Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Jártam hasonlóképp egy Seagate-tel. Már a hajamat téptem, mire kiderült, h a BIOS CHS-re állította alapból a lemezkezelést LBA helyett. Viszaállítottam, és tadaaam!
A Seagate/Maxtor/Samsung/stb párharcban szerintem nem érdemes sorrendet állítani - mármint megbízhatóságban, mert rossz sorozat mindenhol lehet.
Nálam spec. az egyik Maxtor haldoklik. Az egyik partícióján egyre szaporodnak a BAD-SEC-ek.
Még valami: Arr már rájöttem Maxtor bátyók a legháklisabbak. Nem szeretik a gyenge tápokat, ha egy madzagra vannak kötve ventillátorral, vagy akármi mással. Szóval általánosságban rosszabbul tűrik a feszültségingadozást.
[Szerkesztve] -
oregcsóka
őstag
Én is azt mondom, hogy nincs elég gondod, hogy csinálsz magadnak?

A low level formattal meg vigyázz, nem sok jót hallani róla, azon kívül, hogy tényleg alaposan legyalulja a vinyót...
Az én tippem:
BIOS-ban állítsad CD-re a bootolást, nyomd be az XP telepítő CD-t, majd amikor kérdi, töröljél minden particiót, egy elsődlegeset hozzál létre, kb 8-12GB-osat, izlés szerint, azt formázd le NTSF-re, arra mehet az XP, aztán ha felállt a rendszer, tedd fel a driverokat, az IDE drivert mindenképpen, és a lemezkezelés menüben izlésed szerint alakítsd ki a többi particiót, formázd le, és örüljél, hogy jó a cuccod...
-
mr_ricsi
veterán
Töltsd le a Maxtortól a PowerMax progit, és a ''LowLevelFormat''-jának a ''Quick'' változatával hozd alapállapotba a vinyót.
Aztán elő az XP telepítőcd-t, azzal hozd létre a 3 NTFS particiót, és hajrá!
(Eleve nem értem, hogy egy egyszerű feladatnak miért nem az egyszerű progival kezdtél bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest