .
    A minap szerelgettem a gépemet és véletlenül lehagytam a vent csatlakoztatását .
    Most épp netezgettem , mikor rákattintottam egy mappámra . Majd egy még soha nem hallot magas frekvenciájú elhalkuló sípolás és fagyás . A vinyó forró , mint az állat BEPÁNIKOLTAM ....:O:O:O
    Reboot után egyből biosba . Látta a maxtor-t . Kb. egy percig aztán megint leállt hangtalanul . Közben persze forgattam alatta a ventit EZERREL .
    Majd újraindult de a 3. ilyen ujraindulása után már csak a tipusszámot latta , azt hogy MAXTOR , nem .
    Utána már semmit sem látott
    Fogtam és kiraktam az ablakba , majd imádkoztam a nagy és kegyelmes MAXTOR ISTENHEZ :o
    5 perc pihi után sűrű kereszt vetés , majd visszarakás . És csodatörtént bios látja és most megy is . Csak a WIN XP bejelentkezésénél nem látta meg a másik 40 gigás 7200 maxtoromat (minap vettem használtan ), és fagyizott is piciket az XP miatta . Mégegy boot és minden rendben . :C:C:C
    Remélem marad is még egy darabig , mert most ez nagy érvágás lett volna .
    MINDEN MAXTOROS HŰTSE A VINYÓIT , HA KELL HA NEM !!!!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák