Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DajackaL
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Őőőőő... ezt miert kerdezed?... amúgy Partition Magic. Amúgy megoldódott a gond. Formázás előtt magyar xp-m volt. Ezek után angol nyelvűt szerettem volna feltenni, mert azzal vagyok megszokva... ekkor szart be a gep es nem is indult. Gondoltam egyet es megprobaltam a magyart visszarakni eeeees... minden a regi. Kerdem en... ez mi volt? Vajon hödödövel is gond volt?
-
WRCLACA
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Azt nem próbáltam, mivel a rendszer azon a vinyón van amivel a gondok vannak, és az fixen be van építve, a vezetéket meg nem húztam le róla. A másik rack-ben van, azt könnyű volt eltávolítani.
Tegnap megnéztem 230 W-os táp van beépítve, illetve tegnap nem jelentkezett a probléma 1 vinyóval... -
oregcsóka
őstag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Igazad van ricsi, ha nem lenne jó, nem publikálnák. Én csak azt tolmácsoltam, amit idáig olvastam más fórumokon is.
Én egyszer futtattam ilyen low level formatot, egy félig halott samsung 160GB-os vinyón, nem javult meg tőle, ugyanúgy gariztatni kellett.
Egyébként a Pmagicra is aztmondják sokan, hogy véglegesen tönkretette a vinyójukat, és én el is hiszem, hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni.
Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.
Na, én azóta kérlekszépen, ami egy kicsit is veszélyesnek tünik, nagy ívben elkerülöm...
/persze tisztában vagyok vele, ha valaki tudja kezelni, minden progiból lehet hasznos dolgokat előcsalogatni...
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

/