- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka #114 üzenetére
''Pmagicra ... hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni''
Nem csak angolul kell tudni, hanem ismerni kell a fájlrendszerek és az oprendszerek ''háklijait'' is, hogy végül minden működjön is.
Csak azoknak kellene használni, akik értenek is hozzá. (Pl. magamat sem sorolom ide, és a PM-et csak végszükségben használom.)
''Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.''
Én pedig a MaxBlast-tal particionáltam a vinyómat. Utána lassú és akadozós volt. A teszek viszont jónak hozták. Powermaxszal töröltem mindent, majd a w98 fdiskjével particionáltam, és gyönyörűen működik azóta is. -
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka #107 üzenetére
''A low level formattal meg vigyázz, nem sok jót hallani róla, azon kívül, hogy tényleg alaposan legyalulja a vinyót...''
A Powermaxban a Maxtor gyári LLF-ja van. Ha ártana a vinyónak, nyilván nem adná ki a gyár.
Sőt, nem is igazi LLF, hanem csak egy ''zero fill'', ami végigírja 0-kkal az egész lemezfelületet. -
mr_ricsi
veterán
-
viharhozo
addikt
válasz
oregcsóka #69 üzenetére
A hazamban a 120as Maxtor rendszervinyo 28-30 fokos volt, igaz, egy venti hutotte. Ugyanezen a helyen a mostani 120as Samsung 25 fokos.
A masik gepemben minden hutes nelkul 38-40 fokos a Maxtor.
Egy mechanikai alkatresznel nem tartom soknak a 40 fokot, ez a homerseklet szvsz nem okozhat semmilyen problemat. Raadasul ott van a hoerzekelo diodak pontossaga, ami az alaplapokbol kiindulva legalabbis megkerdojelezheto.
Egyebkent van egy 160as Samsungom, ami rendszeresen 15-18 fokos. Mar a szenzor szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest