Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Egyáltalán mit kell figyelnem, mely sorokat?''
Elsősorban a Spin Up Time-ot. (Az eddigi legrosszabb értéket.)
Meg van adva a küszön. Ez a gyár által elfogadott alsó szint. Van-e olyan jellemző, ami jelenleg, vagy a legrosszabbnál legfeljebb 30...60-nal több a küszöbnél? -
mr_ricsi
veterán
válasz
viharhozo #165 üzenetére
A 200G-át honnan veszed?
''The following Standard Warranty Period will apply to Maxtor products purchased by distributors from Maxtor on or after September 12, 2004:
* Maxtor Fireball®, DiamondMax® ATA/SATA and DiamondMax Plus ATA /SATA drives will carry a Standard Warranty Period of 3 years.
* Maxtor MaXLine™ ATA/SATA drives will carry a Standard Warranty Period of 5 years.
* Maxtor Atlas® SCSI drives will continue to carry a Standard Warranty Period of 5 years.'' -
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka #114 üzenetére
''Pmagicra ... hogyha nem tud valaki angolul, és össze-vissza bizergálja, biztos tud csúnya dolgokat művelni''
Nem csak angolul kell tudni, hanem ismerni kell a fájlrendszerek és az oprendszerek ''háklijait'' is, hogy végül minden működjön is.
Csak azoknak kellene használni, akik értenek is hozzá. (Pl. magamat sem sorolom ide, és a PM-et csak végszükségben használom.)
''Én egy bootmanager progival voltam így régebben, belepiszkáltam, aztán onnantól kezdve be se töltött a rendszer, sőt, újratelepítés elött az MBR-t is törölnöm kellett.''
Én pedig a MaxBlast-tal particionáltam a vinyómat. Utána lassú és akadozós volt. A teszek viszont jónak hozták. Powermaxszal töröltem mindent, majd a w98 fdiskjével particionáltam, és gyönyörűen működik azóta is. -
mr_ricsi
veterán
válasz
oregcsóka #107 üzenetére
''A low level formattal meg vigyázz, nem sok jót hallani róla, azon kívül, hogy tényleg alaposan legyalulja a vinyót...''
A Powermaxban a Maxtor gyári LLF-ja van. Ha ártana a vinyónak, nyilván nem adná ki a gyár.
Sőt, nem is igazi LLF, hanem csak egy ''zero fill'', ami végigírja 0-kkal az egész lemezfelületet. -
mr_ricsi
veterán
Töltsd le a Maxtortól a PowerMax progit, és a ''LowLevelFormat''-jának a ''Quick'' változatával hozd alapállapotba a vinyót.
Aztán elő az XP telepítőcd-t, azzal hozd létre a 3 NTFS particiót, és hajrá!
(Eleve nem értem, hogy egy egyszerű feladatnak miért nem az egyszerű progival kezdtél bele.) -
mr_ricsi
veterán
válasz
God Vazzeg #90 üzenetére
''Az excelstore vinyó kb olyan paraméterekkel rendelkezik mint a seagate''
Az IBM gyártósorait vette meg az Excelstore, még a vinyó fenekén is IBM chipek vannak. -
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
válasz
viharhozo #78 üzenetére
''A hazamban a 120as Maxtor rendszervinyo 28-30 fokos volt, igaz, egy venti hutotte. Ugyanezen a helyen a mostani 120as Samsung 25 fokos. ''
Közvetlenül boot után nézd meg őket hidegen: 17°C-ot mutat a huszonpár fokos szobádban, ami nyilvánvalóan hülyeség!
Ha a MotherBoardMonitorban kikorrigálod az eltérést, akkor hosszú használat után 38-40°C-os lesz a Maxtor, és 34-36°C a Samsung. (Ugyanazon a helyen használva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BMW topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Robotporszívók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest